Σελιδοδείκτες

Γερμανικά Truck Simulator

Εναλλακτικές ονομασίες: Γερμανικά Truck Simulator

Game γερμανική Truck Simulator είναι ένα μοναδικό παιχνίδι στον υπολογιστή του είδους του, επειδή είναι αφιερωμένη στη σκληρή δουλειά των φορτηγατζήδες. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί στον προσομοιωτή είδος.

On-line παιχνίδι γερμανική Truck Simulator, μπορείτε να κατεβάσετε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, ή να παραγγείλετε μια ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού (στο δίσκο).

Κατεβάστε το παιχνίδι γερμανική Truck Simulator, μπορείτε να torrent αρχείο, εάν σε αυτή την ιστοσελίδα παρέχονται από αυτό το χαρακτηριστικό. Στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού επίσης να κατεβάσετε γερμανική Truck Simulator δωρεάν αδύνατη. Η ανάγκη της να προ-παραγγείλετε και να αγοράσετε.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε στα γερμανικά Truck Simulator δείτε αν ο υπολογιστής σας πληροί τις απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι:

1) 2.4 GHz - Επεξεργαστής.

2) 1 GB - RAM.

3) 1 GB - HDD.

Στο παιχνίδι στον υπολογιστή γερμανική Truck Simulator θα παίξει, ξεκινώντας με ένα συμβατικό οδηγούς φορτηγών καριέρα. Για να αγοράσετε το δικό σας βαγόνι που χρειάζεστε για να κερδίσουν χρήματα. Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος του στόχου σας, θα πρέπει να αποκτήσουν όλο και περισσότερα φορτηγά, επεκτείνοντας τις εκμεταλλεύσεις τους.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να προσλάβει τους οδηγούς και να αγοράσουν γκαράζ για τα αυτοκίνητα. Θα τα αγοράσετε σε όλη τη Γερμανία. Ότι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το μοναδικό λογικό αυτοκρατορία σας.

Για να διευκολύνει την αγορά σας, θα πρέπει να δοθεί προσοχή σας σε ένα ακριβή χάρτη της Γερμανίας και δεκαοκτώ μεγαλύτερες πόλεις της.

Το γερμανικό παιχνίδι Truck Simulator παρόν αναπτύχθηκε λειτουργία σταδιοδρομίας και βελτιωμένο οικονομικό σύστημα.

Θα πρέπει να είναι στο παιχνίδι γερμανική Truck Simulator, όχι μόνο για να επεκτείνει το στόλο της, αλλά προσέξτε για αυτόν. Ενημερώστε τα φορτηγά τους στο μέγιστο επίπεδο που φέρει περισσότερα έσοδα.

Προκειμένου να μπορείτε να παίξετε στα ρωσικά, θα πρέπει να παίξει περαιτέρω γερμανική Track Simulator Λήψη ρωγμή, και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε.

Γι 'αυτό αναπτύσσει μοναδική οικονομική της στρατηγική που θα σας φέρει κέρδη. Προσλάβει τους καλύτερους εργαζόμενους και να αγοράζουν μόνο ποιοτικά φορτηγά, παρά το γεγονός ότι μπορεί να βελτιωθεί. Αναπτύξτε τις εκμεταλλεύσεις τους από την αγορά υποκαταστήματα σε διάφορα μέρη της Γερμανίας.

Η εργασία σας θα ταξιδέψουν μόνο μεταξύ των πόλεων της Γερμανίας. Φορτίο, το ποσό και η περιοχή θα επιλέξει να στείλετε στον εαυτό σας.

Θα πρέπει να ακολουθήσει αναγκαστικά το καθεστώς της μεταφοράς τους, να δώσουν προσοχή στην ποσότητα του καυσίμου σε αυτοκίνητα.

Game Γερμανικά Track Simulator δεν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, και λίγες μόνο χώρες: τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Πολωνία, την Ισπανία, την Ουγγαρία, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, τη Γαλλία και τη Σκανδιναβία.

Εξερευνήστε όλες τις συνθήκες επάγγελμα φορτηγατζή με το γερμανικό παιχνίδι Truck Simulator. Βαθμολογήστε αυτό το ασυνήθιστο προσομοιωτή, είναι τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη.

Γίνετε ένας πραγματικός οδηγός φορτηγού, ο οποίος είχε τη δύναμη να διαχειριστεί την αυτοκρατορία τους: να συμμετάσχουν στη μεταφορά της διανομής, γκαράζ ψώνια και φορτηγά, καθώς και την επιλογή του προσωπικού.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more