Σελιδοδείκτες

Guild Wars 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Guild Wars 2

Παιχνίδι Guild Wars 2 - πελάτη περιπέτεια multiplayer είδος παιχνιδιού φαντασίας. Οι χρήστες θα μπει στον κόσμο, όπου υπάρχει αναταραχή, λόγω της τρομερής ξύπνημα δράκο. Θεωρήθηκε ότι αυτό το πράγμα δεν θα ξυπνήσει, αλλά συνέβη το αναπάντεχο. Επιπλέον, τώρα ο Δράκος συσσωρεύσει τόση δύναμη που η ήττα αυτή θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Θέλει να καταστρέψει όλα ζουν σε έναν φανταστικό κόσμο, την οργή του δεν γνωρίζει φραγμούς και συμβιβασμούς. Μόνο γενναία καρδιά μπορεί να αμφισβητήσει μια τέτοια επικίνδυνη ουσία. Εάν πάρετε για αυτή την περίπλοκη υπόθεση, να έχετε κατά νου ότι για να φτάσουμε στην Δράκος δεν είναι εύκολο. Πρώτον, θα περιπλανηθεί μέσα από τον κόσμο, που εκτελεί μια ποικιλία εργασιών, ένα μάτσο τέρατα να καταστρέψουν, όχι για να ληφθεί μια δύσκολη απόφαση που επηρεάζει την τύχη. Στο Συντεχνία Wars 2 σε απευθείας σύνδεση Εσείς δημιουργείτε το μέλλον σας. Πολλά εξαρτώνται από τις ενέργειές σας, επειδή είναι και προσωπική σας ιστορία. Παρεμπιπτόντως, τα γεγονότα συμβαίνουν συνεχώς για τις θέσεις, ακόμη και ανεξάρτητα από το αν κάποιος είναι εκεί ή όχι. Δηλαδή, αν σε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα θα μπει σε μια κατάσταση που απαιτεί αποφασιστική δράση, αυτό σημαίνει ότι αυτό συνέβη επειδή ήσουν εκεί ακριβώς όταν η εκδήλωση ήταν βέβαιο ότι θα συμβεί. Και εδώ είναι τι θα συμβεί μετά εξαρτάται από τη συμπεριφορά σας. Είστε ελεύθεροι να επιλέξουν την εργασία, η οποία θα αναλάβει και να αγνοούν αυτά που φαίνονται περιττά ή απλά δεν έλκονται από εσάς. Αυτό το παιχνίδι δίνει στους παίκτες την αίσθηση της ελευθερίας, και αυτό δελεάζει πολλούς τυχοδιώκτες απαιτητικές διαβόητη περιορισμούς. Πληρώνοντας για έναν πελάτη, μπορείτε να απολαύσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα την ευκαιρία να παίξουν Συντεχνία Wars 2 στον ελεύθερο χρόνο μου.

Πελάτη εγκατάστασης πριν Συντεχνία Wars 2 εγγραφή. Akkakunta όνομα θα διεύθυνση email. Απλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης. Σημειώστε ότι η συμφωνία γίνεται δεκτή άνευ όρων. Εξοικειωθούν με τους κανόνες για τη χρήση της επίσκεψης του έργου το επίσημο site. Και ένα άλλο σημαντικό σημείο - απαιτήσεις συστήματος. Για gameplay θα χρειαστεί τις ακόλουθες παραμέτρους:

- Λειτουργικό σύστημα των Windows XP / Vista / 7? [ _19_]

- CPU Intel Πυρήνας 2 Duo E 6550 2. 33 GHz / AMD Athlon 64 X 2 5600 +,

- Γραφικά NVIDIA GeForce GT 240 / ATI Radeon HD 4670,

- Σκληρός δίσκος 14 Gb?

- RAM 2 Gb .

Ξεκινώντας Συντεχνία Wars 2 παιχνίδι, μπορείτε να επιλέξετε για τον εαυτό σας ένα από τα διαθέσιμα αγώνες. Προτείνει πέντε αγώνες, το καθένα με τα δικά τους χαρακτηριστικά. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάθε αγώνας είναι καλύτερο και προς το χειρότερο. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα είναι καθόλου, αλλά μάλλον για το καλύτερο. Όπως και στη φύση τίποτα δεν είναι τέλειο, ίσως επίσης δεν θέλουν να διαχειριστεί μια συγκεκριμένη εφαρμογή ορισμένων θετικές ιδιότητες. Έτσι, οι άνθρωποι, Ασούρα, Norn, Charr και Sylvari καλούνται να ενωθούν μαζί τους. Επιπλέον, είναι δυνατόν να επιλέξετε ένα ελκυστικό εμπόριο. Σκεφτείτε για τους οποίους θα θέλατε να είναι - ένας πολεμιστής, Ranger, Elementalist, Μηχανικός, Νεκρομάντης, Guardian ή κλέφτη; Αμέσως είναι να πω ότι μερικές φορές μπορείτε να κάνετε ό, τι είναι ότι οι εκπρόσωποι των άλλων επαγγελμάτων, αλλά πρέπει ακόμη να εξελιχθεί σύμφωνα με την επιλεγμένη.

Παιχνίδι GW 2 - είναι, πάνω απ 'όλα, την ποικιλομορφία. Ό, τι συμβαίνει πολύ γρήγορα, διασκέδαση και κάνει μια αξέχαστη εντύπωση. Το παιχνίδι είναι πραγματικά ευέλικτο και είναι αδύνατο να καταγραφούν όλα αυτά που σας περιμένει στον εικονικό κόσμο των πολύχρωμων Guild Wars 2, οπότε καλύτερα να προσπαθήσουμε και να αξιολογήσει τα πλεονεκτήματα του σχεδίου. Λοιπόν, όπως λένε, καλώς!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more