Σελιδοδείκτες

Gallendor μάχης

Εναλλακτικές ονομασίες: Battlegrounds

Gallendor μάχης σε απευθείας σύνδεση - το μοναδικό ελεύθερο πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στρατηγική που οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να συνεργαστεί με πραγματικούς ανθρώπους. Εταιρεία Quest του Gallendor κόπο να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι προσιτή σε όλους. Για να φτάσετε στο συναρπαστικό κόσμο του Μεσαίωνα, χρειαζόμαστε ελέγχουν μόνο Gallendor μάχης. Εάν ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος και να έχουν μια σύνδεση στο Internet, να συμμετάσχουν Gallendor πεδία μάχης λίγα λεπτά. Δεν απαιτείται πρόσθετη εγκατάσταση ή να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού. Συμμετοχή στο παιχνίδι Gallendor μάχης δεν θα προκαλέσει κανένα πρόβλημα, αφού το μόνο που χρειάζεται να εισάγετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

1) Όνομα του χαρακτήρα

2) Κωδικός

3) E-mail

Εγγραφή Gallendor πεδία μάχης θα ολοκληρωθεί πιέζοντας το κατάλληλο κουμπί, και θα γίνει ένας κάτοικος της σκληρής κόσμο που θα κατακτήσει μέσα από την ικανότητα και την πονηριά του.

On-line παιχνίδι Gallendor μάχης - ένας τρόπος για να αποδείξει τη στρατηγική και οικονομική σκέψη της, το θάρρος και την αντοχή του, την ευκαιρία να αυξηθεί πάνω από τους άλλους παίκτες, αποδεικνύοντας τους αντιπάλους του που έχουν έρθει εδώ για το τίποτα. Θα Gallendor μάχης παίζετε μέσα από διάφορα τεστ. Σκηνοθεσία τεράστιες στρατιές, θα λάβουν μέρος σε επικές μάχες. Είναι πιθανό ότι την πάροδο του χρόνου, έχετε δημιουργήσει μια αυτοκρατορία φημίζεται για τη δύναμη και την αδυναμία πρόσβασης του. Κύρια αξιόπιστα ενισχύσει Κάστρο - ένα κτίριο που είναι το κύριο ιερό σας.

Δική σας η διευθέτηση θα απαιτήσει πολλή προσπάθεια στην αρχή της εγκατάστασης, και στο μέλλον στη διαχείριση. Αλλά τη στιγμή που θα αρχίσετε να παίζετε Gallendor πεδία μάχης, αυτό έχει ήδη δηλώσει δημοσίως ότι οι δυσκολίες δεν φοβούνται. Έτσι, είναι έτοιμη να αγωνιστεί με τα τέρατα, να υπερασπιστεί ενάντια στους εχθρούς, με τη δική μου πόρους, την κατασκευή, τη διαχείριση υπάρχοντά τους και να καταστρέψουν τους άλλους ανθρώπους, καθιστώντας τις επιθέσεις έκπληξη. Αλλά να θυμάστε, μπορείτε να προγραμματίσετε μια επιδρομή μόνο όταν πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη της αντίπαλης ομάδας της πόλης πιο αργή από ό, τι μπορείτε.

Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Gallendor πεδία μάχης, κινείται προς τα εμπρός, θα απαιτήσει πόρους. Σας δίνεται η νομισματική και υλικών και ανθρώπινων πόρων.

Χωρίς τη νομισματική και υλικών πόρων είναι αδύνατο να αναπτυχθεί η βιομηχανία. Σχεδόν όλες οι δραστηριότητες απαιτούν επενδύσεις ορισμένων πόρων. Για παράδειγμα, χωρίς τα δομικά υλικά που δεν έχουν κατασκευαστεί οποιαδήποτε Construct άοπλους στρατιώτες σας δεν πάνε στη μάχη, και η έλλειψη τροφίμων και νερού σε όλα θα μπορούσε να καταλήξει τραγική κατάληξη (μαζική εξαφάνιση του πληθυσμού). Επίσης, να έχετε κατά νου ότι η θέση του πόρων, τη μεταφορά, εξαρτάται πάρα πολύ.

Ανθρώπινο Δυναμικό - οι άνθρωποι που κατοικούν τη γη σου. Σκόπευαν εκτελεστές ρόλο παραγγελίες σας. Σε βάρος των ανθρώπων που αναπληρώνονται ταμείου σας, εκτελούνται διάφορες εργασίες (π.χ. κατασκευή), είναι ο στρατός. Χωρίς αφιερωμένη πτέρυγες εσείς οι άνθρωποι δεν μπορούν να επιτύχουν την επιτυχία, επειδή είναι βοηθοί να εφαρμόσει τα σχέδιά σας. Δώσει στους ανθρώπους σας με όλα τα απαραίτητα και φροντίδα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί η δημόσια δυσαρέσκεια και να επιτύχει το ρόλο τους της αποτελεσματικής εργασίας. Είναι απαραίτητο όχι μόνο να παρακολουθεί τις προμήθειες τροφίμων, αλλά και έντεχνα οργανώνει ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Για παράδειγμα, είναι δυνατόν μετά από μια εξουθενωτική μάχη για να οδηγήσει τους άνδρες του για να κυνηγήσουν. Δεν κάνουμε χωρίς ενσωματωμένο ψυχαγωγία και θρησκευτικές δομές στο εσωτερικό φρούριο σας. Ως σοφός κύριος και δίκαιη ηγέτη, μπορείτε να απολαύσετε το σεβασμό των ανθρώπων, έτσι ώστε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Gallendor πεδία μάχης θα είναι πολύ ευκολότερη.

Gallendor μάχης online παιχνίδι απαιτεί συνεχή παρακολούθηση του αριθμού των δεικτών. Αυτό είναι, κατ 'αρχάς, τα αυξημένα επίπεδα των μάχιμων μονάδων, οι οποίες δίνουν την εμπιστοσύνη σε βίαιη μάχη. Δεύτερον, η ανάπτυξη της επιστημονικής δραστηριότητας σε εργαστήρια δικαιοδοσία σας. Δεν θέλετε να επιτρέπουν την τεχνολογική καθυστέρηση; Τρίτον, αποτρέποντας αύξηση ρυθμός αύξησης της θνησιμότητας. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, από τους ανθρώπινους πόρους πολλά εξαρτώνται. Αλλά όχι μόνο από τον εαυτό τους, αλλά επίσης, φυσικά, ο αριθμός τους. Και αν οι άνθρωποι θα πεθαίνουν μαζικά, τότε σίγουρα δεν θα sdobrovat! Τέταρτον, την κατάρτιση και τη βελτίωση των διαφόρων ειδών στρατευμάτων. Αν είστε τοξότες, πεζικό, ιππικό και μάγοι - αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία στον πόλεμο. Μετά από μια μάχη που υποστηρίζουν και συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον.

Gallendor μάχης online παιχνίδι χωρίζεται σε επίπεδα. Οι νέοι παίκτες ενθαρρύνονται να υποβληθούν σε επίπεδο κατάρτισης για να καταλάβετε το παιχνίδι, να κατανοήσουν την ουσία του. Επειδή το επίπεδο των βελτιώσεων είναι διαθέσιμα σε όλους τους τομείς. Θα είναι σε θέση να βελτιώσει τη βιομηχανία, να επεκτείνουν την ιδιοκτησία, φτάσει σε ύψη την επιστήμη και περισσότερο. Τώρα δεν χαλαρώνουν! Οι παίκτες από την άλλη πλευρά της οθόνης αυξάνεται επίσης και την ανάπτυξη, παρουσιάζοντας μια άμεση απειλή για εσάς. Να είστε έτοιμοι να αποκρούσουν την επίθεση ανά πάσα στιγμή!

Μην αμφιβολία ότι η νίκη τον κόσμο Gallendor πεδία μάχης, μπορείτε να πάρετε τη μέγιστη απόλαυση! Μην αποθαρρύνεστε από την φαινομενική πολυπλοκότητα, γιατί και η ίδια να έρθει εδώ για να ξεπεραστούν. Απολαύστε την ατμόσφαιρα εκκωφαντική ήχους κουδουνιών lyazganya λεπίδες κραυγές των τραυματισμένων στρατιωτών και δυνατές κραυγές διοικητές. Όμορφα γραφικά τονίζουν την ομορφιά των μεσαιωνικά κάστρα και αρχοντικά ιππότες στέκομαι μπροστά σας σαν ζωντανός.

Μπορούμε μόνο να ευχηθώ ότι μακριά από εσάς, αγαπητοί παίκτες, δεν είχε γυρίσει μακριά καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more