Σελιδοδείκτες

Granado Espada: Call of Destiny

Εναλλακτικές ονομασίες: Granado Espada, εμβόλια της Μοίρας

Σήμερα θα ταξίδι σε έναν κόσμο γεμάτο περιπέτειες και περιπέτειες, διότι Granado Espada: Call of Destiny online παιχνίδι στο πνεύμα του ρομαντισμού XVII αιώνα. Συναρπαστική μάχη σε αυτό το παιχνίδι να μετατραπεί σε μια αιματηρή μασκαράτα. Ας υποθέσουμε ότι είστε προστατευμένοι από το κεφάλι μέχρι τα νύχια με μεταλλική θωράκιση, αλλά και για τη μόδα της εποχής που δεν μπορούν να συμβαδίσουν. Διακοσμημένα ήρωες του παιχνιδιού γεμίζει τα πλούσια κοστούμια της εποχής εκείνης ως καμιζόλα ή ένα υπέροχο φόρεμα κυρία. Στην ιστορία, ο παίκτης έχει σταλεί να ερευνήσει μια πρόσφατα ανακαλύφθηκε φανταστικό ήπειρο (ερήμην μπορεί να μαντέψει ότι αυτό είναι το Νέο Κόσμο). Μαζί με εντυπωσιακά γραφικά, την ακοή σας θα χαϊδεύουν την κλασική οργανική μουσική, η οποία συμβάλλει μόνο στην ολοκληρωτική βύθιση στον κόσμο του συναρπαστικές περιπέτειες.

Για το παιχνίδι Granado Espada: Call of Destiny ανάγκες των πελατών του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από την κύρια περιοχή Granado Espada. Οι απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι μοιάζει με αυτό:

Λειτουργικό σύστημα: Windows XP, Windows2000, Windows Vista

Ελάχιστη: Pentium III 1GHz, μνήμη RAM 512MB, VGA GeForce2 MX400 64MB, DirectX 9. 0C

Optimal: Pentium 4 2 GHz, μνήμη RAM 1GB, VGA GeForce FX 4Ti / Radeon9000, DirectX 9. 0C.

Χωρίς εμπόδια για να βυθίσει στον κόσμο της περιπέτειας θα πρέπει πρώτα μια σταθερή σύνδεση στο internet, οποιοδήποτε κατάλληλο browser και ελέγξτε στο παιχνίδι Granado Espada: Call of Destiny, η οποία δεν θα είναι δύσκολο να περάσει. Πρώτον, στην ενότητα «Εγγραφή» θα πρέπει να εισάγετε τα νέα στοιχεία του παιχνιδιού σας

1. θα πρέπει να συνδεθείτε - σκεφτείτε επιθυμητό χαρακτήρα όνομα για τον οποίο παίζετε.

2. νέο κωδικό gaming.

Στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο "Enter" και θα λάβετε ένα μήνυμα σχετικά με την επιτυχή σύνδεση με τον server του παιχνιδιού.

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα, αν ο server είναι υπερφορτωμένος, γιατί ο κόσμος Granado Espada έχει ήδη χιλιάδες οπαδούς. Έτσι, το παιχνίδι Granado Espada: Call of Destiny απαιτεί κάποια online χρόνο για να φορτώσει. Για να εγγραφείτε Granado Espada: Call of Destiny και όλα τα άλλα εκκίνησης στο παιχνίδι, ειδοποιήθηκαν γρήγορα να απενεργοποιήσετε όλα τα προγράμματα στον υπολογιστή σας, ειδικά Ανεβάστε άλλα αρχεία από το διαδίκτυο (πελάτες torrent και λήψεις). Επίσης, στο server του παιχνιδιού μια εβδομαδιαία προφύλαξη. Καθορίστε τη δραστηριότητά της μπορεί να είναι η κατάσταση ένδειξης του διακομιστή που βρίσκεται στην κεντρική σελίδα του site - στην επάνω δεξιά γωνία.

Όταν η σύνδεση με το διακομιστή παιχνίδι Granado Espada σε απευθείας σύνδεση ικανοποιημένοι, θα σας ζητηθεί να εισάγετε το όνομα του εικονικού οικογένειά σας. Αυτό το όνομα θα είναι ενεργή για όλους τους χαρακτήρες που βρίσκονται στην τοποθεσία του λογαριασμού σας. Όνομα αλλαγή απαιτεί από εσάς να αφαιρέσετε όλα τα παλιά του χαρακτηριστικά, οπότε σκεφτείτε προσεκτικά πριν από την επιλογή.

Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή θα ξεκινήσει μια περιπέτεια που ανοίγει για σας online παιχνίδι Granado Espada: Call of Destiny. Πρώτο παιχνίδι που μεταφέρει τους στρατώνες. Αυτά είναι η βάση για τους χαρακτήρες σας. Χτίζετε τους ήρωες κόσμο Granado Espada και σχηματίζουν μια ομάδα μάχης από τρεις χαρακτήρες. Για να δημιουργήσετε ένα νέο χαρακτήρα στο παιχνίδι Granado Espada: Call of Destiny σε απευθείας σύνδεση πάντα πατήστε το κουμπί "Δημιουργήστε ένα χαρακτήρα."

Παίξτε το παιχνίδι Granado Espada: Call of Destiny σε απευθείας σύνδεση και να οικοδομήσουμε το κόμμα σας, θα είστε έξω από κλάσεις χαρακτήρων, όπως

1. Πολεμιστής: προικισμένη με μεγάλη σωματική δύναμη. Ισχυρή πανοπλία σώμα με σώμα και χάρη μπορεί να κρατήσει έξω αρκετό καιρό. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε αυτή την τάξη για να καλύψει το υπόλοιπο της ομάδας, οι οποίοι επιτίθενται από απόσταση.

2. Σωματοφύλακας: Πυροβόλα όπλα ειδικεύεται σε μεγάλη καταστροφή, η οποία μπορεί να τροποποιηθεί.

3. Scout: βοηθητική αποκόλληση αποσκοπούν στην θεραπεία, ενδυνάμωση των συμμάχων που χρησιμοποιούν φίλτρα και αποδυναμώνοντας τους εχθρούς παγίδες.

4. Mag: επικεντρώθηκε στην εφαρμογή των μαζικών ξόρκια ζημιά από απόσταση με το πρόσχημα των συμμάχων. Μπορεί να περάσουν μάγια "αιώρηση" και να γίνει άτρωτο σε μάχη σώμα με σώμα.

5. Elementalist: ευέλικτο μάγος που τα στοιχεία οδήγησης μπορεί να εφαρμόσει μαζική καταστροφή, καθώς και την πρόκληση προστατευτικής ξόρκια για συμμαχικές δυνάμεις. Μειονέκτημα - πολύ αδύναμη άμυνα.

Όπως μπορείτε να δείτε, κάθε κατηγορία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του. On-line παιχνίδι Granado Espada προβλέπει για σας να επιλέξετε το όνομα και το φύλο του χαρακτήρα. Κατ 'αρχάς, μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο ένα χαρακτήρα, αλλά μετά από να περάσει μερικές απλές αποστολές για την εκπαίδευση μπορείτε να δημιουργήσετε μερικά ακόμη. Η πλέον να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Granado Espada: Call of Destiny, τα πιο νέους χαρακτήρες με μοναδικές ικανότητες, τα όπλα και η αρχική του εμφάνιση, μπορείτε να δημιουργήσετε στους στρατώνες σας.

Αφού δημιουργήσετε την πρώτη σας χαρακτήρα να το μετατρέψει σε ομάδα. Τώρα ικανός να παίξει Granado Espada: Call of Destiny. Για να δείτε τα πυρομαχικά του χαρακτήρα σας, κάντε κλικ στο "Προβολή του εξοπλισμού." Για κάθε κατηγορία στο παιχνίδι δείτε την πραγματική πυρομαχικά σας. Για Σωματοφύλακες βασικό πυροβόλο όπλο, για έναν πολεμιστή - σπαθιά και πανοπλίες. Ο εξοπλισμός μπορεί να έρθει σε μάχες με τέρατα ή αγοράζονται με χρήματα.

Ο καλύτερος τρόπος για να βγάλουν λεφτά σε αυτό το παιχνίδι μετά από μεγάλες μάχες τριπλό πωλούν τα ανεπιθύμητα αντικείμενα σας στην αγορά. Έτσι, προσπαθούν να περάσουν προσεκτικά σαρώνουν θησαυρούς μετά τον αγώνα και να μεταφέρουν περισσότερους. Ας το μεγαλύτερο μέρος από αυτά τα στοιχεία έχουν έρθει σε πρακτικό, αλλά μπορούν να πωλούν επικερδώς.

Στις πόλεις θα βρείτε διάφορες εμπόρους, οι οποίοι έχουν τη δική τους στενή εξειδίκευση

1. Πυροβόλα όπλα Εμπορικής - είναι προς πώληση πιστόλια, τυφέκια, σφαίρες και πυρομαχικά για τους σωματοφύλακες.

2. Arms Dealer - πουλάει όπλα στους στρατιώτες σπαθιά, πανοπλίες, κράνη, κλπ.

3. Εμπορικής μαγικά εργαλεία - έχει προϊόντα για μάγους και Elementalists: μαγικά ραβδιά, φυλαχτά, και έτσι το πεδίο εφαρμογής

4. Εργαλεία Εμπορικής - πουλάει φίλτρα για να τροφοδοτήσει την υγεία και την μάνα. Επίσης, πουλάει κοχύλια και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται από τους χαρακτήρες.

5. Blacksmith - όπλα και πανοπλίες μάχες φθείρονται, έτσι ώστε να χρειάζονται επισκευή.

Σε Granado Espada: Call of Destiny παίζει διασκέδαση και όχι βαρετό. Θα λάβουν μέρος στις συναρπαστικές περιπέτειες που θα δημιουργηθεί ως μέρος της οικογένειας - μια ομάδα τριών ατόμων. Η κύρια πρόκληση για τη δημιουργία μιας οικογένειας είναι να εξασφαλιστεί η καθολικότητα της. Δηλαδή, κάθε μέλος της οικογένειάς σας θα πρέπει να είναι συμπληρωματική προς την απόσπαση των συγγενών τους. Διαχειριστείτε όπως αποκόλληση είναι πολύ απλή. Μπορείτε να ελέγξετε μόνο ένα playable χαρακτήρα και έχουν τη δυνατότητα να στραφούν προς την άλλη, και τα υπόλοιπα μέλη της διμοιρίας σας ακολουθήσει.

Περιπέτειες και την περιπέτεια στο πνεύμα του ρομαντισμού, η οποία δίνει το παιχνίδι Granado Espada: Call of Destiny, σας περιμένουν.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more