Σελιδοδείκτες

Ήρωες & Στρατηγοί

Εναλλακτικές ονομασίες: Ήρωες & Στρατηγοί

Ήρωες & Στρατηγοί παιχνίδι είναι ένα μαζικά multiplayer online παιχνίδι, στο οποίο οι δράσεις που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ήρωες & Στρατηγοί on-line συνδυάζει τις σκληρές μάχες και την τακτική της στρατηγικής αυτής.

Στο Heroes & προφίλ Στρατηγοί παρουσιάζονται στην κεντρική ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Για να εγγραφείτε θα πρέπει να συμπληρώσουν ένα τυποποιημένο έντυπο, το οποίο περιλαμβάνει τις πληροφορίες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για την ιστοσελίδα προγραμματιστές ή το παιχνίδι. Για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, θα πρέπει να:

1. Κάντε κλικ στην κύρια σελίδα για το μεγάλο κόκκινο κουμπί, το οποίο θα γραφτεί "PLAY ΔΩΡΕΑΝ."

2. Επιλέξτε από την λίστα τη γλώσσα στην οποία θέλετε να παίξετε.

3. Στη συνέχεια, εισάγετε τα εισερχόμενα e-mail σας.

4. Γράψτε το δικό σας προσαρμοσμένο όνομα. Σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα φανταστικό όνομα, και το παρόν.

5. Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης, αλλά όχι πριν σκεφτούμε πάνω πολύ καλά ότι το επίπεδο προστασίας ήταν υψηλό.

6. Γράψτε ξανά τον κωδικό πρόσβασης για να τον επιβεβαιώσετε.

7. Εισάγετε τον κωδικό της Προσφοράς. Το πεδίο αυτό είναι προαιρετικό.

8. Εάν θέλετε να λαμβάνετε τα τελευταία νέα σχετικά με το παιχνίδι, θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στην πλατεία, το οποίο βρίσκεται κοντά αυτές τις πληροφορίες.

9. Κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή". Εάν εγγραφείτε σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε αυτόματα στην άδεια χρήσης και την πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής του τόπου.

Αν έχετε αποτύχει να εγγραφείτε, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη από τον παρακάτω σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από τη φόρμα.

Ήρωες παιχνίδι και Geniraly σχεδιασμένα για προσωπικό υπολογιστή ή το laptop σας, με ποια ιδιότητα δεν είναι μικρότερη από τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

Επεξεργαστής: 2GHz CPU w. SSE3.

RAM: 1.5 GB.                        

VGA: ATI: HD X1800.

Nvidia: 7900.                        

Λειτουργικό σύστημα: Windows XP ή Vista ή το 2007.

Winchester (R / W): 1.3 GB.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα online παιχνίδι, είναι φυσικό στον υπολογιστή πρέπει να είναι συνδεδεμένος στο Internet και η δύναμη της σύνδεσης με το δίκτυο έχει μεγιστοποιηθεί.

Παίξτε Ήρωες & Στρατηγοί, μπορείτε, επιλέγοντας μία από τις επτά επιλογές στρατιώτες

1. Πεζικού - που σε θέση να καταπολεμήσει πεζικό / προστασία λοκατζήδες [_28_ ]. Σήμερα καθολική στρατιώτες , η οποία μπορεί να είναι ενόπλων τουφέκια όπλα [ _75_] και άλλων όπλων .

2. Πεζοναύτες - είναι σε " αλεξιπτωτιστής AT». Μπορεί να μην να χαρακτηριστικό βαρύ εξοπλισμό ( βαριά πολυβόλα και εκτοξευτές [_28_ ]). Για να εκτελέσετε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Μπορεί να είναι ο πιλότος του αεροσκάφους.

3. Πυροβολητές Machine - μπορεί να κάθε ATs . Πυροβολήσει ένα όπλο.

4. Anti Armour - που σε θέση να εργαστούν ATS arrow . Για να εκτελέσετε επίθεση αντι Grenade δεξαμενές και εκτοξευτή.

5. Recon - είναι σε Recon AT. Επίθεση με τουφέκια με πύλη και κάθε πρόσθετο εξοπλισμό. Μπορεί να είναι βέλη.

6. Fighterpilot - είναι μαχητής AT. Μπορούν να φορούν οποιοσδήποτε εξοπλισμός , εκτός από τους εκπροσώπους όπλα και εκτοξευτές χειροβομβίδων. Skydive.

7. Tankman - εργάζονται σε δεξαμενές AT. Έχουν χορηγηθεί ένα συγκεκριμένο δεξαμενές τύπου. Έχουν την ευκαιρία να φορέσει οποιοδήποτε εξοπλισμό, εκτός από τους εκπροσώπους των πολυβόλων ή εκτοξευτές χειροβομβίδων.

Σε Ήρωες & Στρατηγοί παίζετε θα είναι σε έναν κτύπο της καρδιάς.

Ήρωες & Στρατηγοί σε απευθείας σύνδεση θα σας δώσει τόσο πολύ ενθουσιασμό, έτσι δεν είναι τεμπέλης, και να εγγραφείτε στο παιχνίδι και καλή διασκέδαση!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more