Σελιδοδείκτες

Η ειλικρίνεια

Εναλλακτικές ονομασίες: Η ειλικρίνεια

New Faces Πραγματικότητα απαράμιλλη παιχνίδι διαφέρει από όλα τα άλλα διαδικτυακά έργα για την μοναδικότητά του. Σύμφωνα με όλους εκείνους που είχαν ήδη την ευκαιρία να συναντηθεί με το παιχνίδι του one-on-one, έχει τεράστιες δυνατότητες και όλες τις πιθανότητες για να κερδίσει την εύνοια του μεγαλύτερου αριθμού των gamers σε όλο τον κόσμο. Αυτό το παιχνίδι ρόλων, που στο είδος MMORPG , υπολογίζεται σε μεγάλο αριθμό χρηστών. Ως έργο browser-based, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετα προγράμματα ή τα αρχεία, καθώς και για την έναρξη του παιχνιδιού θα πρέπει μόνο να είναι καταγεγραμμένα μόνο στο Πραγματικότητα Faces απευθείας σύνδεση.

Όπως γνωρίζετε, μπορείτε να περιμένετε μια ενεργή αλληλεπίδραση με όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες του παιχνιδιού. Σήμερα υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός των εγγεγραμμένων συμμετεχόντων, έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένοι και να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους με τους ομοϊδεάτες τους ανθρώπους. Θα πρέπει να συμμετέχουν σε αγώνες και μάχες που θα συμβούν στο χείλος της πραγματικότητας σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το παιχνίδι επιτρέπει ατομικές και ομαδικές τους τύπους των μαχών, και, ως εκ τούτου, θα είναι σε θέση να ενταχθούν φατρίες και δρουν ενάντια στις συνδυασμένες δυνάμεις του εχθρού.

Από αυτό το online project για την έναρξη του παιχνιδιού, όπως προαναφέρθηκε, Faces Έλεγχος πραγματικότητας είναι μια απαραίτητη διαδικασία. Το όλο περιβάλλον του παιχνιδιού προσαρμοσμένο για τους Ρώσους παίκτες, οπότε θα πρέπει να προκύψουν δυσκολίες εγγραφής.

1. Για να αρχίσει την εγγραφή σας, πρέπει να κάνετε κλικ στο ίδιο κουμπί "Sign Up", το οποίο είναι στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

2. Μετά από αυτό θα είναι στη διάθεση του εντύπου εγγραφής, το οποίο θα πρέπει να συμπληρώσετε, μετά από όλες τις άκρες και το σύστημα καθοδήγησης, προσδιορίζοντας το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και επιλέγοντας το φύλο του χαρακτήρα. Μόνο τότε μπορείτε να αρχίσετε να παίξει Faces πραγματικότητα.

Εάν είναι επιθυμητό, ​​κάθε αρχάριος μπορεί να συνδεθείτε στο σύστημα χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας σε ένα από τα κοινωνικά δίκτυα. Λίστα όλες τις υποστηριζόμενες κοινωνικής δικτύωσης εκπροσωπείται επίσης στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού.

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του παιχνιδιού είναι ότι η διοίκησή του προσπαθεί συνεχώς να διατηρήσει επαφή με καθένα από τους χρήστες, προσπαθώντας να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες και να συνειδητοποιήσουν ακόμη και τα πιο τρελά ιδέες. Ως εκ τούτου, κάθε εβδομάδα στο παιχνίδι ενημέρωση αποστολές και τα καθήκοντα βελτιωμένη gameplay.

Άρχισε να παίζει το παιχνίδι The Edge of Reality, μπορείτε να μάθετε τα βασικά του μαγικά πράγματα και να μάθουν νέες δεξιότητες. Το έργο έχει προηγμένα χαρακτηριστικά που παίζουν ρόλο-χαρακτήρες που το παιχνίδι δίνει μια ιδιαίτερη γοητεία. Στην άκρη της πραγματικότητας, υπάρχουν αρκετές μεγάλες κατηγορίες χαρακτήρων, όπως οι εξής:

1. Ιπποτών.

2. Berserkers.

3. Valkyrie.

4. Nosferatu.

Όπως μπορείτε να δείτε, θα είναι μια καλή επιλογή. Επίσης, κάθε παίκτης θα είναι στη διάθεση όλων των βασικών στοιχείων: γη, νερό, αέρας και φωτιά.

Το πιο ευχάριστο είναι το γεγονός ότι η πραγματικότητα δωρεάν Faces μπορεί να παίξει κανείς. Μια νίκη σε αυτό το παιχνίδι είναι καλά άξιζε επίτευγμα και όχι διαδικασία proplacheny.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more