Σελιδοδείκτες

Gladiatus

Εναλλακτικές ονομασίες: Gladiatus
Το

Gladiatus online είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι προγράμματος περιήγησης για πολλούς παίκτες στο οποίο σας περιμένουν πολλοί κίνδυνοι και μυστικά. Άλλωστε αυτή είναι η Μεγάλη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και αν αισθάνεστε σαν Μονομάχος, τότε το διαδικτυακό παιχνίδι Gladiatus θα σας διασκεδάσει πολύ!

Το διαδικτυακό παιχνίδι Gladiatus είναι γενικά δωρεάν, αλλά αν το επιθυμείτε, μπορείτε να αγοράσετε έναν premium λογαριασμό, χάρη στον οποίο θα μειώσετε σημαντικά τον χρόνο των αποστολών και γενικά θα κάνετε τη ζωή πιο εύκολη για τον ήρωά σας. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης!

Για να μπείτε στο παιχνίδι χρειάζεστε Εγγραφή Gladiatus:

 • στην κύρια σελίδα στα κατάλληλα πεδία επιλέξτε τον διακομιστή παιχνιδιού (επαρχία),
 • πληκτρολογήστε το όνομά σας,
 • e-mail,
 • κωδικό πρόσβασης και αποδεχτείτε τη συμφωνία για τους κανόνες παιχνιδιού.
 • Κάντε κλικ στην Εγγραφή και εδώ Η εγγραφή στο παιχνίδι Gladiatus τελειώνει και πηγαίνετε σε μια νέα σελίδα όπου πρέπει να επιλέξετε το φύλο του ήρωά σας.

Στη συνέχεια, σας ζητείται να εξοπλίσετε τον ήρωά σας, μετά τον οποίο ο ήρωάς σας μπορεί να πάει σε μια αποστολή (εδώ πρέπει να ολοκληρώσετε αρκετές εργασίες για τις οποίες θα λάβετε εμπειρία, χρήματα και μερικά πράγματα χάρη στα οποία ο ήρωάς σας θα μπορεί να λάβει μέρος μάχες). Ολοκληρώνοντας διάφορες εργασίες στο μέλλον, ο ήρωάς σας θα έχει την ευκαιρία να λάβει ως ανταμοιβή, εκτός από εμπειρία και χρήματα, μοναδικά όπλα, πράγματα και πανοπλίες που δεν μπορούν να αγοραστούν στην αγορά.

Το διαδικτυακό παιχνίδι

Gladiatus έχει ένα καλό οπλοστάσιο όπλων: Στιλέτα, Σπαθιά, Κλαμπ, Δόρατα, Σφυριά, Τσεκούρια … Και επίσης ένα οπλοστάσιο πανοπλίας: Δερμάτινη πανοπλία, Ασπίδες, Ράγκοι, Κράνη, Γάντια, Σανδάλια. … Και από τον Αλχημιστή μπορείτε να αγοράσετε διάφορα φίλτρα, πούδρες και μαγικά μετάλλια … Λαμβάνοντας μέρος σε μάχες, ο ήρωάς σας θα βελτιωθεί σε δύο κύριες παραμέτρους του παιχνιδιού - Εμπειρία και Δεξιότητες.

Βασικές δεξιότητες (στατιστικά):

 • Πόντοι ζωής,
 • Εμπειρία,
 • Αντοχή,
 • Δεξιότητα,
 • Επιδεξιότητα,
 • Αντοχή,
 • Charisma
 • Νοημοσύνη.

Κάθε ικανότητα δίνει στον ήρωά σας ορισμένα μπόνους στη μάχη. Αυξάνοντας την εμπειρία, ο ήρωάς σας θα μετακινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα, αυξάνοντας τις δυνατότητές του και ανεβάζοντας την κατάστασή του στον κόσμο του παιχνιδιού. Μόλις φτάσει στο επίπεδο 5, θα είναι σε θέση να δημιουργήσει τη δική του συντεχνία και να δεχθεί μια ομάδα ομοϊδεατών σε αυτήν. Και στο μέλλον, μαζί τους, προχωρήστε στα ατελείωτα ύψη της ιεραρχίας…

Το διαδικτυακό παιχνίδι

Gladiatus έχει πολλές διαφορετικές τοποθεσίες, οι οποίες βρίσκονται σε τρεις χώρες: Ιταλία, Γερμανία και Αφρική. Ορισμένες τοποθεσίες έχουν μπουντρούμια στα οποία ζουν οι Bosses. Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν 23 τοποθεσίες στο παιχνίδι (κάθε τοποθεσία περιέχει διάφορα mobs που θα πρέπει να συναντήσει ο ήρωάς σας). Κάθε χώρα έχει έναν Ερημίτη που εκτελεί τις ακόλουθες λειτουργίες: Αλλαγή ψευδωνύμου, Μετακίνηση σε άλλη χώρα και αλλαγή φύλου.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Gladiatus σε απευθείας σύνδεση με ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, το οποίο μπορείτε να πάρετε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (από 1 ώρα έως 24 ώρες). Για τη δουλειά που έχετε κάνει, ο ήρωάς σας θα λάβει χρήματα και ανταμοιβές (φαγητό). Η επιλογή των επαγγελμάτων είναι η εξής: Κουμπάρος, Αγρότης, Κρεοπώλης, Ψαράς και Αρτοποιός. Και αν δωροδοκήσετε έναν από τους γερουσιαστές για 3 ρουμπίνια, μπορείτε να κερδίσετε μια κενή θέση ως Γερουσιαστής ή Κοσμηματοπώλης. Τα ρουμπίνια μπορούν να αγοραστούν αληθινά και να χρησιμοποιηθούν για την ανταλλαγή τους με απαραίτητα πράγματα…

Θα παίξετε το διαδικτυακό παιχνίδι Gladiatus παίρνοντας μέρος σε μάχες για τον χρυσό (αυτό είναι το νόμισμα παιχνιδιού για το οποίο μπορείτε να αγοράσετε απλά πράγματα, καθώς και να πληρώσετε για εκπαίδευση μονομάχων στο γυμναστήριο). Στην Αρένα, ο ήρωάς σας μπορεί να προκαλέσει έναν άλλον αντίπαλο του ίδιου τύπου σε μονομαχία.

Μπορείτε να παίξετε Gladiatus προσλαμβάνοντας μισθοφόρους (αν και απαιτούν όπλα, επομένως θα πρέπει να ξοδέψετε ένα συγκεκριμένο ποσό για αυτούς). Οι μισθοφόροι θα σας βοηθήσουν σε μάχες, στο μπουντρούμι και στην Αρένα. Το παιχνίδι έχει μια δημοπρασία όπου μπορείτε να αγοράσετε πολύτιμα σπάνια αντικείμενα. Βάλτε τα μέγιστα στοιχήματα! Στην αγορά που διατίθεται στο παιχνίδι, μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε κερδοφόρα διάφορα πράγματα.

Μπορείτε να παίξετε Gladiatus συνάπτοντας μια συμφωνία με γήινες ή θεϊκές δυνάμεις. Αν θέλετε να ενώσετε τα ενδιαφέροντα, τους στόχους και τους στόχους σας με άλλους παίκτες, εγγραφείτε σε ένα Guild ή δημιουργήστε το δικό σας (η δημιουργία, όπως ήδη αναφέρθηκε, είναι δυνατή μόνο από το επίπεδο 5). Γενικά, τι να πούμε, το παιχνίδι είναι αρκετά εκτεταμένο και συναρπαστικό, υπάρχουν ακόμα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για να δείτε! Η εγγραφή Gladiatus θα ανοίξει το δρόμο σας σε αυτήν την επικίνδυνη περιπέτεια!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more