Σελιδοδείκτες

Hearts of Iron 4

Εναλλακτικές ονομασίες:
Το

Hearts of Iron 4 είναι μια άλλη παγκόσμια στρατηγική από ένα στούντιο που είναι γνωστό σε όλους τους θαυμαστές αυτού του είδους. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι καλά, αν και μάλλον απλοποιημένα παρά ρεαλιστικά. Η μουσική ταιριάζει απόλυτα και αντιστοιχεί πλήρως σε ποια εποχή παίζετε για ποια από τις χώρες. Στο παιχνίδι πρέπει να ηγηθείτε της επιλεγμένης χώρας.

Για να παίξετε το Hearts of Iron 4 θα ξεκινήσετε σε ένα αρκετά μακρινό παρελθόν και μπορείτε να ολοκληρώσετε στον σύγχρονο κόσμο.

Το παιχνίδι είναι περισσότερο για την κατάκτηση και την κυριαρχία στον κόσμο παρά για την ανάπτυξη, αν και είναι εδώ. Ακόμα κι αν είστε πολύ φιλήσυχοι και δεν ψάχνετε για εχθρούς, αργά ή γρήγορα κάποιος από γειτονικές χώρες θα θελήσει να κατακτήσει τα εδάφη σας. Επομένως, παρασυρόμενος από την οικονομία, τη διπλωματία και την επιστήμη, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη δημιουργία ενός ισχυρού και καλά οπλισμένου στρατού.

Οι δυνατότητές σας είναι σχεδόν απεριόριστες, μπορείτε ακόμη και να κάνετε τέτοια μικροπράγματα για να τοποθετήσετε φυτά και εργοστάσια σε στρατηγικά βολικά μέρη. Αλλά άλλες δραστηριότητες δεν πρέπει να αγνοούνται.

Είναι δυνατό να εφαρμοστεί οποιαδήποτε από τις πιο παράξενες και πιο περίεργες ανατροπές της ιστορίας στο παιχνίδι, δεν υπάρχουν περιορισμοί. Για παράδειγμα, είναι δυνατό να παίξετε ένα σενάριο όπου οι Σύμμαχοι χάνουν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ή οποιεσδήποτε άλλες επιλογές σχετικά με το θέμα, τι θα γινόταν αν συνέβαινε αυτό.

Οι πιο ενδιαφέροντες κλάδοι ανάπτυξης στο παιχνίδι είναι για μεγάλες αυτοκρατορίες, κάτι που είναι λίγο περίεργο. Άλλωστε, δεν υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις στην ιστορία όταν, γενικά, οι μικρές χώρες κυριαρχούσαν στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Αλλά για αυτό, η επιστημονική και τεχνολογική πρόοδος κινείται πολύ πιο γρήγορα σε μικρές πολιτείες στο παιχνίδι. Φαίνεται ότι με αυτόν τον τρόπο οι προγραμματιστές προσπάθησαν να διατηρήσουν μια ισορροπία.

Πάντα θα βρείτε κάτι να κάνετε ενώ παίζετε.

Περιμένετε τέτοιες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπως:

  • Diplomacy
  • Ορισμός ιδεολογίας και κρατικής δομής
  • Στρατιωτικές υποθέσεις
  • Επιστημονική ανάπτυξη

Και πολλοί άλλοι εξίσου συναρπαστικοί προορισμοί.

Το παιχνίδι είναι εθιστικό και μπορείτε να αφιερώσετε αρκετές ημέρες σε όχι τα πιο σημαντικά πράγματα.

Θα πρέπει να πολεμήσετε στο παιχνίδι είτε σας αρέσει είτε όχι. Αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο μπορεί να φαίνεται.

Πάρτε και επιτεθείτε ξαφνικά στους γείτονες δεν θα λειτουργήσει. Είναι απαραίτητο να προετοιμαστούν επιμελώς οι προϋποθέσεις για ένα τέτοιο βήμα. Συντάσσει αρμοδίως αξιώσεις και προετοιμάζει στρατεύματα. Αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, ο αντίπαλος μπορεί απλά να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις σας για να αποφύγει μια άμεση αντιπαράθεση, ειδικά αν ο στρατός σας είναι πολύ ισχυρότερος.

Ο ευκολότερος τρόπος για να κερδίσετε είναι να οργανώσετε μια αναταραχή ή επανάσταση και, με το πρόσχημα της εισαγωγής ειρηνευτών, να καταλάβετε ολόκληρη την επικράτεια.

τύποι στρατευμάτων στο παιχνίδι, ένας τεράστιος αριθμός, όλα είναι κοντά στην πραγματικότητα.

Θα δείτε εδώ:

  1. PVO
  2. Aviation
  3. Προσγείωση
  4. Πεζικό
  5. Sappers
  6. Flot

Και ίσως και ιππικό.

Οι μάχες δεν είναι πολύ επαχθείς, δεν χρειάζεται να μετακινήσετε κάθε μονάδα στο πεδίο της μάχης. Για αυτό έχουν τους δικούς τους διοικητές. Εσείς, ως αρχιστράτηγος, καθορίζετε μόνο τον στόχο.

Υπάρχει η λειτουργία Online. Μπορείτε εύκολα να μάθετε ποιος από τους φίλους σας είναι ο καλύτερος στρατηγός.

Η δωρεάν λήψη του

Hearts of Iron 4 στο PC, δυστυχώς, δεν θα λειτουργήσει. Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι στην πύλη Steam ή στον επίσημο ιστότοπο.

Θέλετε να γίνετε κυβερνήτης οποιασδήποτε χώρας της επιλογής σας; Στη συνέχεια, εγκαταστήστε το παιχνίδι τώρα και ξεκινήστε να παίζετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more