Σελιδοδείκτες

GoD Εργοστάσιο: Wingmen

Εναλλακτικές ονομασίες: GoD Εργοστάσιο: Wingmen

Game GoD Factory: Wingmen - ένα κλασικό multiplayer διαστημικός εξομοιωτής άτομα με στρατηγικό σφάλμα, το οποίο υλοποιεί το είδος MOBA. Με την παρούσα προσφυγή οι χρήστες του παιχνιδιού ενθαρρύνονται να καταστεί συμβαλλόμενο μέρος σε συναρπαστικές μάχες 4x4. Θα σας δοθεί πλήρης ελευθερία, δημιουργώντας παράλληλα διαστημόπλοιο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να ελέγξετε το οικοδόμημα των ονείρων σας! Και αυτό δεν είναι όλη η χαρά που είναι σε θέση να δώσει αυτή η ομάδα ληστής. Παιχνίδι GoD Εργοστάσιο έχει μια αρκετά αξιοπρεπή γραφικά. Και αν ακόμα μπορείτε να επωφεληθούν από 3D γυαλιά Oculus, έτσι και όλοι θα πρέπει να φαίνεται ότι όλα αυτά που συμβαίνουν - είναι πραγματικό! Ο στόχος σας - να καταστρέψει το πλοίο εχθρό πριν αυτός θα το κάνει με τα δικά σας. Υπεροχή σε αυτή την περίπτωση σημαίνει νίκη. Βρει τα τρωτά σημεία του αντιπάλου, θα είναι πιο εύκολο αν γίνετε να δράσει αρμονικά με την ομάδα. Επιλέξτε για τον εαυτό σας ένα κατάλληλο ρόλο, δημιουργούν ένα πλοίο που θα ταιριάζει - και πολλά άλλα!

Για να μπορέσετε να απολαύσετε το παιχνίδι, θα πρέπει να έχετε GoD Factory : Wingmen λήψης. Απαιτήσεις του συστήματος είναι τόσο επιεικής που μπορεί να κάνει σχεδόν κανέναν. Το κύριο πράγμα - το Διαδίκτυο, και μια από αυτές τις πλατφόρμες όπως PC, Mac, Linux. Εγκατάσταση το παιχνίδι παίρνει πολύ λίγο χρόνο και σύντομα θα βουτήξει τα φανταστικά γεγονότα ατμόσφαιρα αναβρασμού.

Έτσι, μπορείτε να περιμένετε αγώνες και συγκλονιστική νίκη. Αλλά και πάλι πρέπει να ξεκινήσει με το υπόστεγο. Γιατί εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε και να βελτιώσει το δικό σας σκάφος. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορείτε πάντα να επιστρέψετε εδώ για να κρατήσει το πλοίο στην αντίστοιχη κατάσταση. Μπορείτε να επιλέξετε και το πιλοτήριο, και το σώμα, και γεννήτριες ασπίδα, και τα φτερά, και ειδικές συσκευές ικανότητες, και τα όπλα και τα καλώδια ρεύματος και τους κινητήρες και πολλά άλλα. Τα πλοία θα βελτιωθεί χάρη στις σημεία κερδίσει. Και βαθμοί απονέμονται για τη συμμετοχή στις μάχες. Ό, τι βλέπετε είναι αλληλένδετα. Οι περισσότεροι αγώνες - τότε οι μεγαλύτερες πιθανότητες σας.

Ένα παιχνίδι διαρκεί κατά μέσο όρο 12 με 16 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, γίνεται σαφές έκβαση της μάχης, και αν είστε τυχεροί, θα είστε σε θέση να γιορτάσουμε με τη νίκη της ομάδας. Αμέλεια επίθεση των εχθρικών πλοίων, μην ξεχνάτε ότι, επίσης, δεν θα μείνουμε σιωπηλοί. Θα πρέπει να φροντίσει για την προστασία των πλοίων σας. Μετά από όλα οι εχθροί περιμένουν ότι το δελτίο σας. Πάρτε την αφθονία των πυρομαχικών, επιλέξτε μια συμπεριφορά - και σε κάθε περίπτωση μην αφήνετε να σας νικήσει εύκολα τους εχθρούς!

GoD Factory : Wingmen δοκιμαστική έκδοση σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά στοιχεία που ανήκουν σε καθεμία από τις κατηγορίες του (π.χ., διάτρηση, παραμόρφωση, ανάφλεξη, υπερφόρτωση, έκρηξη). Εδώ είναι μερικά από τα διαθέσιμα στοιχεία: σφαίρες, οβίδα, η βαρύτητα, σκουληκότρυπες, παραμόρφωση, υψηλή αρτηριακή πίεση, η ηλεκτρική ενέργεια, τα ηλεκτρονικά αντίμετρα, ασπίδες, λέιζερ, εκρηκτικά, ρουκέτες. Επιπλέον, το παιχνίδι υλοποιεί οικονομικό σύστημα και το σύστημα εξέλιξης. Και οι κάτοικοι της έκτακτης ομοιότητα του σύμπαντος δεν διαφέρουν. Αυτοί που θα παίξουν GoD Factory : Wingmen , ανταποκρίνονται διαφορετικά είδη έμβιων όντων. Guantris, Ar άνθη, άνθρωποι, χόρια - αυτό δεν είναι μια πλήρης λίστα των κατηγοριών. Αυτή η ποικιλία κάνει το παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον. Μπορείτε κυριολεκτικά εθιστικό gameplay, και θα επιστρέψει ξανά και ξανά στους μυημένους.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και πολλά άλλα διασκεδαστικά παιχνίδια μάρκες - είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας παρηγορητικής προγραμματιστές που ενδιαφέρονται για την παραγωγή του ελεύθερου χρόνου σας δεν ήταν βαρετή. Γίνετε μέλος τώρα να περάσουν από πολλές συναρπαστικές περιπέτειες και να ξεχάσουμε το πρόβλημα της επιλογής του επαγγέλματος στον ελεύθερο χρόνο τους. Μπορούμε μόνο να ευχηθώ ότι όλες οι ελπίδες σας πραγματικότητα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more