Σελιδοδείκτες

Ganja Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: Ganja Wars

Συνδεδεμένοι GanjaWars παιχνίδι - δωρεάν browser στρατηγική που βασίζεται ρόλων κατηγορία RPG. Εικονική αντίγραφο του κόσμου γκάνγκστερ που αναπτύχθηκε από OOO "MediaSite." Παρά τις δημοκρατία GanjaWars τίτλος σε απευθείας σύνδεση δεν υποστηρίζει τα παράνομα ναρκωτικά και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να τα χρησιμοποιούν. Το 2003, το online παιχνίδι πήρε μια ηγετική θέση στο δίχτυ, και από τότε τη βαθμολογία της δεν μειώνεται. Όλα αυτά χάρη στην πρωτοτυπία του έργου, το οποίο είναι σε θέση να ενδιαφέρουν πολλούς παίκτες. Dirty, βάναυση κόσμο του εγκλήματος κάνετε έναν συμμετέχοντα στις αιματηρές πυροβολισμοί και οι αναμετρήσεις της μαφίας. GanjaWars online παιχνίδι - αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν στρατηγικών ικανοτήτων τους, να δείξουν όλοι το θάρρος και την ικανότητα να αποδείξει την καταπολέμηση της ικανότητες. Ελάτε σε αυτό το άθλιο κόσμο για να επιβιώσουν μέσα σε αυτό και να συμβάλει στη δημιουργία GanjaWars εγγραφής. Αυτό το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για σχεδόν όλους, χάρη στο ανεπιτήδευτο απαιτήσεις του συστήματος:

1) Λειτουργικό σύστημα Windows 2000, XP, Vista

2) Επεξεργαστής Intel Pentium I 200MHz

3) Μνήμη 32 MB

4) Να διαθέτουν μια κάρτα βίντεο δεν απαιτείται

5) σύνδεση στο Internet

Κατ 'αρχάς GanjaWars παίξετε, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη του παιχνιδιού. Συμμετοχή στις GanjaWars παιχνίδι - αυτό είναι απλά συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής. Πρέπει να εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

1) Το όνομα του χαρακτήρα του παιχνιδιού

2) Άνδρας ή γυναίκα σεξ

3) να δημιουργήσει έναν κωδικό πρόσβασης (επιβεβαιώθηκε από την εκ νέου εισαγωγή)

4) Αριθμός εικόνες ζωγραφισμένες από έναν επαγγελματία σχεδιαστή

Εγγραφή GanjaWars μετά την εισαγωγή των απαραίτητων δεδομένων προσφέρει ακόμη και να επιλέξετε το όπλο που θέλετε να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Προτεινόμενη χαρακτηρισμό μπορείτε να διαβάσετε στο ίδιο παράθυρο. Έτσι, μπορείτε να πάρετε δύο ή Makarov πιστόλι ή ένα τουφέκι Καλάσνικοφ, τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, ή "Mini-Dragunov» ή Winchester 1200 καραμπίνα. Ορίζει βιασύνη, και προς τα εμπρός - βυθίσει απερίσκεπτο σε μαίνεται γεγονότα gandzhubasovskih πολέμους.

PvP σύστημα αποτελείται από τα ακόλουθα μάχες:

- Κείμενο αγώνα

- Γραφικές μάχη

- Quest Πολέμου

Κείμενο καταπολέμηση ευκολότερος και σύντομη. Ροή κίνησης στο Διαδίκτυο είναι αρκετά μικρό. Τακτικές εφαρμογή εδώ είναι σχεδόν αδύνατη.

Στο γραφικό μάχη μπορεί να είναι ήδη στην οθόνη για να παρακολουθήσουν τους παίκτες. Γραφικά προωθεί μια ρεαλιστική αντίληψη του αγώνα, και έτσι πολύ πιο ενδιαφέρουσα μάχη γραφικό κείμενο. Θα έχετε την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν τα στρατηγικά τους σχέδια. Καταπολέμηση πολύπλοκες εμπόδια, αλλά είναι επίσης διαθέσιμα διάφορα καταφύγια.

Οι πόλεμοι Quest αγωνίστηκε σε ένα απομακρυσμένο νησί, το οποίο είναι υπό την προστασία των εχθρών. Αλλά αν αποφασίσετε να συμμετάσχουν στον αγώνα και βγήκε από το νικητή, τιμαλφή και ένα νέο επίπεδο να γίνει νόμιμη ανταμοιβή σας.

Σε αυτό το παιχνίδι τα online παιχνίδι GanjaWars, μπορεί να συμμετέχει σε αυτές τις ομάδες που αγωνίζονται ως ενιαίο μάχες (αντίπαλος επιλέξετε τον εαυτό σας), μονομαχία (χαρακτηριστικό - την απαγόρευση αποφύγει), συχνές (μέχρι 30 μέλη), οδός (γκολ - πήρε στα χέρια του τα χρήματα, την εμπειρία και τα σημεία δεξιοτήτων), την επίθεση στην ιδιοκτησία (δύο συνδικάτα εναντίον του άλλου).

Φυσικά, παίζει GanjaWars άοπλους αδύνατη. Η επιλογή εδώ είναι αρκετά μεγάλη:

- Gun

- Sniper rifles

- Automatic

- Πιστόλια

- Είδη Ψαρέματος

- Grenade

Κάνει πολλά πυροβολισμούς. Λόγω αυτής της λίγες σφαίρες όλα ακριβώς ακόμη και να προξενήσει ζημιά στον εχθρό αναχώρησε.

Τυφεκίων ελεύθερων σκοπευτών, μπορεί να βάλει και πάλι, αλλά αρκετά ισχυρό. Το πλεονέκτημα αυτού του όπλου είναι η δυνατότητα να πυροβολήσει από απόσταση και να διεισδύσει καθόλου εξοπλισμό.

Αυτόματη είναι μια διασταύρωση ανάμεσα σε ένα πολυβόλο και ένα τουφέκι ελεύθερων σκοπευτών. Επίσης, είναι αρκετά αποτελεσματικό όπλο.

Pistols μπορεί να γίνει καταστροφική δύναμη στα σωστά χέρια. Ειδικά επειδή σε κάθε χέρι, μπορείτε να πάρετε ένα όπλο για να τους χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα.

Ψαρέματος έχουν ακόμη και ένα μικρό εύρος, αλλά είναι απαραίτητα στη μάχη σώμα με σώμα.

Grenade χρησιμοποιούνται επίσης σε κοντινή απόσταση, αλλά σε έναν πυροβολισμό χτυπά πολλαπλούς εχθρούς.

Εκτός από τα όπλα, GanjaWars online παιχνίδι προσφέρει στους παίκτες κατέχουν αντικείμενα της σύγχρονης επικοινωνίας και των μέσων μεταφοράς. Αυτό μπορεί να είναι ένα κινητό τηλέφωνο, αυτοκίνητο, σκάφος και πολλά άλλα. Αυτά τα πράγματα αυξήσει τα χαρακτηριστικά καταπολέμηση του χαρακτήρα.

Φυσικά, τίποτα δεν έχετε τίποτα καθόλου. Ως εκ τούτου, προκειμένου να επωφεληθούμε από τα απαραίτητα πράγματα και αξιοπρεπή πυρομαχικά Κανονίστε να εργαστούν, ή να πάει το εμπόριο. Η οικονομική συνιστώσα του παιχνιδιού συνεπάγεται διαφορετικούς τύπους ιδιοτήτων. Τα αντικείμενα αυτά χρησιμεύουν ως την εξόρυξη, την επεξεργασία και την μεταποιητική βιομηχανία. Για να αρχίσει να συσσωρεύονται κάποια κεφάλαια, θα πρέπει να εργαστούν στα ορυχεία, εργοστάσια ή τους ακροδέκτες των συναλλαγών. Η εργασία σας θα πρέπει να καταβληθεί κάθε ώρα. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι otpahat πώλησης, μπορείτε να αγοράσετε το δικό σας εγχείρημα. Προσπάθεια για τη δημιουργία επιχειρηματικών τους να αποκτήσουν δύναμη και την επιρροή στον Άδη.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση GanjaWars θέλετε, κινούνται μέσα από τα επίπεδα. Στην αρχή, οι πιθανότητές σας απλά ελάχιστες. Για παράδειγμα, από τους τρεις τύπους των αγώνων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το κείμενο. Μέχρι το επίπεδο 5 έχει μια μικρή επιλογή των τοποθεσιών που εργάζεστε σε ένα ορυχείο ουρανίου, και αυτή τη δουλειά της εργασίας, βλέπετε, δεν είναι εύκολο. Αλλά με την αύξηση των επιπέδων αλλάζει ριζικά. Νέες προοπτικές. Ήδη από το χαρακτήρα 10ο επίπεδο το δικαίωμα να αλλάξει ποιοτικά. Έτσι μπορείτε, για παράδειγμα, είναι τώρα να επιλέγουν οι ίδιοι που μάχονται να συμμετάσχουν. Μετά από όλα, αυτά θα είναι διαθέσιμα. Επίσης είναι δυνατόν να ενταχθούν σε ένα συνδικάτο.

Για να αρχίσετε να παίζετε τώρα και βεβαιωθείτε ότι GanjaWars - ένα αξιοπρεπές παιχνίδι για τα δυνατός, έξυπνος, τολμηρός, εξερχόμενη άνθρωποι που δεν τρομάζουν δυσκολίες. Απολαύστε το και να είναι υπερήφανοι για τα επιτεύγματά τους! Ας τύχη ποτέ να μετατραπεί μακριά από εσάς!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more