Σελιδοδείκτες

Gargonia

Εναλλακτικές ονομασίες: Gargon

On-line παιχνίδι Gargon - δωρεάν και browser-based, casual κόσμο, καθιστώντας την όλη διαδικασία του παιχνιδιού είναι πολύ απλουστευμένη. Για να αρχίσει η ανάπτυξη της, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τίποτα. Το μόνο που απαιτείται - πηγαίνετε στον browser σας και να πάμε βήμα Εγγραφή Gargonia.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Gargonia κατά το πρώτο στάδιο του προσφέρει ένα μέλλον player αμέσως καθορίσει ποια πλευρά προτιμά αντιπαράθεση κατατάσσουν τους εαυτούς τους - να Gargonitam ή πεζοναύτες. Και αν κάνετε κλικ στο λογότυπο του στρατοπέδου (ή τη σύνδεση με το όνομα κάτω από αυτό), η οποία είναι μικρότερη από τον αριθμό των εγγεγραμμένων, θα σας δοθεί ένα μπόνους για την υποστήριξη του ισοζυγίου πληρωμών. Στη συνέχεια, όταν έχετε ήδη αρχίσει να Gargonia σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε πάντα να αλλάξετε το στρατόπεδο. Καθορίστε την επιλογή, θα, ως συνήθως, καθορίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, βάσει του οποίου το όνομα θα παίξει και υπό ποιες κωδικό - μπείτε στο παιχνίδι. Gargonia εγγραφείτε εδώ εύκολα και πρότυπο.

Μοναδική απευθείας σύνδεση Gargonia παιχνίδι που προσφέρει η συνέχεια του παιχνιδιού μέσα από την «αυτονομία» των ενεργειών του χαρακτήρα σας. Δηλαδή, αν θα πρέπει ή έξοδο από το παιχνίδι, ή να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας, ο χαρακτήρας σας δεν είναι πλέον ασχολούνται με τις υποθέσεις που του έχουν ανατεθεί. Μπορείτε να στείλετε την εργασία, και στη συνέχεια επιστρέφει στο παιχνίδι, να πηδήξεις για το μισθό της.

Game Gargon έχει νομισματικές μονάδες της - κάποιες μάρκες, τα οποία μπορείτε να πάρετε μια εργασία, νικώντας τον εχθρό ή να βρουν στη νοημοσύνη. Για πραγματικά χρήματα εμπλουτίσουν τις μάρκες δεν θα λειτουργήσει - αυτό είναι μόνο το νόμισμα του παιχνιδιού Gargonia. Παίξτε χωρίς αυτά, όμως, θα είναι δύσκολο, διότι αυτά τα χρήματα επιτρέπει στους παίκτες να αγοράσουν διάφορα πράγματα για να βελτιώσει το σπίτι, ή συμμαχία σας για να βελτιώσει την απόδοση.

Με την ευκαιρία, σχετικά με τα χαρακτηριστικά. Ανθεκτικότητα είναι υπεύθυνη για τη μείωση της ζημίας που λαμβάνονται. Ισχύς - για την δύναμη κρούσης όταν επιτίθεται στη μάχη. Κινητικότητα - για να αποφύγει τις επιθέσεις του εχθρού. Τρόφιμα - για την ζωτικότητα. Νοημοσύνη - για κρίσιμα χτυπήματα (αυτές που προκαλούν τη μεγαλύτερη ζημιά) κατά τη διάρκεια της μάχης. Δόξα - για τη θέση στην κατάταξη των παικτών. Gargonia σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι που εγγυάται τη σταθερή πρόοδο, χάρη στη συνεχή παραγωγή της εμπειρίας επηρεάζουν το επίπεδο του παιχνιδιού σας.

Όταν ξεκινάτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Gargonia, μπορείτε να μάθετε ότι μπορείτε όχι μόνο να χτίσει, αλλά και για να βελτιώσουν τα σπίτια τους. Σούπα:

• Σπίτι - με κάθε νέο επίπεδο του κτιρίου προσθέτει ένα επιπλέον slot για τα πράγματα?

• Ασπίδα οργή - είναι χρήσιμο να επιτεθεί στον εχθρό, καθώς αυξάνει την αντοχή?

• σύμβολο οργή - την αύξηση της ικανότητας της επίθεσης?

• Στήθος - να κρατήσει τις μάρκες σας είναι η διαθεσιμότητα του εχθρού

• ασπίδα της τιμής - θα αυξήσει τη δύναμη της άμυνας?

• σύμβολο της τιμής - αύξηση της ικανότητας της άμυνας?

• Διακριτικά δέντρο - αν έχετε ένα τέταρτο επίπεδο και πάνω, θα είναι για σας μια σταθερή πηγή εισοδήματος?

• Διαδρομή - να βοηθήσει στην εξεύρεση κατάλληλων αντιπάλους?

• φράχτη - η δύναμη του παίκτη στην επίθεση θα αυξήσει το ποσό της επίπεδο πρόσληψης.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Gargonia - είναι στη μέση της αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο στρατοπέδων - ". Marine" "Gargonitov» και United σε ομάδες ή συμμαχίες, οι ήρωες του παιχνιδιού μπορεί να πάει στον πόλεμο και να κάνουν συμμαχίες, ενώ ασχολούνται με την κατασκευή των κατοικιών και την ανάπτυξη των φρουρίων τους.

Έτσι, Gargonia online παιχνίδι που θα σας φέρει εκατό τοις εκατό διασκέδαση, γιατί περιμένουν και κομψό χαρακτήρες και bessmetnoe αριθμό των αναζητήσεων και διασκεδαστικό σύστημα μάχης ... όχι μόνο μετράνε. Να είστε τολμηροί, και να γνωρίζουν από την εμπειρία ολόκληρο το πεδίο εφαρμογής που προβλέπει παιχνίδι περιπέτειας, σχεδιασμένα με χιούμορ και εξυπνάδα. Προχωρήστε και ξεκινήστε να παίζετε Gargonia!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more