Σελιδοδείκτες

Εναλλακτικές ονομασίες: Gunz 2

Gunz Game 2 - η συνέχιση της ενδιαφέρον παιχνίδι στον υπολογιστή. Είναι το δεύτερο μέρος του διάσημου Κορέας συναρπαστικό παιχνίδι Gunz.

Gunz 2 είναι ένα συναρπαστικό online browser-based παιχνίδι, το οποίο είναι μια ισχυρή μηχανή φυσικής για το παιχνίδι shooter στυλ, το οποίο δεν υπάρχει σε κανένα άλλο παιχνίδι αυτού του ύφους.

Από 2 Gunz σύνδεση θεωρείται browser παιχνιδιού, θα πρέπει να έχετε το πιο εστιάσουν την προσοχή τους για την πρόσβαση στο Internet. Σε αυτό το παιχνίδι λειτούργησε καλά, ελέγξτε τις ρυθμίσεις σας πακέτο που αγοράσατε όταν συνδέεστε στο Internet. Για αυτό το παιχνίδι, η ταχύτητα του Διαδικτύου πρέπει να συμμορφώνονται με 100 Mbps.

Αν, ωστόσο, σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε προβλήματα, τότε η άμεση προσοχή στην ικανότητα του υπολογιστή. Οι παράμετροι δεν πρέπει να είναι μικρότερη από ό, τι εκείνα που περιγράφονται εδώ:

1. Μνήμη (RAM): 1 GB.

2. Επεξεργαστής: Intel Dual Core (2. 0 GB)

3. Κάρτα γραφικών: GeForce 6600

4. Σκληρό δίσκο (Vinchestr): τουλάχιστον 3 GB.

Στο Gunz 2 καταχώριση δεν παρουσιάζει καμία διαφορά σχετικά με την δυνατότητα να εγγραφούν σε άλλη τοποθεσία. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτό το παιχνίδι Gunz 2 για να γράψει τις ακόλουθες πληροφορίες σε μια ειδική μορφή:

1. Το όνομα χρήστη σας.

2. Που απαιτούνται για την προστασία του λογαριασμού σας κωδικό πρόσβασης.

3. Το e-γραμματοκιβώτιο.

Αυτά είναι τα κύρια σημεία που τέθηκαν σχετικά με την ιστοσελίδα. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα να εγγραφούν, αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε να εγγραφείτε μέσω των δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα - Twitter και το Facebook.

Play Gunz 2 θα, αναγνωρίζοντας τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι:

- Η λειτουργία τάξης παιχνίδι, το οποίο παρέχει ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και της παραγωγικότητας με πολλαπλές κατηγορίες των όπλων, ώστε να μπορείτε να αναπτύξει και να ενισχύσει το χαρακτήρα του στυλ να δημιουργήσει για τον εαυτό τους το πρωτότυπο gameplay.

- Μπορείτε να ζήσετε την ευχαρίστηση από το γεγονός ότι ο χαρακτήρας σας μπορεί να εφαρμόσει πιο περίπλοκη ακροβατικά άλματα και άλμα στο σημείο όπου θέλετε ακριβώς.

- Αυτό το παιχνίδι έχει τον έλεγχο επίπεδο φωτισμού.

- Η έκταση σε διάφορα τεχνάσματα Gunz 2 είναι πολύ υψηλότερο από τις εκδόσεις που ήρθε πριν.

- Αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιεί τις λειτουργίες extremal.

- Η εκτεταμένη αριθμός των όπλων - δύο τύπους.

Στο Gunz 2 παιχνίδι σας θα αγωνίζονται με το κακό εταιρείες, οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχο των υφισταμένων, με ικανότητες που δεν είναι διαθέσιμα για τους απλούς ανθρώπους. Αυτά τα πλάσματα δεν είναι καλή και pritamanno ματαιοδοξία.

Δεν μπορείτε να ανησυχείτε αν έχετε μόλις ξεκίνησε να παίζει το στυλ - ένα shooter. Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο απλή που δεν χρειάζεται εξήγηση.

Μέχρι σήμερα, αυτό το παιχνίδι δεν είναι έξω στην επιχείρηση. Ημερομηνία κυκλοφορίας προγραμματιστεί για τα τέλη του 2013. Εκτός αυτού, δεν είναι γνωστό αν το παιχνίδι Gunz 2 είναι γραμμένο στα ρωσικά.

Gunz 2 σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι που πολλοί άνθρωποι περιμένουν ήδη εδώ και επτά χρόνια. Και αυτή η προσδοκία θα πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Σύντομα θα βιώσουν την ευχαρίστηση. Ελπίζουμε ότι έχετε την υπομονή να περιμένει για το παιχνίδι Gunz 2 και ότι το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα κερδίσει την προσοχή του κάθε προηγμένη gamer και απλά περίεργος player.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more