Σελιδοδείκτες

Guild Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: Guild Wars

Παιχνίδι Guild Wars είναι ένα δωρεάν multiplayer online role-playing game. Αυτό το παιχνίδι αναπτύχθηκε με στυλ φαντασία. Δωρεάν Guild Wars, επειδή είναι εντελώς απούσα χρέωση του συνδρομητή.

Για το παιχνίδι δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί Guild Wars ρωσική εκδοχή, αλλά ίσως σύντομα μπορείτε να δείτε τη διασύνδεση του Guild Wars παιχνίδι στα ρωσικά.

Guild Wars παιχνίδι στον υπολογιστή, μπορείτε να το κατεβάσετε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που παρέχει την πρόσβαση αυτή. Σημειώστε ότι μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν GW και μέσω torrent.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε Guild Wars, ελέγξτε αν ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι:

1) 800 MHz - επεξεργαστή.

2) 256 MB - RAM.

3) 3 GB - HDD.

Σε παιχνίδι Guild Wars παίζετε σε διαφορετικές περιοχές του παιχνιδιού. Μερικές από αυτές περιγράφονται παρακάτω:

1) Βασικές χώρο των παιχνιδιών - είναι ο κύριος χώρος. Περιλαμβάνει τις μάχες νησιού.

2) παιχνίδι Space Προφητείες - το predkatastrofny Ascalon και η ήπειρος ονομάζεται Τύρια.

3) παιχνίδι Space φατρίες - μια ήπειρος που ονομάζεται Kant.

4) παιχνίδι Space Nightfall - περιλαμβάνει Έλωνας ήπειρο και ανθρώπινη δυστυχία.

Σε παιχνίδι Guild Wars χαρακτήρας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του επαγγέλματός του. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας για τα παρακάτω επαγγέλματα:

1) Βάση επάγγελμα - είναι βασικές και μπορούν να επιλεγούν για κάθε ομάδα. Η ομάδα αυτή περιλαμβάνει: Warrior, Ranger, Μοναχός, Νεκρομάντης, Elementalist, Mesmer και.

2) Επαγγέλματα φατρίες - μπορεί να είναι η κύρια (πρωτοβάθμια), μόνο οι χαρακτήρες που ξεκίνησε το παιχνίδι σε φατρίες. Επαγγέλματα δεδομένων περιλαμβάνουν: Δολοφόνος και Ritualist.

3) Επαγγέλματα Nightfall - τα επαγγέλματα αυτά μπορεί να είναι μεγάλες (μεγάλα), μόνο χαρακτήρες που ξεκίνησε το παιχνίδι στο Nightfall. Επαγγέλματα δεδομένων περιλαμβάνουν: δερβίσηδων και Paragon.

Σε κάθε επάγγελμα υπάρχουν τέσσερις ή πέντε χαρακτηριστικά.

Σε παιχνίδι Guild Wars επαγγέλματα ένα χαρακτήρα μπορεί να είναι αρκετοί λόγοι: μεγάλες και μικρές. Από το κύριο επάγγελμα πολύ εξαρτάται από: την εμφάνιση του χαρακτήρα, τα ρούχα του, ρούνους, τα οποία είναι διαθέσιμα σε αυτόν και άλλοι

Επίσης, στο παιχνίδι Guild Wars χαρακτήρα έχει και άλλα χαρακτηριστικά:

1)                           Εμπειρία - ένας δείκτης της επιτυχίας ή δεξιότητες που θα αναπτυχθούν σε όλο το παιχνίδι

2)                           Επίπεδο - ένα μέτρο που δίνει το χαρακτήρα μετά από ένα συγκεκριμένο αριθμό που καλέσατε εμπειρία.

3)                           Hit Points - δείχνουν πόσο υγιής χαρακτήρα σας. Σημεία μπορεί να αφαιρεθεί, εάν ο χαρακτήρας σας έχει υποστεί βλάβη στη μάχη. Στην αρχή του παιχνιδιού για την υγεία είναι 100.

4)                           Σημεία ενέργειας - αποκαθίστανται χρησιμοποιούνται αυτόματα κατά τη διάρκεια των διαφόρων δράσεων.

5)                           Σημείο Skill - επισημαίνει, για τα οποία μπορείτε να αγοράσετε δεξιοτήτων από τους εκπαιδευτικούς. Skill-σημεία που παίρνετε για την αποστολή.

6)                           Επισημαίνει χαρακτηριστικά - μπορείτε να πάρετε πάνω από τα επίπεδα και σε ορισμένες αποστολές.

GW παιχνίδι είναι πλούσια σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες μοναδικές αναζητήσεις χαρακτήρα. Μάθετε τους κανόνες του παιχνιδιού Guild Wars, πριν από την έναρξη για να το παίξει.

Βυθιστείτε σε αυτό το απίστευτο κόσμο των μαχών και των συγκρούσεων. Μόλυβδος πλευρά σας στη νίκη, δείχνοντας ότι είστε ένας πραγματικός ηγέτης.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more