Σελιδοδείκτες

Το Grand Voyage

Εναλλακτικές ονομασίες: Το Grand Voyage

Game Μεγάλο Ταξίδι - δωρεάν multiplayer στρατηγικής που παίζουν ρόλο-browser-based μεσαιωνικό θέμα με τρίτο πρόσωπο. Υπεύθυνος ανάπτυξης του έργου - η εταιρεία Ngames. Οι δημιουργοί προσφέρουν στους χρήστες μεταφέρονται σε έναν φανταστικό κόσμο και να πάει σε συναρπαστικά ταξίδια, καθώς και να πραγματοποιήσουν συναλλαγές και να αντέξουν τον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ το ίδιο όπως είστε πεινασμένοι και ταχεία εμπόρους πλούτο. Και ακόμη επανειλημμένα συμμετάσχει σε αγώνες, γιατί υπάρχουν πολλοί αχρείοι που θέλουν να πάρει το καλό σας. Μεσαιωνικούς χρόνους ήταν γενικά ανήσυχο και θα πρέπει να το λάβουν αυτό υπόψη όταν ξεκινάς να παίζεις Μεγάλο Ταξίδι. Οι πειρατές δεν θα είναι εδώ, αλλά ο πόλεμος μεταξύ των εμπορικών τους αντιπάλους δεν είναι λιγότερο έντονος. Θα πρέπει επιμελώς να προετοιμαστούν για μάχη, αλλά θα πρέπει να αναπτύξει τον στόλο της. Αρχικά θα έχετε ένα πρωτόγονο σκάφος, αλλά τελικά να γίνει ασκούν τεράστιο στόλο των συναλλαγών. Αν είστε έλκονται από παιχνίδια παρόμοια θέματα, θα μείνετε ικανοποιημένοι από το Grand Voyage σε απευθείας σύνδεση. Επιπλέον, στην υγιή οικονομική συνιστώσα του έργου έχει πολλά πλεονεκτήματα. Αυτό το όμορφα γραφικά, ευχάριστο μάτι, και τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες στους παίκτες, και δυναμικά μεταβαλλόμενες τιμές στην αγορά, καθώς και ένας τεράστιος αριθμός των θέσεων εργασίας για τις οποίες ευθύνονται για ένα καλό καρβέλι.

Όλα όσα πρέπει να πάει πίσω στην εποχή του αείμνηστου Renaissance - είναι συνηθισμένο εγγραφή Μεγάλο Voyage. Μπορείτε να περάσετε μόνο λίγα λεπτά για να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο, και στη συνέχεια να είναι σε θέση να ενταχθούν στην κοινότητα τυχερών παιχνιδιών και να αναλάβει επείγουσα επιχείρηση, η οποία εφόρμηση αμέσως σωρό. Ναυτικό διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, δηλαδή σε ποιο κράτος είναι. Για το στόλο σας ήταν boesposoben θα πρέπει να αναπτύσσουν συνεχώς, να διδάξει, να επεκταθεί. Τα πλοία να δημιουργήσετε το δικό σας. Μια τεράστια επιλογή των μοντέλων. Η σύλληψη της κατασκευής ενός άλλου πλοίου, αξίζει να θυμηθούμε αξιόπιστα όπλα. Ναι, στην αρχή απλά αρχηγός, ένα από τα πολλά σε αυτόν τον κόσμο. Αλλά υπάρχει κάθε πιθανότητα να γίνει μια θρυλική προσωπικότητα και τη φήμη για τα επιτεύγματά τους.

Έμφαση στις εμπορικές συναλλαγές. Το εμπόριο αυτό είναι κεντρικής σημασίας για τη ζωή σας. Ενώ αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνη. Οι τιμές της αγοράς διαμορφώνονται από τους ίδιους τους παίκτες. Στο χέρι σας για να επηρεάσει την κατάσταση. Πάλεψε για εμπορική αξία συνεχίζεται καθ 'όλη gameplay. Αν μπορείτε να μάθετε πώς να πάρει τους ανταγωνιστές, την επιτυχία και την πρόοδο τους παρέχονται. Με κάθε νέο επίπεδο για να παίξει το παιχνίδι Μεγάλο Voyage γίνει ενδιαφέρουσα. Και όταν έρχεται η ώρα να αρχίσουν να διαπραγματεύονται συντεχνίες, και δεν αισθάνεται σαν ένας άνθρωπος που στέκεται γερά στα πόδια του σε αυτή την ασυμβίβαστη κόσμο.

Γίνε ο Άσος των εμπορικών θεμάτων, για να υπερασπίσουν τα συμφέροντά τους σε θερμαινόμενο μάχες, κάνουν καριέρα γρήγορα και γρήγορα - και αφήστε μαραζώνουν ζηλιάρης ανίκανη οργή! Δωρεάν Μεγάλο Voyage δίνει στους παίκτες μια θάλασσα της χαράς. Προσπαθήστε να φωτίζει μέχρι τον ελεύθερο χρόνο σας διασκέδαση, και αυτό κάνει τον εαυτό σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more