Σελιδοδείκτες

Χρυσή βιασύνη

Εναλλακτικές ονομασίες: Χρυσή βιασύνη

Η νέα βασισμένη στο πρόγραμμα περιήγησης SOBA Golden Rush ξεκίνησε με το αρχικό, πρωτότυπο στυλ, όπου ο στόχος δεν είναι η κατασκευή πύργων και η ενίσχυση στρατιωτικών θέσεων, αλλά η εξόρυξη χρυσού. Τέσσερις ομάδες στέλνονται στην έρευνά του, το καθένα με τρεις αντιπροσώπους. Η ομάδα των οποίων θα συλλέξει περισσότερο πολύτιμο μέταλλο, θα λάβει προσθήκες στα χαρακτηριστικά τους.

Φαίνουμε για τα Golden Lands

Ξεκινώντας από το Golden Rush για να παίξετε, θα πρέπει να υποβληθείτε σε εκπαίδευση στην οποία πρέπει να λάβετε 30.000 νομίσματα από χρυσό. Δεδομένου ότι το σεμινάριο εκτελείται σε ελαφριά λειτουργία, είναι σχετικά εύκολο να το κάνετε, επειδή είναι σημαντικό να σας παρουσιάσουμε σε όλες τις στιγμές του παιχνιδιού. Αλλά μετά από αυτό, κρατήστε πατημένο - όλες οι δυνάμεις του περίεργου αρχαίου κόσμου θα πέσουν πάνω σας. Από τα σπήλαια, τις σπηλιές, όλες τις ρωγμές των ερειπίων θα φτάσουν τα φαντάσματα των πρώην κατοίκων της χώρας. Μόλις ήταν μια πλούσια και ευλογημένη γη που κατοικήθηκε από μυθικά πλάσματα. Φρόντισαν τις χρυσές φλέβες, αλλά μόλις αυτοί υποκύψουν στις γοητείες του θλιβερού μετάλλου που τους κατέστρεψε. Για πολλές χιλιετίες, οι άνθρωποι δεν έχουν βρεθεί σε αυτά τα μέρη και αυτό που πρέπει να δούμε είναι δύσκολο να κατανοηθεί λογικά.

Το

Nature έχει δημιουργήσει πολλές περίεργες, φανταστικές μορφές ζωής και άγρια ​​ζώα. Η μαγεία έχει ανθίσει σε όλη τη δόξα της, εκδηλώνεται ενεργά εναντίον των νεοφερμένων που διαταράσσουν την ειρηνική διαμονή της. Αλλά δεν θέλει όλοι να σκοτώσουν τον ταξιδιώτη, τον τυχοδιώκτη. Μερικά πλάσματα είναι πρόθυμα να βοηθήσουν και να συνεργαστούν μαζί σας.

Αποθήκευση σε αυτόν τον παράδεισο δεν είναι σαν μια ευχάριστη, ξέγνοιαστη βόλτα, γιατί όλοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι, γεγονός που προκαλεί συγκρούσεις. Ο αγώνας θα είναι σκληρός, τόσο με τους κατοίκους της περιοχής - τους αδίστακτους ξωτικούς και τους αράχνες τους, όσο και με άλλους παίκτες. Και για να ξεκινήσετε μια οδύσσεια στον κόσμο της φαντασίας, χρειάζεστε την εγγραφή Golden Rush.

W που θα σας μετατρέψει στο παιχνίδι Golden Rush

Όποιος τόλμησε να βάλει το πόδι στη μαγική γη θα αλλάξει την εμφάνισή του και θα μετατραπεί σε ένα ασυνήθιστο πλάσμα που μπορείτε να επιλέξετε:

 • Maga
 • Vedmu
 • Varvara
 • Ιππότες
 • Δολοφόνος
 • Paladina

. Κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του ρόλο: πλαστικά, αστραπιαία και ελαφρά επιδιώκουν ένα στόχο - κυνηγούν τέρατα, και εκείνοι που έχουν ισχυρή δύναμη και αντοχή κρατούν τις θέσεις τους καλύτερα.

Επειδή η επιτυχία της αποστολής είναι σημαντικά χαρακτηριστικά όπως η δύναμη, η ταχύτητα, οι νέες ζωές και άλλα στοιχεία, στο κατάστημα αγοράζουμε εξοπλισμό και ναρκωτικά ή τα βγάζουμε σε μάχη. Και για να έχουν κεφάλαια για την αγορά πυρομαχικών, τα χρυσά νομίσματα μπορούν να ληφθούν με διάφορους τρόπους:

 • Προστασία ορισμένων σημείων στο χάρτη Χρυσό Rush iPlayer
 • Ανασταθεί στα στρατόπεδα τέρας
 • Αναζήτηση για treasure
 • Παράξτε τους αντιπάλους
 • Το χρυσό φρυγανιές

Οι κινήσεις των φρυδιών μετριέται αργά και δεν παρέχουν καμία αντίσταση. Από τα καλάθια που ξεχειλίζουν από καιρό σε καιρό, ολόκληρα χούφτα χρυσά νομίσματα πέφτουν στο έδαφος, τα οποία απλά πρέπει να σηκώσετε, ακολουθώντας τα τακούνια. Ή την χτύπησε λίγο για να ξεφύγει. Εδώ είναι μόνο επιδρομές από διάφορα πλάσματα και ομάδες εχθρών παρεμβάλλονται στην ήσυχη, ήρεμη συγκέντρωση και πρέπει να αποσπαστούν από τις μάχες.

Ας συνοψίσουμε

Όλα όσα ειπώθηκαν, μπορούν να διακριθούν σε μια πιο συνοπτική μορφή.

 • Σύνδεσμοι 3 συμμετέχοντες σε 4 ομάδες (συνολικά 12 άτομα)
 • Το
 • Golden Rush διατίθεται μέσω του browser
 • Επιλέξτε τον ενεργό ήρωα
 • Παίρνουμε το χρυσό περισσότερο αυτό είναι ο κύριος στόχος σας για κάθε αποστολή και ολόκληρο το παιχνίδι.
 • Παίρνουμε εξοπλισμό και γίνουμε δυνατοί

Για να χαρακτηρίσετε το παιχνίδι, τότε υπάρχει μια μαζική συμπάθεια. Πρόκειται για ένα πραγματικά ενδιαφέρον, μοναδικό έργο, διαθέσιμο εντελώς δωρεάν. Γραφικά, ειδικά εφέ, καθήκοντα και ευκαιρίες - όλα στο υψηλότερο επίπεδο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more