Σελιδοδείκτες

Grand Theft Auto: San Andreas

Εναλλακτικές ονομασίες: Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: San Andreas είναι ένα άλλο έργο της σειράς video game Grand Theft Auto. Στη γραμμή του κύριου παιχνιδιού, είναι η πέμπτη. Έκδοση του υπολογιστή εμφανίστηκε το 2005. Αλλά πριν φτάσει το ρωσικό gamer μόνο το 2010. Όπως και σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις της σειράς αυτής, όλη η δράση λαμβάνει χώρα γύρω από ένα μεμονωμένο χαρακτήρα. Αλλά, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, εδώ ο παίκτης μπορεί να αλλάξει το χαρακτήρα τους, όχι μόνο μέσα από τα ρούχα, αλλά και να αλλάξει το σύνταγμα. Για παράδειγμα, ένας σημαντικός παίκτης που έχει το παρατσούκλι CJ, μπορούν να παρακολουθήσουν ένα γυμναστήριο, να βελτιώσει την αντοχή και punching δύναμη.

Για να παίξετε, πρέπει να κατεβάσετε το GTA: San Andreas. Στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας και να απολαύσετε το παιχνίδι. Σχέδιο δράσης ξεδιπλώνονται το 1992, όταν οι μητροπολιτικές περιοχές της Καλιφόρνιας έγκλημα ανθεί. CJ, αυτός είναι ο Carl Jones - African American 25 χρόνια - επιστρέφει στο Los Santos (μια πόλη που έχει οριστεί στο φανταστικό κράτος του San Andreas), μετά από πέντε χρόνια που πέρασα στη Liberty City. Στην πόλη επιστρέφει λόγω της κηδείας της μητέρας του. Η μητέρα του πέθανε στα χέρια της τοπικής συμμορίας. Μετά την κηδεία, ο ίδιος επιστρέφει στο σπίτι, αλλά και για τον τρόπο που συναντά έναν αστυνομικό. Ο θάνατος του πρωταγωνιστή πιστώνεται μέλη αντιμαχόμενες φατρίες, και αναγκάζονται να εργαστούν για την "not clean" της αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια του GTA: SA gamer το παιχνίδι θα είναι σε θέση όχι μόνο να περπατήσει, να τρέξει και να κινηθεί γύρω από το αυτοκίνητο, αλλά και να επωφεληθούν από το ποδήλατο. Επιπλέον, η ποιότητα κύλισης θα εξαρτηθεί από τα προσωπικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα, όπως η αντοχή.

Μετά την επιστροφή στο σπίτι, CJ συναντά παιδική φίλη που το αφιερώνει σε όλες τις λεπτές αποχρώσεις του υποκόσμου, που συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε αυτή την πόλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το GTA: San Andreas, μπορείτε να παίξετε όχι μόνο στον υπολογιστή, αλλά και για το Xbox και PlayStation. Όμως, πολλοί εξακολουθούν να συνιστούν την έκδοση του υπολογιστή, καθώς θα είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του παιχνιδιού.

Με τη δημιουργία ενός τεράστιο κόσμο του παιχνιδιού, οι προγραμματιστές κατάφεραν να αυξήσουν τον αριθμό των ενδιαφέρουσες ιστορίες και στυλ, σε σύγκριση με το lineup προηγούμενα παιχνίδια. Έτσι, το παιχνίδι GTA: San Andreas ήταν σε θέση να παρέχει ένα μεγαλύτερο αριθμό διαφορετικών χαρακτήρων δρόμο που μπορεί να αλληλεπιδρούν όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με τον Karl. Μερικοί από τους χαρακτήρες που εμφανίζονται κατ 'ανάγκην μόνο σε ορισμένες περιοχές. Επιπλέον, σε κάθε σημείο της πόλης υπάρχουν μοναδικούς χαρακτήρες. Ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι η αντιμετώπιση των διαφόρων εγκληματικών οργανώσεων που αγωνίζονται συνεχώς για τις επιπτώσεις τους σε μια συγκεκριμένη περιοχή της πόλης.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η πλοκή του παιχνιδιού δημιουργήθηκε όχι μόνο τους εργαζομένους του έργου, αλλά και επαγγελματίες συγγραφείς. Για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχουν και την προδοσία, την αγάπη και την απογοήτευση. Για να αισθάνονται πιο έντονα το σενάριο, οι ειδικοί συστήνουν ότι πρέπει πρώτα να δούμε το βίντεο GTA: San Andreas, και μόνο τότε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more