Σελιδοδείκτες

Ήρωες της Γαίας

Εναλλακτικές ονομασίες: Ήρωες της Γαίας

Η στρατηγική αυτή - άλλο ένα αριστούργημα από Aeria Αγώνων. Πολλοί παίκτες λένε ότι οι ήρωες του παιχνιδιού της Γαίας έχει πολλά να κάνει με ένα από τα αγαπημένα της σειράς gamers Μαθητές, αλλά, στην πραγματικότητα, το έργο αυτό έχει τη δική του ατομική και μοναδική γοητεία του. Το παιχνίδι είναι πολύ ενδιαφέρον και ικανό από το πρώτο λεπτό για να σας δελεάσει με την πλοκή του. Όμορφα εκτελούνται τα γραφικά δεν μπορεί παρά να θαυμάσει και την ποιότητα του παιχνιδιού μόνο διπλασιάζει την απόλαυση. Με λίγα λόγια, αν σας αρέσει το online στρατηγική, τότε αυτό το παιχνίδι - ό, τι χρειάζεστε.

Με Ήρωες της Γαίας σε απευθείας σύνδεση θα είστε σε θέση να διερευνήσουν νέα εδάφη και να συλλάβει τους καθώς χτίζουν κάστρα και κτίρια τους. Κατασκευασμένο από τους πόρους που θα τακτικά μπορεί να κάνει ένα κέρδος, ακόμα και όταν δεν θα είναι στο παιχνίδι. Θα είστε σε θέση να συγκεντρώσει πόρους αμέσως μετά την εκ νέου εισαγωγή του παιχνιδιού. Θα πρέπει να οικοδομήσουμε αυτοκρατορία σας, είναι ενιαία κατάσταση. Δηλαδή, την πλάτη σας δεν θα είναι ένα μεγάλο στρατό, και όλα τα επιτεύγματά σας θα είναι αποκλειστικά και μόνο προσωπική σας αξία. Είναι συνετή και σοφή πολεμιστής, πάντα προσπαθώ να προσεγγίσει καλύτερα τον εχθρό. Θα πρέπει να συνάπτει συνθήκες ειρήνης και συμμαχίες, να συνεχίσω να αγωνίζομαι και η μάχη τους εχθρούς - όλα για χάρη μιας ημέρας μιλάνε για σένα ως το πιο γενναίος και ισχυρός αυτοκράτορας.

Αυτό είναι ένα online παιχνίδι, αλλά γιατί θα πρέπει ήδη να είναι προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι οι Ήρωες της Γαίας εγγραφής θα πρέπει να ξεκινήσουν. Το interface του παιχνιδιού δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί για αγγλόφωνους χρήστες, αλλά σας μπερδέψει το γεγονός αυτό δεν θα πρέπει - ελέγχει το παιχνίδι τόσο απλό που θα είστε σε θέση να το καταλάβω, ακόμη και χωρίς τη βοήθεια του λεξικού, συμπεριλαμβανομένου ενός συμπληρωμένο έντυπο εγγραφής. Σημειώστε, ωστόσο, ότι πριν από το παιχνίδι, θα χρειαστεί να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Unity Web Player, το οποίο θα βοηθήσει περαιτέρω να παίξετε χωρίς προβλήματα από τον φυλλομετρητή σας.

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή, πατήστε το «Plat Δωρεάν», το οποίο βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης του παιχνιδιού.

Πριν ανοίξετε την φόρμα εγγραφής, συμπληρώστε αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε Ήρωες της Γαίας. Ακολουθήστε όλες ζητά από το σύστημα και να συμπληρώσετε όλα τα πεδία με τη σειρά (θα πρέπει να καθορίσετε το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης για να μπείτε στο γραφείο, και να γράψετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού box).

Αν θέλετε, μπορείτε να παρακάμψετε τη διαδικασία εγγραφής, άδεια στο έργο, χρησιμοποιώντας δεδομένα από τη σελίδα τους στο Facebook. Και αν σε αυτό τουλάχιστον μία φορά έχετε παίξει το παιχνίδι από Aeriya, τότε δεν θα πρέπει να εγγραφείτε σε όλα - τελειώσατε με αυτό ακόμα στην πρώτη συνάντηση με το έργο.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι Ήρωες της Γαίας, θα πρέπει να επιλέξετε ένα διακομιστή παιχνιδιών. Κύριο καθήκον σας - να αντλεί και να αναπτύξει τον χαρακτήρα του, για να πάρει πόντους νίκης. Το παιχνίδι έχει πολλές μεγάλες φυλές των χαρακτήρων:

Άνθρωποι.

Ξωτικά.

Ορκ.

Undead.

Το έργο σας περιμένει πάνω από 40 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Βιάσου και εσείς οι ίδιοι να αποδείξει στο πεδίο της μάχης. Μπορεί να το κάνετε τώρα, γιατί να παίξει Ήρωες της Γαίας ΔΩΡΕΑΝ!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more