Σελιδοδείκτες

Half-Life 2: Episode 1

Εναλλακτικές ονομασίες: Half-Life 2: Episode 1

Παιχνίδι Half-Life 2: Episode 1 - είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή που δημιουργήθηκε από Αμερικανός προγραμματιστής Valve Corporation από Bellevue ως shooter από το 1ο άτομο και αποτελεί συνέχεια του διάσημου παιχνιδιού Half-Life 2. Έκδοση pc games έγινε διαθέσιμο για download στο Steam και να εγκλωβιστούμε έκδοση έγινε διαθέσιμη στις αρχές του καλοκαιριού του 2006 Αυτό το παιχνίδι, το οποίο ήταν αρχικά το όνομα του Half-Life 2: Aftermath, εντελώς ανεξάρτητη, δεν απαιτεί την εγκατάσταση του Half-Life 2.

Οικόπεδο Half-Life 2: Episode One pc game κληρονομεί την ιστορία των προκατόχων τους - η πρώτη και δεύτερη παιχνίδια Half-Life 2. Episode One pc game χρονολογείται από τη στιγμή που ο παίκτης με το πρόσχημα της G. Freeman μαζί με Vance πρόκειται να ξεφύγει από Siti17, έως έως Citadel Συμμαχία δεν τόλμησε αυτή την πόλη στο έδαφος μαζί του. Και τότε δεν υπήρχε προηγουμένως γνωστή G-Man και ο χαρακτήρας μας Gordon βυθίζει σε στάση.

Half-Life 2: Episode One παιχνίδι έχει πέντε βασικά κεφάλαια:

  • Ch. 1: Σήμα κινδύνου.
  • Ch. 2: Άμεση επέμβαση.
  • Ch. 3: Η στερηθεί.
  • Ch. 4: απόδραση από την πόλη.
  • Ch. 5: Έξοδος 17.
  • Αν αποφασίσετε να Half-Life 2: Episode One για να παίξει, θα δείτε ότι το παιχνίδι έχει τις εξής αντιπάλους:
  • Zombayn - προσβληθεί Συμμαχία στρατιώτης, ο οποίος είναι σε θέση να κινηθεί πιο γρήγορα απλά ζόμπι, αλλά όχι ακόμα τόσο γρήγορα ζόμπι. Ντυμένος με ένα γιλέκο. Επικίνδυνες μάχη σώμα με σώμα, εντυπωσιακά νύχια. Η πιο επικίνδυνη, επειδή μπορεί να χρησιμοποιήσει μια χειροβομβίδα.
  • Επαναπρογραμματίσει μπάλα μπούφος στρατιωτικά "αυτοκινούμενα" Συμμαχία μηχανισμό.
  • Stalker - οι άνθρωποι οι οποίοι είναι επιστήμονες της Συμμαχίας δεν μπορεί να μετατραπεί σε στρατιώτες, και να κάνει σκλάβους τους cyborgs. Κυνηγοί που χρησιμοποιείται για να επιτεθούν στους ακτίνες λέιζερ που παράγει η συσκευή βρίσκεται στο κεφάλι τους.
  • Hunter - Συνθετικό Συμμαχία σε τρία σκέλη, η οποία χρησιμοποιεί το όπλο παλμό σώμα με σώμα, και αν ο αντίπαλος είναι σε μεγάλη απόσταση, ο κυνηγός χρησιμοποιεί Annihilator - μια συσκευή που εκπέμπει ρεύματα της αντιύλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι Half Life Episode 1 φέρνει πολλές βελτιώσεις και βελτιώσεις σε σχέση με τον προκάτοχό του. Για παράδειγμα, η τεχνολογία HDR στο Episode One χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά σε σκοτεινά δωμάτια, ανάβει μόνο ένα φακό, καθώς και βελτιωμένων αλγορίθμων για φωτισμό (φωτισμός ηρωίδα Alyx Vance). Το ίδιο χαρακτήρα βελτιώθηκε τεχνητής νοημοσύνης, και οι χαρακτήρες εκφράσεις του προσώπου τράκα βελτιωθεί.

Αν δεν έχετε ακόμη αποφασίσει αν θα πρέπει να κατεβάσετε Half-Life 2: Episode One, τότε το αίτημα προς το Διαδίκτυο για να δουν Half-Life 2: Episode One βίντεο. Μετά την εξέταση του βίντεο, θα μάθετε ότι το παιχνίδι προγραμματιστές έχουν προσθέσει πολλά πρωτότυπη μουσική - δέκα νέες μουσικές. Εκτός από τα βίντεο, ίσως γνωρίζετε ότι η καναδική ομάδα «Οι Αγορά Brothers» το 2009 απέσυρε μια ταινία μικρού μήκους βασισμένη στο επεισόδιο Ένα παιχνίδι, και το 2011 και το 2013 ήρθε δύο συνέχειες. Αποφασίστε να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι θα σας βοηθήσει αυτές τις πληροφορίες - Half-Life 2: Episode One από GameSpy Βραβείο "Best Graphics" και "Best Δράση» και η τρίτη θέση μεταξύ των κορυφαίων δέκα igr2006 έτος.

Αν όλα αυτά τα γεγονότα θα βρείτε βαρύ, πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και να κατεβάσετε Episode One. Ελπίζουμε ότι θα είναι ικανοποιημένοι με αυτό το παιχνίδι.

 

Half-Life 2: Episode 1