Σελιδοδείκτες

Gothic 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Gothic 3

Παιχνίδι Gothic 3 είναι ένα παιχνίδι στον υπολογιστή με τον οποίο εξελίσσεται η δράση μετά τα γεγονότα του δεύτερου μέρους του Gothic. Ενέργειες στο παιχνίδι που αναπτύχθηκε στην ηπειρωτική χώρα Midland. Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε το κόμμα για τους οποίους μπορείτε να παίξετε, από την επιλογή σας θα εξαρτηθεί από την έκβαση των γεγονότων.

Κατεβάστε το Gothic 3 μπορείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού ή σε οποιοδήποτε άλλο site που παρέχει την πρόσβαση αυτή. Επίσης παιχνίδι στον υπολογιστή Gothic 3 μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω torrent, το δημοφιλές κατέβασα το αρχείο.

Gothic 3 παιχνίδι σας προσφέρει τρεις επιλογές για το πέρασμα παιχνίδι:

1) Για την Innocent - στην περίπτωση αυτή, παίρνετε την πλευρά των ανταρτών. Τα στρατόπεδα που βρίσκονται σε όλη την ήπειρο, και είναι σε πόλεμο με τους ορκ. Πήραν τη γη τους και στόχος τους να τα επιστρέψουν.

2) Για Beliara - σε αυτή την περίπτωση θα πάρει το μέρος των δολοφόνων. Είναι πολύ πλούσιους ανθρώπους. Θεωρούνται πολύ καλή πολεμιστές έχουν διαφορετικά είδη όπλων στην επικράτειά τους, είναι ο καλύτερος χώρος για τον αγώνα.

3) Για Adanosa - επιλογή Adonasa, παίρνετε την πλευρά των Orcs. Στο παιχνίδι Gothic 3 Orcs είναι μια πολεμοχαρή λαό, ο οποίος θέλει να αρπάξει όλη τη γη. Επιδιώκουν να καταλάβουν την πόλη μετά την πόλη.

Επίσης, στο παιχνίδι Gothic 3: Forsaken Gods έχουν άλλα κλάσματα (ήσσονος σημασίας):

1) Nordmartsy - οι κάτοικοι της γης Nordmar. Θεωρούνται εξαιρετική πολεμιστές και σιδηρουργών. Μαγικό ορυχείο τους συλλαμβάνονται Orcs και κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να την πάρει πίσω. Σε αυτό το site χαρακτήρας σας μπορεί να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις, όπως το πώς να σφυρηλατήσει τα όπλα.

2) Wanderers - ένας λαός που κατοικούν στην Myrtana δάση. Αγαπούν τη φύση και το μίσος ορκ, οι οποίοι με τον τρόπο καταστράφηκαν. Οι ηγέτες τους είναι Δρυίδες οι οποίοι γνωρίζουν μόνο τη γλώσσα της φύσης. Μόνο οι Δρυίδες μπορούν να διδάξουν χαρακτήρα μαγεία σας.

3) νομάδες - ένας λαός που κατοικούν στην έρημο. Χτυπούν τα τροχόσπιτα, τα ορυχεία και οι δούλοι έχουν πάει δολοφόνους.

Πριν από το παιχνίδι θα ανοίξετε ή να κλείσετε τις διάφορες αποστολές, θα εμφανιστεί στη φωνή των διαλυμάτων ορισμένων δράσεων. Και επίσης, θα εξαρτηθεί από το τι χαρακτήρες είστε φίλοι και οι οποίες είναι εχθροί.

Σε παιχνίδι Gothic 3 όπλα που κατασκευάζονται nordmartsy. Μπορούν είτε χαρακτήρα μπορούν να μάθουν αυτήν την ικανότητα.

Στο παιχνίδι υπολογιστή Gothic 3: έδαφος Forsaken Gods χωρίζεται σε τρεις περιοχές:

1) Nordmar - αυτό χιονισμένη περιοχή με το δριμύ κλίμα.

2) Varant - είναι μια καυτή περιοχή, στερεά έρημο.

3) Myrtana - αυτή είναι η πιο όμορφη περιοχή βρίσκεται σε ένα καταπράσινο τοπίο όλα, τα δάση. Είναι γεμάτη από υπέροχους καταρράκτες και ποτάμια.

Στο τρίτο μέρος του παιχνιδιού θα βρείτε Gothic νέο σύστημα μάχης. Όλες οι εκδηλώσεις θα εξαρτάται μόνο από εσάς. Επίσης, θα συναντήσουμε στο δρόμο σας εκατό νέους χαρακτήρες και να δούμε τι ένα τεράστιο κόσμο του παιχνιδιού.

Θα πρέπει να εκτελέσετε ένα τεράστιο αριθμό των σύνθετων και απλών αποστολές. Επίσης, σημειώστε ότι ανάλογα με την επιλογή σας τελειώνει.

Βυθιστείτε στον απίστευτο κόσμο του Gothic 3, η οποία θα σας παρουσιάσουμε νέους χαρακτήρες, τα ζώα, τα τέρατα και να σας στείλει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Ανακαλύψτε αυτόν τον κόσμο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more