Σελιδοδείκτες

Gladiatus

Εναλλακτικές ονομασίες: Gladiatus

Gladiatus σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα multiplayer online παιχνίδι περιήγησης, στο οποίο θα βρείτε πολλούς κινδύνους και τα μυστήρια. Είναι - Μεγάλη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, και εάν αισθάνεστε Gladiator, ενώ σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Gladiatus σας δώσει μια πολύ διασκεδαστικό!

On-line παιχνίδι Gladiatus γενικά δωρεάν, αλλά αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε ένα premium λογαριασμό, έτσι ώστε να μειώσει σημαντικά το χρόνο και όλα τα είδη των αποστολών διευκολύνουν τη ζωή του ήρωά του. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε οποιοδήποτε browser!

Για να μπείτε στο παιχνίδι θα πρέπει να έχετε Εγγραφή Gladiatus: στην κεντρική σελίδα στα κατάλληλα πεδία επιλέξετε ένα διακομιστή (ες) παιχνίδι, εισάγετε το όνομα σας, το e-mail και το password και να αποδεχθεί τη συμφωνία τους κανόνες του παιχνιδιού. Κάντε κλικ στην "Εγγραφή" και σε αυτό το παιχνίδι Gladiatus άκρα εγγραφής και να πάτε σε μια νέα σελίδα, όπου μπορείτε να επιλέξετε το φύλο του ήρωα σας. Περαιτέρω, σας ενθαρρύνουμε να εξοπλίσουν τον ήρωα σας, τότε ο χαρακτήρας σας μπορεί να πάει σε μια αποστολή (εδώ θα πρέπει να εκτελέσετε πολλές εργασίες, για τις οποίες θα έχετε να αντιμετωπίσετε, τα χρήματα, και κάποια από τα πράγματα που κάνουν τον χαρακτήρα σας θα είναι σε θέση να λάβει μέρος στις μάχες). Την εκτέλεση διαφόρων εργασιών στο μέλλον, ο ήρωας σας θα είναι σε θέση να πάρετε μια ανταμοιβή, εκτός από την εμπειρία και τα χρήματα, μοναδικά όπλα, αντικείμενα και πανοπλίες που δεν μπορούν να αγοραστούν στην αγορά.

Gladiatus σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι δεν είναι μια κακή οπλοστάσιο: στιλέτα, σπαθιά, μπαστούνια, δόρατα, σφυριά, τσεκούρια ... καθώς και ένα οπλοστάσιο της πανοπλίας: Δερμάτινα πανοπλίες, ασπίδες, κουρέλια, κράνη, γάντια, σανδάλια. Alchemist ... Και μπορείτε να αγοράσετε μια ποικιλία φαρμάκων, σκόνες και μαγεία νομίσματος ...

Λαμβάνοντας μέρος στη μάχη, ο χαρακτήρας σας θα βελτιωθεί με 2 βασικές παραμέτρους παιχνίδι του μυαλού - εμπειρία και δεξιότητες.

Βασικές Δεξιότητες (χαρακτηριστικά): Πόντοι ζωής, εμπειρία, δύναμη, επιδεξιότητα, ευκινησία, αντοχή, Νόηση και χάρισμα. Κάθε δεξιότητα δίνει χαρακτήρα ορισμένων μπόνους σας στη μάχη.

Αυξανόμενη εμπειρία, ο χαρακτήρας σας θα κινηθεί σε υψηλότερα επίπεδα, ενώ η βελτίωση των ευκαιριών τους, και αυξάνοντας την θέση τους στον κόσμο του παιχνιδιού. Μόλις φτάσουν 5ο επίπεδο, θα είναι σε θέση να δημιουργήσει το τάγμα σου και να λάβει στην ομάδα των συνεργατών της. Και στο μέλλον, μαζί με αυτούς να προχωρήσουν στην ατελείωτη κορυφή της ιεραρχίας ...

On-line παιχνίδι Gladiatus έχει πολλές διαφορετικές περιοχές, οι οποίες βρίσκονται σε τρεις χώρες: Ιταλία, τη Γερμανία και την Αφρική. Μερικές περιοχές έχουν ένα μπουντρούμι κατοικείται από τα αφεντικά. Συνολικά σήμερα 23 θέσεις στο παιχνίδι (σε ​​κάθε θέση ζουν εκεί διάφορα mobs, η οποία θα γνωρίσει τον ήρωα σας).

Σε κάθε χώρα υπάρχει ένας ερημίτης που εκτελεί τις ακόλουθες λειτουργίες: Αλλαγή nick Μετακίνηση σε άλλη χώρα και να αλλάξουν το φύλο τους.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μπορεί να Gladiatus έχει ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, η οποία μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο (από 1 ώρα έως 24 ώρες). Για την εργασία που εκτελείται, ο ήρωας σας θα πάρει τα χρήματα και να επιβραβεύσει (τρόφιμα). Επιλογή επαγγελμάτων όπως: Επίκουρος γαμπρός, Farmer, Κρεοπωλείο, Baker και Fisher. Και αν η δωροδοκία σε 3 Rubin ένας από τους γερουσιαστές, είναι δυνατόν να πάρετε μια θέση εργασίας ή γερουσιαστής Goldsmith. Ρουμπίνια μπορούν να αγοράσουν «πραγματικό» και τους χρησιμοποιούν για να ανταλλάξουν για τα σωστά πράγματα ...

Παίξτε online παιχνίδι Gladiatus θα συμμετέχει στη μάχη για το χρυσό (που είναι το νόμισμα του παιχνιδιού, το οποίο μπορείτε να αγοράσετε για τα απλά πράγματα, καθώς και την αμοιβή για την εκπαίδευση μονομαχίες τέχνη, στο γυμναστήριο). Το Arena μπορεί να προκαλέσει ήρωα σας να καταπολεμήσει μια άλλη παρόμοια αντίπαλο.

Play Gladiatus, μπορείτε με την πρόσληψη μισθοφόρων (αν χρειάζονται τα όπλα, έτσι θα πρέπει να θέσει τους ένα ορισμένο ποσό). Mercenaries θα σας βοηθήσει στη μάχη, στο μπουντρούμι και το Arena.

Το παιχνίδι διαθέτει μια δημοπρασία, όπου μπορείτε να αγοράσετε πολύ πολύτιμη σπάνια. Για να ποντάρετε!

Επί του παρόντος, στην αγορά του παιχνιδιού, μπορείτε να πουλήσετε ή να αγοράσετε διάφορα πράγματα.

Σε Gladiatus μπορεί να παίξει, η υπογραφή συμφωνίας με επίγεια ή θεϊκές δυνάμεις.

Αν θέλετε να συνδυάσετε τα συμφέροντα, τους στόχους και τους στόχους τους με άλλους παίκτες, να συμμετάσχουν σε συντεχνίες, ή να δημιουργήσετε τις δικές σας (δημιουργία, όπως έχει ειπωθεί, είναι δυνατή μόνο με το 5ο επίπεδο).

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε το παιχνίδι είναι αρκετά εκτεταμένη και συναρπαστικό, υπάρχουν ακόμα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που θα δείτε! Gladiatus εγγραφής θα ανοίξει το δρόμο σας σε αυτό το επικίνδυνο περιπέτεια!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more