Σελιδοδείκτες

Αερίου Guzzlers Extreme

Εναλλακτικές ονομασίες: Αερίου Guzzlers Extreme

Αερίου Guzzlers Extreme παιχνίδι είναι μια σύγχρονη αγωνιστική δράση. Αέριο Guzzlers Extreme - ένα εντελώς νέο παιχνίδι που θα σας μαγέψει με την δυναμική, βίαιη, επιθετική και γεμάτη όπλα αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Game αερίου Guzzlers Extreme μπορείτε να κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Κατεβάστε το παιχνίδι θα πρέπει να οικοδομήσουμε πελάτη για το παιχνίδι σας.

Σε παιχνίδι παίζουν αερίου Guzzlers Extreme θα σας σκληρή κανόνες. Το δεύτερο παιχνίδι τίτλου στο φυσικό αέριο Guzzlers Extreme - είναι ένας αγώνας για την επιβίωση. Αυτό το παιχνίδι κάνει το αίμα βράζει στις φλέβες σας.

Αερίου Guzzlers Extreme - ένα νέο παρακλάδι της αγωνιστική δράση στον κόσμο, χάρη στην άγρια ​​και βάναυση μάχες.

Για να επικοινωνούν με άλλους παίκτες στο παιχνίδι αερίου Guzzlers Extreme Θα πρέπει να εγγραφείτε για τα παιχνίδια φόρουμ. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθουν όχι μόνο πολλές χρήσιμες πληροφορίες για το παιχνίδι, αλλά και να βρει νέους φίλους.

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι αερίου Guzzlers Extreme pc σας θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών ενημέρωσε πριν από το παιχνίδι για να δούμε για φυσικό αέριο Guzzlers Extreme βίντεο. Θα σας εξοικειώσει με όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού.

Πριν από τη λήψη του πελάτη του παιχνιδιού, ελέγξτε αν οι παράμετροι πληρούν τις απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι:

1) Dual-core 2. 0 GHz - Επεξεργαστής.

2) 2 GB - RAM.

3) 12 GB - HDD.

Στη συνέχεια, παίζουν το παιχνίδι αερίου Guzzlers Extreme να ξεκινήσετε στο ερειπωμένο παλιό αυτοκίνητο. Σταδιακά, θα αναπτύξει και να κάνει πορεία της προς την νέα ξένα αυτοκίνητα, τα οποία διαφέρουν ως προς την ταχύτητα, χωρητικότητα και άλλα χαρακτηριστικά.

Σε παιχνίδι αερίου Guzzlers Extreme Θα κερδίσουν χρήματα μέσα από αγώνες αδρεναλίνη, καθώς και ειδικές αρένες μάχης.

Εδώ σας περιμένουν εκατοντάδες οχήματα, όπλα, power-ups, τα ακραία κομμάτια και αναβαθμίσεις. Καθώς το πέρασμα παιχνίδι θα ανοίξει νέους τρόπους, αυτοκίνητα και τις διαδρομές.

Όταν κερδίζετε ένα βαρύ ποσό των χρημάτων που μπορεί να βελτιώσει το αυτοκίνητό σας: να αλλάξετε την εμφάνιση και τις ρυθμίσεις του. Μπορείτε επίσης να περάσετε κερδισμένα χρήματά σας σε μια προώθηση της σταδιοδρομίας τους, κερδίζοντας φήμη.

Game αερίου Guzzlers Extreme έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1) 12 ώρες gameplay.

2) Η ενιαία εκστρατεία για έναν παίκτη.

3) Επτά διαφορετικά πρωταθλήματα τρόπους. Τέσσερις ομάδες μπορούν να μετέχουν ταυτόχρονα.

4) Επτά περιοχές, πάνω από 500 χιλιόμετρα δρόμων, καθώς και οκτώ αρένες gaming.

5) μπόνους, 12 πολυβόλα και το κέρδος.

6) Αυτοκίνητα που μπορείτε να προσαρμόσετε (χρώματα αλλαγή, αυτοκόλλητα, οι τροχοί).

7) Σύνδεσμοι και μοναδική πίστα αγώνων.

8) Παίζοντας με bots.

9) προσφέρουν τη δυνατότητα επιλογών χρωματισμού του αυτοκινήτου σας.

10) Ασυνήθιστο και ποιοτικές επιπτώσεις.

11) τιμονιού στήριξης, joystick, πληκτρολόγιο, κλπ.

12) Θάλασσα του χιούμορ.

Συμμετοχή στον κόσμο ακραία αερίου Guzzlers Extreme. Συμμετοχή σε διάφορα είδη αγώνων: χορηγίας, πρωταθλήματα. Καταλαμβάνει την πρώτη θέση και να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον Αερίου Guzzlers Extreme.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more