Σελιδοδείκτες

Galaxy ζωή

Εναλλακτικές ονομασίες:

Ένας άλλος εκπρόσωπος Plinga Παίξε Galaxy Life. Όπως πολλοί έχουν ήδη γνωρίζετε, αυτή η σειρά των παιχνιδιών δεν μπορεί να κάνει το χαμόγελό ακόμη και οι σκεπτικιστές. Η ουσία του παιχνιδιού είναι οδυνηρά απλό, και τα γραφικά και γλυκά εγκάρδιος nastolno που μαθαίνουν από τα παιδιά τους για το παιχνίδι, και συχνά οι γονείς αρχίζουν να εγγραφούν και να παίξουν. Πράγματι, αυτό το παιχνίδι - ο τέλειος τρόπος για να χαλαρώσετε και να περνούν το χρόνο τους χωρίς να σκεφτόμαστε το νόημα της ζωής είναι δύσκολο και απογοητευτικό το δικό του φανταστικό κόσμο. Κατά κάποιο τρόπο, το Galaxy ζωή σε απευθείας σύνδεση δίνει την αίσθηση του τις πολλές online εφαρμογές Vkontakte και το Facebook. Δηλαδή, με απλά λόγια, αυτό το παιχνίδι είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας, προς όφελος της ψυχής!

Και ναι, όπως συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα online παιχνίδια, Galaxy ζωή ακριβώς εγγραφής είναι επίσης απαραίτητη. Η διαδικασία εγγραφής μπορεί να απλοποιηθεί σε περίπτωση που στο παρελθόν είχε να ασχοληθεί με τα παιχνίδια Plinga, και έχετε εκκαθάριση στο λογαριασμό του συστήματος. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε απλά να συνδεθείτε στο πλαίσιο που είχαν καταχωρηθεί τα στοιχεία του και να αρχίσει το παιχνίδι. Και στην περίπτωση με όλα τα παιχνίδια από Plinga σας Play δεν έχουν κάτι επιπλέον κατεβάσει και εγκαταστήσει, θα είναι αρκετό απλά έχοντας ένα λογαριασμό. Αν θέλετε να δοκιμάσετε το παιχνίδι, κάντε κλικ στο "Try it."

1. Εάν είστε νέοι σε αυτό το σύστημα, θα πρέπει να εγγραφείτε. Εάν είναι επιθυμητό, ​​κάθε παίκτης μπορεί να συνδεθεί χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Facebook. Εάν επιθυμείτε να δέσει το παιχνίδι για το κοινωνικό δίκτυο δεν το κάνετε, θα συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής.

2. Όλος ο σχεδιασμός του παιχνιδιού έχει γίνει πιο προσιτή, μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα της ιστοσελίδας στα ρωσικά, τα οποία μπορεί να γίνει με την αλλαγή του πλαισίου ελέγχου στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του παιχνιδιού (μόνο το παράθυρο του παιχνιδιού).

3. Φόρμα εγγραφής θα πρέπει να παρέχονται σε σας ακριβώς στο κέντρο της οθόνης του παιχνιδιού. Στο ανώτερο πεδίο του εντύπου (θέση «E-mail») να γράψετε τη διεύθυνση e-mail σας.

4. Κατά παράδοση, η γραμμή "Κωδικός" συμπληρώστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας.

5. Εισάγετε το ψευδώνυμό σας στη γραμμή "Όνομα Χρήστη".

6. Σύστημα να πιστεύουν στις καλές προθέσεις σας, και γρήγορα άρχισε να παίζει το παιχνίδι Galaxy ζωή, συμφωνούν με τους κανόνες της χρήσης του συστήματος και τη συμφωνία χρήστη. Μπορεί να παραδοθεί στη σχετική γραμμή μπροστά από ένα τσιμπούρι.

7. Αν θέλετε να λαμβάνετε στο μέλλον e-newsletter από το σημείο χορήγησης, η ακόλουθη γραμμή μπορεί να μαρκάρω, αλλά αν δεν - αφήστε το πλαίσιο κενό.

8. Όλα ολοκληρωθεί και ελέγχεται για την ορθότητα; Κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή".

Μπαίνοντας στο παιχνίδι, θα βρεθείτε αυτόματα σε κάποιο εντελώς νέο σύστημα. Έχετε ένα μικρό κομμάτι γης, και ο οποίος αργότερα θα θέλετε να προστατεύσετε. Αναπτύξτε τη δομή, επειδή θα φέρει κέρδος σας στο παιχνίδι. Στο σύνολό τους, παίζουν Galaxy ζωή είναι απλή και σαφής και βασική εκπαίδευση θα περάσει εύκολα. Προσκαλέστε τους φίλους από το Facebook και άλλα κοινωνικά δίκτυα, επειδή μαζί καλύτερα. Εκτός από τη δωρεάν για να παίξει Galaxy Η ζωή μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Γρήγορα για να δείτε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more