Σελιδοδείκτες

Grepolis - Αρχαία Ελλάδα

Εναλλακτικές ονομασίες: Grepolis, gripolis, Αρχαία Ελλάδα

Grepolis online παιχνίδι - είναι μια στρατηγική του προγράμματος περιήγησης, το σύνολο των οποίων λαμβάνει χώρα στην αρχαία Ελλάδα. Σε εκείνες τις ημέρες, όταν μια καλή θέση ήταν το κλειδί για τους Ολύμπιους θεούς της καλής τύχης και της ευημερίας, όταν οι ήρωες της αρχαιότητας εκτελούνται τα μεγάλα έργα, θα σας δοθούν τα ηνία ενός μικρού ελληνικού χωριού. Παίξτε Grepolis θα είναι ενδιαφέρουσα. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια μικρή πόλη, αλλά είναι στο χέρι σας να τον κάνει πανίσχυρη δύναμη να κάνει.

Για να παίξετε το παιχνίδι Grepolis πρέπει να περάσει μια δωρεάν εγγραφή. Εγγραφή σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Grepolis δεν παίρνει πολύ χρόνο. Αλλά μετά από λίγα λεπτά θα αποτελέσει το μοναδικό κυβερνήτης μιας μικρής πόλης, ο οποίος χρειάζεται τη βοήθειά σας!

Πρώτη εγγραφή σας θα σας δοθεί η επιλογή των servers, καθένα από τα οποία έχει τα όριά της. Έτσι, ο διακομιστής Mu, έχει ένα όριο 150 παίκτες στη συμμαχία. Αυτός ο διακομιστής χρησιμοποιεί ένα νέο σύστημα μάχης. Διακομιστή Kappa προσφέρει υψηλότερη ταχύτητα του παιχνιδιού, αλλά το όριο μεγέθους είναι 100 παίκτες Συμμαχίας. Η επιλογή ενός διακομιστή εξαρτάται από τις επιλογές για την απόκτηση εμπειρία gaming - συμμετοχή σε PvP μάχες-ή να παίξετε στο υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας.

Grepolis σε απευθείας σύνδεση Στο κύριο καθήκον σας θα είναι η ανάπτυξη και η μετατροπή του μικρού αυτού χωριού στην πλούσια πολιτική που το μεγαλείο του δεν θα παραχωρήσει ακόμα και την Αθήνα και τη Μύκονο. Για να ενεργοποιήσετε την πόλη σας σε μια πανίσχυρη αυτοκρατορία, θα πρέπει να φροντίσει για την οικονομική κατάσταση στο χωριό σας, να χτίσουν ένα στρατό της αγωνιστικής και του ναυτικού, οι οποίες είναι αναγκαίες για την κατάκτηση νέων εδαφών - οι πιο κοντινοί γείτονες νησί.

Βουτιά στον εκπληκτικό κόσμο της αρχαίας Ελλάδα, που σημαίνει ότι θα αισθάνονται όλοι την εύνοια των θεών του Ολύμπου και μυθικά πλάσματα συμμετοχή.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε θα είναι η οργάνωση των πόρων παραγωγής για να εξασφαλίσει τα παντοπωλεία του χωριού σας και τα οικοδομικά υλικά. Στο online παιχνίδι Grepolis βασικών πόρων είναι το ξύλο, η πέτρα και το ασήμι. Για την εξαγωγή των πόρων αυτών για να οικοδομήσουμε ένα πριονιστήριο, λατομείο και τα ορυχεία αργύρου. Ένας άλλος τρόπος εξόρυξης πόρων - λεηλατούν άλλα χωριά. Για να χρησιμοποιήσετε τους πόρους που θα είναι για την κατασκευή των κτιρίων της πόλης που απαιτούνται για την αύξηση του βιοτικού επιπέδου.

Ωστόσο, η κύρια πηγή είναι το έλεος των θεών. Κάθε πόλη έχει τη δική του θεότητα προστάτιδα της, το οποίο μπορεί, ως κάτοικοι παραχωρήσει υπέρ τους, και να πάρει την επάνω. Προστάτη σας μπορεί να είναι η Αθηνά - θεά του πολέμου, ο Ποσειδώνας - θεός της θάλασσας, η Ήρα - η σύζυγος του Δία, τον Άδη - θεός του κάτω κόσμου, ή ακόμα και η μεγαλοπρεπής Δίας - Ο επικεφαλής μεταξύ όλων των θεών του Ολύμπου. Με την εύνοια των θεών μπορείτε να καλέσετε για βοήθεια των διαφόρων μυθικά πλάσματα. Αυτό μπορεί να είναι Κενταύρων, Κύκλωπας, Ύδρα ή ο Μινώταυρος, και πολλοί άλλοι.

Προκειμένου να προσκυνήσουν και να προσφέρουν τα δώρα τους στο Θεό είναι απαραίτητη για την κατασκευή ναών. Από την επιλογή θεία προστάτης σας εξαρτάται από ποια περιοχή της τύχης θα σας συνοδεύσει περισσότερο. Ποσειδώνα, για παράδειγμα, είναι σε θέση να παραχωρήσει επάνω σας την εύνοια στις μάχες στη θάλασσα, και η Αθηνά προστατεύει την πόλη από τις φυσικές καταστροφές - σεισμούς και κεραυνούς.

Σε αυτή τη στρατηγική, τα υπάρχοντά σας δεν περιορίζονται σε μία πόλη. Θα είστε σε θέση να δημιουργήσει μια νέα πόλη, την προστασία τους από τους εχθρούς τους. Επίσης μπορείτε να κατακτήσει άλλες περιοχές και τη διεξαγωγή πολέμων στην ξηρά και στη θάλασσα.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ανάπτυξη των στρατευμάτων σας. Πριν από τον πόλεμο που χρειάζεστε για να καταλάβω όλα τα στρατηγικά πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες και ζυγίζουν την ισορροπία των δυνάμεων. Για να δείτε το πιο πιθανό σενάριο στον πόλεμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μάχη προσομοιωτή. Αλλά μην ξεχνάτε - υπάρχει μια πραγματική μάχη της τύχης και η ισορροπία δεν είναι πάντα στο πλευρό τόξο σας.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να στείλετε τους κατασκόπους τους να εξερευνήσουν τις πόλεις τους εχθρούς να ξέρετε για το μέγεθος των εχθρικών στρατευμάτων και στρατιωτικά σχέδια του εχθρού.

Επίσης, σημαντική είναι η ανάπτυξη του στόλου. Ελλάδα - ναυτική δύναμη, όπου ένας μεγάλος αριθμός από μάχες λαμβάνουν χώρα στην ανοικτή θάλασσα. Επιπλέον, καλά εκπαιδευμένο στόλου και η ανάγκη για το εμπόριο. Στη διάθεσή σας θα πρέπει να παρέχονται με διήρης υψηλής ταχύτητας και τριήρης, "φωτιά πλοίων» και αποδεδειγμένη πλοίων μεταφοράς.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more