Σελιδοδείκτες

Ήρωες του Realm

Εναλλακτικές ονομασίες: HotR

Ήρωες παιχνίδι του Realm - browser-based παιχνίδι στρατηγικής συναλλαγών. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού σας δίνει την ευκαιρία να μπει στον κόσμο των χαρακτήρων φαντασίας που χρειάζεται το βασίλειο. Η δημιουργία του οποίου είναι ο κύριος στόχος σας σε αυτό το παιχνίδι.

Όταν αποφασίσετε να παίξετε ήρωες του Realm βεβαιωθείτε ότι οι απαιτήσεις του συστήματος των Ηρώων παιχνίδι της σφαίρας με τις παραμέτρους του υπολογιστή σας. Βασικά, το μηχάνημα γεμάτη παράμετροι δεν απαιτείται εδώ, αλλά ακόμα:

• ταχύτητα του επεξεργαστή - 2 GHz

• RAM - 1 GB

• Hard Drive - Τουλάχιστον 2 GB

• σύνδεση στο Internet.

Αφού βεβαιωθείτε ότι όλα θα πάνε καλά, μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάσει το παιχνίδι. Ήρωες της εγγραφής Realm αρκετά δεν είναι περίπλοκη, αλλά απαιτεί την καθοδήγηση ειλικρινείς δεδομένων

1. Είσοδος στην επίσημη ιστοσελίδα των Ηρώων παιχνίδι του Realm?

2. επιλέξτε την ενότητα - αρχίσετε να παίζετε?

3. πριν θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής ενός από τους servers?

4. μετά επιλέξτε το διακομιστή θα πρέπει να εισάγετε τα δεδομένα, εάν έχετε ήδη εγγραφεί - μπορείτε να επιλέξετε από το παράθυρο με την ένδειξη "ελεύθερο να παίξει" και να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας,

5. εισαγάγετε ένα όνομα που θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον?

6. πληκτρολογήστε τη διεύθυνση της τρέχουσας διεύθυνση e-mail σας??

7. σκεφτείτε και να γράψετε έναν κωδικό πρόσβασης που αποτελείται από έξι σε δεκαπέντε χαρακτήρες

8. Επαναλάβετε τον κωδικό πρόσβασης, και δεν καθορίσετε τον κωδικό πρόσβασης όπως πουθενά αλλού?

9. επιλέξτε μια ερώτηση ασφαλείας?

10. γράψτε την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, να θυμάστε αυτό?

11. καθορίσετε ποιος σας είπε για το παιχνίδι?

12. τσεκάρετε εάν παίρνετε τους κανόνες του παιχνιδιού?

13. τσεκάρετε αν έχουν ήδη υλοποιηθεί δεκατρία χρόνια

14. αγγίξτε - παίξετε δωρεάν.

Τώρα είστε στο παιχνίδι. Και θα πρέπει να γίνει ο Κύριος και να οικοδομήσουμε το βασίλειό του.

Σε Ηρώων του Realm, μπορείτε να παίξετε οποιοδήποτε από τους χαρακτήρες, και είναι εδώ όσο τριακοσίων πενήντα.

Ήρωες παιχνίδι της σφαίρας σε απευθείας σύνδεση σας προσφέρει αυτά τα βασίλεια

• Venizin?

• Kiriti?

• Adriago.

Venizin - έχει εύφορη γη και ο καιρός είναι καλός, τόσο άφθονο φαγητό και του πλούτου. Ηνωμένες Αυτοκρατορίας από όλη την ήπειρο. Ενεργός συγκεντρώνει στρατιωτική δύναμη που θα ενώσει και πάλι την ήπειρο.

Kiriti - αυτό το βασίλειο ιδρύθηκε από την αυτοκρατορία Τρίτη Πρίγκιπα Venizin. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα μεταλλευμάτων. Έχουμε τη φιλοδοξία να δημιουργήσει και πάλι μια αυτοκρατορία.

Adriago - δημιουργήθηκε δεύτερη πρίγκιπας της αυτοκρατορίας. Υπάρχουν καλοί πόροι μαγική πέτρα από το έδαφος. Έτοιμος να εκδικηθεί δύο από τους αδελφούς του για προδοσία.

Εργασία για την ανοικοδόμηση ενός από τα αυτοκρατορίες.

Ήρωες της σφαίρας σε απευθείας σύνδεση σας επιτρέπει να καλέσετε τον στρατό σας, να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους σε σχέση με την άμυνα να σώσει το βασίλειό του από την επίθεση από τις δυνάμεις του εχθρού. Όπως μπορείτε να οικοδομήσουμε βασίλειό σας από την κλειδαριά.

HotR παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι με ένα anime γραφικά πρωτόγονο ύφος, και ειδικά, αλλά μια κατάλληλη φωνή που ενεργεί. Παρουσιάστηκε αρκετά απλή μάχη, αλλά δεν είναι σημαντικό. Μετά το παιχνίδι σας επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε πιο απρόσμενη προσεκτικό στρατηγικό ιδέες σας.

Βλέπε για τον εαυτό σας. Συμπληρώστε τα παιχνίδι Ήρωες της σφαίρας και θα είστε ικανοποιημένοι.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more