Σελιδοδείκτες

Hellgard

Εναλλακτικές ονομασίες: Hellgard

Hellgard online - ένα δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης με βάση το παιχνίδι MMORPG γίνεται στο στυλ της φαντασίας, που κατοικείται obortni, βρικόλακες και ανακριτές.

Λοιπόν, τι θα ξεκινήσει το παιχνίδι, θα πρέπει να εγγραφείτε Hellgard:

  • Για να εισάγετε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης
  • Για να επιλέξετε ένα χαρακτήρα
  • Ορίστε ένα όνομα χαρακτήρα

Όσον αφορά τους χαρακτήρες στο Hellgard παιχνίδι: υπάρχουν τρεις αγώνες, Inquisitors, Λυκάνθρωποι και βαμπίρ. Κάθε φυλή προσφέρει μια επιλογή από αρσενικό ή το θηλυκό φύλο.

Ας δούμε αυτούς τους αγώνες:

Inquisitors - κυνηγούν επικίνδυνο για τον άνθρωπο όντα και έχουν υπερφυσικές δυνάμεις

Λυκάνθρωποι - γενναία και ανελέητη πλάσματα που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν, με δύο βρικόλακες και ανακριτές, καθώς και με τον εαυτό τους?

Βαμπίρ - βαμπίρ, που αγαπούν το αίμα, αλλά μερικοί προτιμούν την ανθρώπινη, και μερικά καθαρά ζώα.

Σε Hellgard παιχνίδι, κάθε χαρακτήρας, υπάρχουν πέντε από τις πιο σημαντικές παραμέτρους:

Ισχύς - επιπτώσεις στο εγκεφαλικό επεισόδιο εξουσία?

Build - επιπτώσεις στην αύξηση του αριθμού των σημείων ζωής και πανοπλίες?

Agility - επηρεάζει την ενδεχόμενη φοροδιαφυγή?

Intelligence - έχει επιπτώσεις στον αριθμό των σημείων της ενέργειας, μαγεία άμυνα και επίθεση?

Τύχη - επηρεάζει την κρίσιμη ευκαιρία απεργία.

Στο μέλλον, να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Hellgard, με κάθε νέο επίπεδο ή ιδιαίτερη εμπειρία, μπορείτε να αυξήσετε επιλεκτικά αυτές τις παραμέτρους, αλλά είναι απαραίτητο να εξετάσει τι θα επηρεάσει κάθε παράμετρο και να αυξήσει το ένα η οποία είναι απαραίτητη για να μπορείτε να την περαιτέρω νίκες.

Σε κάθε μία από τις φυλές στο online παιχνίδι Hellgard, έχει τη δική του μοναδική πόλη και ένα μοναδικό είδος της ανάπτυξης του χαρακτήρα, επιπλέον, κάθε χαρακτήρας έχει μια προσωπική όπλο και τα ένδικα μέσα, την κατεύθυνση της ανάπτυξης και των ατομικών επάγγελμα (shahterstvo, rybalstvo, τη συλλογή, το εμπόριο ). Προκειμένου να βελτιωθεί η εμπειρία σε Hellgard online παιχνίδι, θα πρέπει να συμμετάσχουν στο πέρασμα πολλών και συναρπαστικές αποστολές, και να εκτελούν διάφορες εργασίες. Κόσμο του παιχνιδιού σε απευθείας σύνδεση Hellgard αποτελείται από πολλές γραφικές τοποθεσίες, που είναι το σπίτι σε διάφορα πλάσματα και τέρατα. Εδώ είναι μερικές από τις αναπαραστάσεις περιοχές: Serenity Valley, Finger Serfirota, πεδίο φρύνος, αγωνίζονται για την επιβίωση, Λαβύρινθος, Kameliard, Κυνήγι λόγους Kameliarda, Teorot.

Η ανάπτυξη του χαρακτήρα σας στο παιχνίδι εξαρτάται από παράγοντες όπως η προσωπική εμπειρία και τις ενέργειες συμμόρφωσης όσον αφορά την ηθική επίλεκτη φυλή. Ως εκ τούτου Nellgard παίξουν θα πρέπει να δώσουν προσοχή στη φήμη τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για να παίξει το παιχνίδι Hellgard σε απευθείας σύνδεση, θα έχετε μια μοναδική, για τα παιχνίδια, όπως η δυνατότητα να έχουν ζώα συντροφιάς (ζώα), ο οποίος είναι τόσο αφοσιωμένος στο αφεντικό του, ότι είναι πρόθυμος να πολεμήσει ότι θα προστατεύει το αφεντικό του. Αγοράστε ένα κατοικίδιο ζώο μπορεί να έχει τον εκπαιδευτή.

Λίγα λόγια για το πώς να παίξει Hellgard, μπορείτε να κερδίσετε. Εδώ είναι μερικές επιλογές: ολοκληρώνοντας αποστολές, συλλέγοντας πολύτιμα πτώση, εμπορία πράγματα, και με τη βοήθεια των φίλων τους (μέσω info Player).

Το σύστημα μάχης του παιχνιδιού Hellgard χτισμένο σε πραγματικό χρόνο, όπου εκτός από τις συνήθεις αγώνες, μπορείτε να πάρετε μέρος σε μαζικές μάχες θανατηφόρα. Για ό, τι θα Hellgard παιχνίδι ήταν ενδιαφέρον, το παιχνίδι έχει την ικανότητα να δημιουργεί συμμαχίες.

Μετά το πέρας της εξέτασης, προσθέστε το ακόλουθο: το παιχνίδι δεν είναι για το δειλό, αρκετά σκληρά, με καλά γραφικά και sound design. Συμμετοχή στο παιχνίδι μετά Hellgard, δεν θα μετανιώσετε ότι αποφάσισε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στο ρόλο μιας από τις αντιπροσωπείες των χαρακτήρων σε αυτό το παιχνίδι.

Έτσι, έλεγχος Hellgard σας περιμένει!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more