Σελιδοδείκτες

Κόσμος μονομάχους

Εναλλακτικές ονομασίες: Παγκόσμια Gladiators

Ιστορική multiplayer World μονομάχους online παιχνίδι ρόλων σας δώσει την ευκαιρία να βιώσουν για τον εαυτό σας τι πρέπει να είναι στη σκηνή σε μια θανάσιμη μάχη, όταν διακυβεύεται δεν είναι μόνο η φήμη, αλλά και τη ζωή γενικότερα και το πώς οι απλοί μονομάχο πετύχει σε αυτό το πολύπλοκο και συχνά άδικη πραγματικότητα . Ο κύριος στόχος του παίκτη - προωθείται με το καθεστώς της αυτοκρατορίας πολεμιστή. Στον κόσμο του παιχνιδιού των μονομάχων σε απευθείας σύνδεση λεπτή ισορροπία διατηρείται στο πρόγραμμα - έναν επιτυχημένο συνδυασμό των στοιχείων των 2D και 3D animation, καλό από την άποψη των χρωμάτων χρηστικότητας, προσιτό interface και ενδιαφέρουσες εικόνες. Με λίγα λόγια, για την "wrap", οι προγραμματιστές προσπάθησαν για το καλύτερο. Αλλά στον κόσμο των μονομάχων πρέπει να παίξουν και λόγω της «γέμισμα», καθώς και. Είναι εδώ στο - πλούσια ιστορία, τις αρχικές μηχανική παιχνίδι και το σύστημα μάχης, τη δυνατότητα να αναπτύξει ένα χαρακτήρα με πολλούς τρόπους και όλα αυτά με χιούμορ και θεματικά (historical) τρόπο.

Όσον αφορά τις απαιτήσεις συστήματος του παιχνιδιού όσον αφορά την επιθυμητή διαμόρφωση, όπως στην επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρει. Ενδείκνυται μόνο που παίζουν το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση World μονομάχους προτιμώνται πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome, και σε έναν υπολογιστή θα πρέπει να έχετε το Adobe Flash Player έκδοση 9 ή υψηλότερο από τότε.

Συμμετοχή στο παιχνίδι World of μονομάχων - ένα άλλο πρωτότυπο τσιπ προγραμματιστές. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας γίνεται ένα είδος διαλόγου ανάμεσα σε εσάς και χρονογράφο Oliem. Σύμφωνα με τις συστάσεις του γέροντα εισάγετε το όνομα χρήστη για τον χαρακτήρα σας και να καθορίσετε το φύλο του, στη συνέχεια τον κωδικό πρόσβασης, διεύθυνση e-mail box, το Skype και ICQ. Και τέλος, να αποδεχθεί τους κανόνες του παιχνιδιού στον κόσμο και μονομάχο online εγγραφή σας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια στείλτε Oliy επισκεπτών του στο σιδερά, σιδεράς με τον ηγέτη της Φωτεινής Πλευράς θεό Ήλιο, αλλά επειδή μπορείτε να πάρετε για τον άρχοντα του υποκόσμου των νεκρών στον Άδη. Κάθε ένα από αυτά θα σας χαιρετήσω και να παραχωρήσει κάποιο στοιχείο πυρομαχικών - άθλια κράνος, ασπίδα και άθλια άθλια σπαθί - αυτό είναι αυτό που θα πρέπει να παίζει στο πρώτο Παγκόσμιο μονομάχων. Πυρομαχικά που ονομάζεται άθλιες δεν με πειράζει (αν και όχι χωρίς αυτό), αλλά από ένα είδος ιεραρχίας, η οποία διατυπώνονται για τα όπλα και τον εξοπλισμό. Wretched γκρι όπλα - είναι για αρχάριους σε πιο έμπειρους παίκτες σχεδιαστεί μωβ όπλα που σφυρηλατήθηκαν από τον Ήφαιστο, και high-end όπλα - κόκκινο - αυτό είναι το μεγάλο Ρωμαίοι λεγεωνάριοι αποκτούν στρατεύματα.

Έτσι, μετά από αυτή την διαδικασία της επικοινωνίας, η επιλογή και η μύηση στα αποχρώσεις του παιχνιδιού, το οποίο είναι το «μονομάχους εγγραφής World", θα βρει τελικά τον εαυτό σας στην καρδιά της Ρώμης, και είστε αντιμέτωποι με μια επιλογή για το ποια πλευρά να σταθεί - για να ενταχθείτε Bright στρατός του Θεού Ήλιου, ή να επιλέξουν τη σκοτεινή πλευρά. Αυτοί και άλλοι έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα, ισχυρά πολεμιστές του σκότους στην επίθεση, και οι πολεμιστές του Φωτός πανοπλία φθορά και τα όπλα του πολύ ανθεκτικό μέταλλο ουρανό, έχουν ιππικό και καλή απόδοση.

Στα χέρια της ιεραρχίας, το παιχνίδι προσφέρει online κόσμο των μονομάχων και μονομαχίες σταδιοδρομία - πέντε καταστάσεις της ανάπτυξης του χαρακτήρα: α Gladiator, Gladiator αναγνωρίζονται, οι ελεύθεροι κάτοικοι της Ρώμης, πολιτικός και μεγάλος πολεμιστής της αυτοκρατορίας. Κάθε κατάσταση απονέμεται για ορισμένα επιτεύγματα, αλλά όπως γνωρίζετε, η πιο άξια.

Αλλά για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση World μονομάχοι δυνατή χωρίς την προσφυγή σε στρατιωτικές ή πολιτικές μάχες. Επιδίδονται σε μια αναζήτηση που θα σας φέρει τα χρήματα και την εμπειρία, μαθαίνουν για τον κόσμο - για να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία από τοποθεσίες και όλα τα είδη των bots. Κάντε φίλους και να δημιουργήσουν συμμαχίες, κάνουν τους εχθρούς και να ταιριάζει σε όλους νίκες και τα επιτεύγματά τους σε ένα προσωπικό ημερολόγιο.

Εν ολίγοις, ο κόσμος των μονομάχων σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι, όπου υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για την υλοποίηση του χαρακτήρα. Στην περίπτωση αυτή, όλα τα συμβάντα του παιχνιδιού συμβαίνουν σε ένα πλαίσιο ιστορικών τοπίων στην πολύχρωμη ατμόσφαιρα της αρχαίας Ρώμης. Συμμετοχή σε αυτή συναρπαστικό παιχνίδι και να θέσει πανίσχυρη Ρώμη "στα γόνατά του."

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more