Σελιδοδείκτες

Ήρωες στον ουρανό

Εναλλακτικές ονομασίες: Ήρωες στον ουρανό

Ήρωες παιχνίδι στον ουρανό - είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο παιχνίδι shooter στυλ. Ήρωες στον ουρανό σε απευθείας σύνδεση σας στέλνει κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου μπορείτε να παίξετε στην πλευρά που επιλέγεται λεγεώνα.

Στο Heroes σε η Sky Μπορείτε να παίξετε είτε από την πλευρά των Ναζί, ή στο πλευρό των Συμμάχων. Ο καθένας έχει λεγεώνες των αεροπλάνων.

Για να παίξετε στο Heroes σε η Sky Θα πρέπει να κρατήσει τον υπολογιστή σας πληροί τις ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος:

Επεξεργαστής: P 4 1. 6 GHz

Μνήμη: 1024 MB

Βίντεο: βίντεο 3 D 128 MB

Σύστημα λειτουργίας: Νίκη 2000 / XP / Vista

Internet: High Speed.

Τώρα σε απευθείας σύνδεση ήρωες στον ουρανό είναι μια πολύ απλή καταγραφή. Δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να συμπληρώσετε τα ακόλουθα στοιχεία:

1) Εισάγετε το όνομά σας. Το όνομά σας θα πρέπει να εγγράφονται με λατινικούς χαρακτήρες.

2) Εισάγετε το e-mail.

3) Σκεφτείτε και γράψτε τον κωδικό πρόσβασής σας.

4) Διαβάστε την σελίδα Άδεια Χρήσης και την ορολογία του παιχνιδιού.

5) Στη συνέχεια, σημειώστε το κατάλληλο κουτί ότι συμφωνείτε με τους όρους και τις άδειες.

6) Πατήστε « Παίξτε » .

Μετά από αυτό, μπορείτε να ξεκινήσετε με ασφάλεια το παιχνίδι.

Ήρωες παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση ουρανό γραμμένο στα αγγλικά. Ρωσική έκδοση ακόμα.

Πριν σε ήρωες στο παιχνίδι ουρανό, θα πρέπει να μάθετε τα πάντα για τους τρόπους:

- Λειτουργία εκστρατεία. Σε αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να περάσει όλες τις σειρές δοκιμών που θα λάβει χώρα στην ευρωπαϊκή και του Ειρηνικού μέτωπα. Οι δοκιμές αυτές θα ξεπεραστούν, καθώς μαζί με τους συμμάχους της, και μόνο.

- Επίθεση Υπεράσπιση Mode. Αυτό είναι ένα κλασικό τρόπο κάθε παιχνίδι shooter. Εδώ θα είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί το έργο: να σπάσει τον εχθρό, να συλλάβει ή να καταστρέψουν. Όσοι υπερασπίσουν το έδαφός τους, πρέπει να υπερασπιστεί συνέλαβε το σχέδιο και να πετύχουμε το στόχο μας.

- Αψιμαχία Mode. Σε αυτή τη λειτουργία, μπορείτε να δοκιμάσετε πραγματικά το χέρι τους. Θα αντιμετωπίσετε μια τέτοια κατάσταση, όπως ενός εναντίον όλων. Ο στόχος σας - είναι να καταστρέψει όσους περισσότερους εχθρούς.

- Λειτουργία Επαγγελματικών Πολέμου. Σε αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να επιβιώσει από την κατοχή της ένα τεράστιο μάχη. Εδώ είστε με τους φίλους σας από την πλευρά του Ειρηνικού ή το ευρωπαϊκό μέτωπο. Ο στόχος σας είναι να αποδείξετε ότι είστε ο ισχυρότερος. Η κατάσταση αυτή θεωρείται η πιο ισχυρή στην Ήρωες στον ουρανό σε απευθείας σύνδεση.

- Λειτουργία Raid. Λειτουργία επιδρομές παίκτες μαζί σε τέσσερις ομάδες των τεσσάρων. Σε αυτή τη λειτουργία, ο στόχος - όσο το δυνατόν περισσότερο για να κερδίσουν πόντους στη μάχη, όχι τον αντίπαλό σας. Μπορείτε επίσης να παίξετε με τους φίλους σας από τις εξορμήσεις από τον ίδιο τον υπολογιστή. Αν φτάσετε τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα, δικαίως μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του πρωταθλητή του παιχνιδιού Ήρωες στον ουρανό Online.

Ανάλογα με το ποια πλευρά Ήρωες στον ουρανό παίζετε, θα έχετε τα ακόλουθα στοιχεία:

1) φασίστες . Θα είστε σε θέση να χρησιμοποιούν τα πέντε υποκαταστήματα των αεροσκαφών. Και άλλους κλάδους των αεροσκαφών: Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Gunner και Bomber. Αυτά τα αεροπλάνα που θεωρούνται υψηλής ποιότητας.

2) Σύμμαχοι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πέντε υποκαταστήματα των αεροσκαφών. Για premium κατηγορίας αεροσκαφών Allied περιλαμβάνουν: την ΕΣΣΔ, Αγγλία, ΗΠΑ, Gunner και Bomber.

Καλώς ήλθατε στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more