Σελιδοδείκτες

Gameglobe

Εναλλακτικές ονομασίες: Gameglobe

Game Το Gameglobe είναι ένα μίγμα Action, Adventure, TPS, Quest, Racing genres. Αλλά στην ουσία το παιχνίδι Gameglobe είναι ένας τεράστιος επεξεργαστής με ένα μεγάλο σύνολο διαφορετικών εργαλείων, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να συνειδητοποιήσει τις ιδέες του, μπορείτε να δημιουργήσετε και αμέσως μετά τη δημιουργία του παιχνιδιού στη δημιουργία σας, να συνειδητοποιήσετε τις ιδέες σας, αυτό σας τείνει αυτό το παιχνίδι. Μπορείτε να παίξετε το online παιχνίδι Gameglobal απολύτως δωρεάν, από τη στιγμή που δημιουργήθηκε στη λειτουργία F2P (FreetoPlay).

Για να ξεκινήσετε στο Gameglobalplay, πρέπει να έχετε έναν υπολογιστή με αυτές τις απαιτήσεις συστήματος:

 • επεξεργαστής CeleronDual-Core 1. 6GHz ή υψηλότερη,
 • κάρτα γραφικών gef ή 8800 GS ή υψηλότερη,
 • RAM 1 GB ή περισσότερο,
 • λειτουργικό σύστημα WindowsXP ή νεότερες εκδόσεις,
 • θέσεις σε σκληρό δίσκο τουλάχιστον 2 GB,
 • DirectXDX 9;
 • σύνδεση στο Internet,
 • πληκτρολόγιο,
 • η

Αν ο υπολογιστής σας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε το επόμενο βήμα σας θα είναι η εγγραφή Gameglobe:

  1. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ig2 Gameglobe;
  2. στην επάνω δεξιά στήλη στη στήλη Username πληκτρολογήστε το όνομα αναπαραγωγής σας,
  3. Το
  4. θα καθορίσει έναν κωδικό πρόσβασης και θα το θυμάται,
  5. Επίσης εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας,
  6. Το
  7. δέχεται συμφωνίες πνευματικών δικαιωμάτων κάνοντας κλικ στο σημάδι επιλογής,
  8. πατήστε το μεγάλο πράσινο κουμπί κάτω από το Signup;
  9. ακολουθήστε τις οδηγίες και κάντε λήψη του πελάτη του παιχνιδιού,
  10. Εισάγετε τα στοιχεία σας και ξεκινήστε τις περιπέτειες που δημιουργείτε εσείς.

Για να δημιουργήσετε τον κόσμο σας, το παιχνίδι σας με τα όμορφα χωράφια και τη φύση σας, σας παρουσιάζουμε ένα τεράστιο σύνολο εργαλείων για τη δημιουργία δασών, δρόμων, καταρράκτες, σπηλιές, εμπόδια, ερήμους, χιονισμένα λιβάδια και πολύ περισσότερες προσδοκίες της φαντασίας σας. Δημιουργήστε σενάρια, γράψτε ιστορίες, δημιουργήστε έναν αξέχαστο χαρακτήρα και μοιραστείτε το με άλλους ανθρώπους. Ο καθένας από εμάς πάντα ονειρευόταν να δημιουργήσει το δικό μας παιχνίδι, αυτό είναι σίγουρο, και αυτό έγινε δυνατό με το παιχνίδι Gameglobe.

Δημιουργώντας έναν κόσμο που μπορείτε να εκτελέσετε τον χαρακτήρα σας μέσα από τον εαυτό σας. Ας μάθουμε πώς να ελέγχετε τον ήρωά σας. Είναι πολύ απλό να μετακινηθείτε σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας οικεία κουμπιά W S A D (πάνω, πίσω, αριστερά, δεξιά) για να μετακινηθείτε προς τα πλάγια χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Q E. Για να μεταβείτε, χρησιμοποιήστε το πλήκτρο διαστήματος ή το δεξί πλήκτρο του ποντικιού. Το αριστερό κουμπί χρησιμεύει για να χτυπήσει και να αλληλεπιδράσει με αντικείμενα του περιβάλλοντος, επίσης να αρπάξει το σχοινί, μπορείτε να περιστρέψετε τα πλήκτρα κίνησης και R F να ανεβείτε στο σχοινί ή να κατεβείτε.

Στο παιχνίδι Gameglobe υπάρχουν οχήματα, όπως: SUV, έλκηθρο, φορτηγό και snowboard. Η διαχείριση τους δεν είναι δύσκολη. Για να μπείτε στο αυτοκίνητο πατάτε το αριστερό πλήκτρο του ποντικιού προς τα επάνω, για κίνηση χρησιμοποιούμε τα πλήκτρα W S A D. Το χειρόφρενο στο παιχνίδι είναι συνδεδεμένο με το πλήκτρο διαστήματος για να βγείτε από το όχημα. Χρησιμοποιήστε το κουμπί TAB για να επιταχύνετε, πατήστε W και S για να σταματήσετε. Η διαχείριση όλων των μέσων μεταφοράς είναι κοινή, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε πώς να οδηγείτε ένα snowboard, ένα φορτηγό και ένα έλκηθρο.

Σας επισκέπτεστε, καταχωρίστε και δημιουργήστε ένα παιχνίδι, ένα αριστούργημα, μια περιπέτεια, τον κόσμο σας με καταπληκτικούς χαρακτήρες, κακοποιούς. Παίζοντας Gameglobe δωρεάν σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε το παιχνίδι σας και να το μοιραστείτε με τους φίλους και την κοινότητα Gameglobe. Να είστε μοναδικοί και να κάνετε ό, τι θέλετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εδώ σας περιμένουν!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more