Σελιδοδείκτες

Goodgame Galaxy

Εναλλακτικές ονομασίες: Γαλαξίας

Παιχνίδι Goodgame Galaxy - δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης με βάση τη στρατηγική multiplayer. Είναι μια προσομοίωση χώρου, μέσω του οποίου θα γίνει ο διοικητής της νέας εικονικής διαστημικό σταθμό. Goodgame Galaxy εγγραφή σας παίρνει πολύ σε εξωτερικό χώρο, όπου μπορείτε να νιώσετε την πραγματοποίηση των ονείρων του, την παιδική ηλικία, γιατί τώρα είστε ένα πραγματικό αστροναύτης! Αλλά τη διαχείριση του δικού του σταθμού - δεν είναι όλα αυτά συναρπαστικό προσφέρει φανταστική Galaxy παιχνίδι. Αν καταφέρετε να δημιουργήσετε μια σταθερή βάση, με τον καιρό θα είναι σε θέση να κατακτήσουν το γαλαξία και να αισθάνονται εδώ μια πλήρη πλοίαρχος!

Για να είναι σε θέση να παίξει στον Γαλαξία, θα πρέπει να έχετε μόνο έναν υπολογιστή με μια επέκταση της μέσης οθόνης διαμόρφωσης 800 × 600 pixels, πρόσβαση στο Internet και ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης. Συμμετοχή στο παιχνίδι Galaxy παίρνει πολύ λίγο χρόνο. Θα πρέπει να εισάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο "Play for free". Με τη δημιουργία λογαριασμού, μπορείτε αποδέχεστε τους όρους της συμφωνίας. Galaxy παιχνίδι είναι τώρα στη διάθεσή σας!

Στην αρχή, θα συναντήσετε ένα προσωπικό βοηθό, ο οποίος θα σας πει από πού να αρχίσω. Πρώτη φορά στη βάση σας έχει οριστεί, ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν με ασφάλεια χωρίς το φόβο της επίθεσης. Σας δίνεται ένα ορισμένο χρονικό διάστημα για να οικοδομήσουμε μια οικιστική μονάδα, και όπου μπορείτε να τοποθετήσετε τον πληθυσμό. Ανοίξτε το "Κατασκευές" Μπορείτε εύκολα να θέσει μια οικιστική μονάδα στο σωστό μέρος. Τώρα πηγαίνετε στο Missy, που είναι να συγκεντρώσει τους ανθρώπους. Μετά από όλα, εσείς δεν θα είναι σε θέση να εκτελέσουν διάφορες εργασίες, και να έχουν επιτυχία στην επερχόμενη κατάκτηση. Στη συνέχεια, την κατασκευή ενός πυρηνικού αντιδραστήρα. Η ενέργειά του είναι απαραίτητη για την εκτέλεση των σημαντικών λειτουργιών υποστήριξης της ζωής σε όλη υπάρχοντά σας. Τώρα που έχετε θέσει τα θεμέλια για το διαστημικό σταθμό, ο χρόνος για να πάρετε για να δημιουργήσει ένα ερευνητικό κέντρο. Διότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Και τώρα έρχεται η ώρα να εξερευνήσετε φουτουριστικό τεχνολογίες. Γιατί να μην ξεκινήσει, για παράδειγμα, με ένα πυροβόλο όπλο λέιζερ πρώτο επίπεδο; Στη συνέχεια, πηγαίνετε και το όπλο πλάσματος και EMP πομπός και railgun όπλο και ιόντων beamer. Όλα αυτά αυξάνουν την ευπάθεια της βάσης δεδομένων σας, και να αισθάνονται πιο σίγουροι.

Από Goodgame Galaxy παίξει μέσα από τα επίπεδα που, με την πάροδο του χρόνου, οι δυνατότητες είναι ευρύτερες από ό, τι αρχικά. Φτάνοντας στο τρίτο επίπεδο, μπορείτε να δημιουργήσετε ήδη ένα εργοστάσιο για την παραγωγή των πλοίων, τα οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί στις επιθέσεις. Την κατασκευή πλοίων για να είσαι ο εαυτός σου. Και καλύτερα να είναι επιμελής - αυτό εξαρτάται τόσο πολύ από την! Όταν τα πλοία είναι έτοιμα, θα είναι ο επικεφαλής του στόλου του θα επιτεθεί. Αυτός είναι όπου η διασκέδαση αρχίζει! Ανοίξτε το χάρτη τομέα και να επιτεθεί στη βάση του εχθρού για πρώτη φορά. Πάρτε τουλάχιστον Goroksov. Γιατί να μην τους φέρει μεταξύ Chickie;

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την εκτέλεση της κάθε αποστολής εξαρτάται από ορισμένες ανταμοιβή. Κάνοντας μια δουλειά, θα λάβει τη θέση και πάλι να ξεκινήσουν μια νέα θέση εργασίας. Με την καθιέρωση της βάσης σας και να διευρυνθούν από τους πόρους του γαλαξία, μπορείτε να σκεφτείτε για να αποκτήσουν καλές συντρόφους. Διαθεσιμότητα συμμάχους ενισχύσει σημαντικά τη θέση σας στον κόσμο της Goodgame Galaxy σε απευθείας σύνδεση. Μαζί σίγουρα θα είναι σε θέση να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους και να κυβερνήσουν τον γαλαξία!

Καθώς παίζετε το παιχνίδι Galaxy, λαμβάνοντας μέρος στη μάχη, θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία για να επιδείξει την τακτική τους. Τι θα σχεδιάζουν σχολαστικά τις κινήσεις σας, τόσο πιο ευαίσθητος θα προκύψει. Πηγαίνετε για το! Τα πάντα είναι στα χέρια σας!

Αγαπητοί περιπετειώδη, πολύχρωμα, πλούσια, δυναμική έργο Goodgame Galaxy ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η πιο ευχάριστη εμπειρία! Δοκιμάστε το με δική τους εμπειρία! Ας επιτυχία συνοδεύει όλες τις επιχειρήσεις σας! Απολαύστε το! Απολαύστε το!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more