Σελιδοδείκτες

Gothic 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Gothic 2

Παιχνίδι Gothic 2 είναι ένα τρισδιάστατο παιχνίδι στον υπολογιστή, στην οποία οι ενέργειες λαμβάνουν χώρα στο τρίτο πρόσωπο. Αυτό το παιχνίδι είναι η συνέχεια του πρώτου μέρους του Gothic.

Κατεβάστε το Gothic 2 από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού ή προ-παραγγελία το δίσκο του παιχνιδιού. Επίσης κατεβάσετε το παιχνίδι Gothic 2 μπορεί να είναι σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα που παρέχει την πρόσβαση αυτή.

Εκδηλώσεις στο παιχνίδι Gothic 2 αναπτύξουν αρκετές εβδομάδες μετά την άσκηση συνέβη στο πρώτο μέρος του Gothic.

Στο παιχνίδι στον υπολογιστή Gothic 2 Ο χαρακτήρας σας μπορεί να επιλέξει μία από τις κατευθύνσεις

1) Paladins - έχουν melee όπλα και ρούνους (κατεδάφιση ή την αποκατάσταση). Τάξη είναι κυρίως Palladino Lord Hagen. Οι Paladins βρίσκονται σε Horinise.

2) Fire Mages - είναι κάτοικοι του μοναστηριού Innocent. Archmage είναι Pirokar κύκλος της φωτιάς.

3) Mercenaries - μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο melee και πολύ. Για να μάθετε μαγεία αξίζει πολύ περισσότερο από ό, τι paladins ή μάγοι. Βρίσκονται σε ένα αγρόκτημα Onar. Lee - αυτό μισθοφόρος καπετάνιος. Στη συνέχεια γίνεται μια κυνηγός δράκους.

Όλες αυτές οι τάξεις σε όλο το παιχνίδι θα χωριστούν σε υποκατηγορίες. Division θα προκύψουν από την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων του χαρακτήρα.

Σε συναρπαστικό παιχνίδι Gothic 2 όπλα χωρίζονται σε:

1) Melee Weapon - two-Handed και One-Handed αυτό (μαχαίρια, σπαθιά, τσεκούρια).

2) σε χρονικό διάστημα όπλο - είναι το τόξο, βαλλίστρα.

Gothic 2 παιχνίδι, το οποίο χωρίζεται σε κεφάλαια. Το παιχνίδι έχει μόνο έξι κεφάλαια, καθένα από τα οποία συμβαίνουν τις ενέργειές τους και νέους ήρωες

1. Απειλή - αυτό είναι το πρώτο κεφάλαιο, που βρίσκει την πρώτη της αποστολή. Το κεφάλαιο αυτό δεν συμβεί σοβαρά γεγονότα. Το κεφάλαιο αποτελείται από την έρευνα, συναντήσεις με φίλους, τη βελτίωση των δεξιοτήτων και την εμπειρία της ανάπτυξης. Ο κύριος στόχος αυτού του κεφαλαίου είναι να μην χάσουν όλες τις δεξιότητές τους.

2. Επιστροφή στην αποικία - το δεύτερο κεφάλαιο, το οποίο θα χρειαστείτε μια καλή προετοιμασία και πολλή υπομονή. Σε αυτό το κεφάλαιο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα φιλικό χαρακτήρες, πάνω απ 'όλα με τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε εχθρούς από τους οποίους θα πρέπει να φύγει ή να υπερασπιστεί.

3. Innocent Eyes - αυτό είναι το τρίτο κεφάλαιο, το οποίο θα είναι ένας τεράστιος αριθμός των περίπλοκων αναζητήσεων. Μάχες στο κεφάλαιο αυτό δεν θα συμβεί στην πραγματικότητα.

4. Κυνήγι Dragons - αυτό είναι το τέταρτο κεφάλαιο, το οποίο είναι γεμάτο από μάχες. Στο κεφάλαιο αυτό, θα πρέπει να διαβουλεύεται συνεχώς στη μάχη με τους εχθρούς, δράκους.

5. Αναχώρηση - το πέμπτο κεφάλαιο, το οποίο πολύ χρόνο θα χρειαστεί να δαπανήσουν για έρευνα, συζητήσεις και διαλεύκανση ίντριγκα.

6. Αίθουσες Irdorata - αυτό είναι το τελευταίο, το έκτο κεφάλαιο, στο οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους πιο δυνατούς εχθρούς, αλλά και λόγω της εμπειρίας και των δεξιοτήτων τους, μπορείτε να τους χειριστεί.

Και έτσι, αν είστε intrigued από την περιγραφή, κατεβάστε το παιχνίδι Gothics 2 μπορείτε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που παρέχει την πρόσβαση αυτή.

Αναπτύξουν τις δεξιότητες του χαρακτήρα σας, να αποκτήσουν εμπειρία και την ήττα τους εχθρούς. Αποδείξει σε όλους ότι είστε σε θέση να νικήσουμε όλους τους κακούς και την επίτευξη των στόχων.

Παιχνίδι Gothic 2 Night of the Raven δεν θα αφήσει αδιάφορη κάθε παίκτη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more