Σελιδοδείκτες

GTA: Επεισόδια από Liberty City

Εναλλακτικές ονομασίες: GTA: Επεισόδια από Liberty City

Ολόκληρη η σειρά των παιχνιδιών GTA - μια συλλογή του θρυλικού και επιτυχημένων έργων που μπορεί να αιχμαλωτίσει μια για πάντα. Κάθε χρόνο ο αριθμός των νέων οπαδών του παιχνιδιού μεγαλώνει πολλές φορές - τις βελτιώσεις και επεκτάσεις του σχεδίου περιμένουν για πολλά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. GTA EFLC pc - ένα ευπρόσδεκτο δώρο για τους gamers. Αυτό το παιχνίδι διαφέρει πληρότητα και εξισώνουν σε μια σειρά από έργα τα οποία από τη μία έκδοση να αλλάξει τα βασικά στοιχεία, απλά δεν τολμούν.

Το έργο αυτό - μια πλήρη δύο παιχνίδια. Το μόνο πράγμα που μειώνει την ανεξαρτησία τους - χαμηλή διάρκεια. Storylines Grand Theft Auto: Επεισόδια από Liberty City είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το αρχικό, αλλά οι προγραμματιστές έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και μοναδικό νέο παιχνίδι γεγονότα. Ακόμα και το γεγονός ότι τόσο η «ανατροπή» του έργου λαμβάνει χώρα σε ανοιχτούς χώρους της ίδιας πόλης, δεν χαλάει την συνολική εικόνα του παιχνιδιού. Οι δημιουργοί του το επόμενο επεισόδιο του GTA κατάφερε να κάνει το αδύνατο: να δημιουργήσει δύο τελείως ανόμοια παιχνίδια. Αμέσως μετά την έναρξη του παιχνιδιού gamer μπορεί να αισθανθεί τη διαφορά των ατμοσφαιρικών και anturazhnye.

Με την ευκαιρία, για την έναρξη του παιχνιδιού, καθώς και πριν, για να μπορέσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο πρόγραμμα θα πρέπει να κατεβάσετε GTA 4: EFLC. Η διαδικασία εγκατάστασης θα διαρκέσει δύναμη 15-20 λεπτά, αν φύγει για βοήθεια κατά τη λήψη torrent trackers. Πηγαίνοντας στο παιχνίδι, θα καταλάβετε αμέσως τι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του έργου. Μέρος του The Lost and Damned ελαφρώς ανοιχτό για να σας τα μυστικά της ζωής των απλών συμμορία μοτοσικλέτα δρόμου, τα μέλη του οποίου δεν υπόκεινται σε γενικώς αποδεκτά πρότυπα και τους νόμους - που έχουν το δικό τους όραμα για τη ζωή. Και The Ballad of Gay Tony - πλούσια ιστορία, που δείχνει τις λαμπερές κόμματα και ακριβά αυτοκίνητα, πολυτελή κυρίες ... και την ίδια σχέση με τους κανόνες και τους νόμους, όπως στο The Lost and Damned.

GTA EFLC - ένα παιχνίδι που αφηγείται την ιστορία του σύγχρονου κόσμου, όπου τα χρήματα είναι ένα σύμβολο της εξουσίας. Σημαντικές αλλαγές στο έργο μέχρι στιγμής δεν είναι, όμως, όλα αυτά αντισταθμίζεται από τη μεγάλη gameplay και δροσερό γραφικά. Προκειμένου να καταστεί ευκολότερο για σας να «βασική εκπαίδευση», να προειδοποιήσει ότι σε αυτή την πλοκή του παιχνιδιού δεν επηρεάζει ιδιαίτερα το gameplay - αυτό είναι αναγκαίο πια εδώ για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Στο GTA EFLC παιχνίδι θα έκκληση σε όλους τους οπαδούς του έργου, χωρίς καμία εξαίρεση, η οποία, για να είμαι ειλικρινής, το οικόπεδο-που δεν χρειάζεστε πραγματικά, το κύριο πράγμα - για να καταστρέψει όλους τους αντιπάλους. Αλλά μια εντελώς διαφορετικές στρατηγικές παιχνιδιού συναρπάσει καιρό. Για παράδειγμα, στο "ποδηλάτης έπος" δεν χρειάζεται να αποκτήσουν συνεργάτες κύρος, γιατί όλα τα μέλη της αδελφότητας μοτοσικλέτας έχουν πάψει από καιρό να είναι απλώς φίλοι, οικογένεια - έτσι ώστε να είναι πιθανό να χαρακτηρίζεται. Αλλά Η μπαλάντα του Tony θα πάρει μια εντελώς διαφορετική, ψευδή και άδικο κόσμο, όπου σχεδόν όλα τα θέματα που είναι απαραίτητα για την επίλυση με τις γροθιές του. Απομακρύνεται για την GTA EFLC ρυμουλκούμενο βίντεο εμφανίζονται όλα τα κύρια πλεονεκτήματα του έργου. Από αυτό θα μάθετε για τα νέα mini-στόχους και αναζητήσεις. Κέντρισε το ενδιαφέρον;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more