Σελιδοδείκτες

FTW

Εναλλακτικές ονομασίες: FTWars

Online Game FTW - δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης MMORPG, που καλύπτουν τρεις στυλ παιχνιδιού: PvP («παίκτη και του παίκτη»), PvE («παίκτη & Περιβάλλον») και η ορατότητα διαδρόμου («βασιλεία & βασιλεία») . Για να δοκιμάσετε τον εαυτό σας σε αυτό το μάλλον χιουμοριστικό παιχνίδι, θα πρέπει να έχετε:

1) PC με το λειτουργικό σύστημα, όχι λιγότερο από ό, τι XP (service pack 2) / 2000 (service pack 4) / ME?

2) η τελευταία έκδοση του browser Mozilla Firefox.

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι θα πρέπει να πάτε στη σελίδα εγγραφής FTW, που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Συμμετοχή στο παιχνίδι FTW εξωφρενικά εύκολο. Καθορίστε

• e-mail σας?

• τον κωδικό?

• το όνομα του ήρωα?

• επιλέξτε ένα από τα δύο αγώνες ...

... Και όλα αυτά! Θα ανοίξει το δρόμο για τη μελέτη. Βήμα FTW online εγγραφή δεν υποχρεώνει κανένα πελάτες λήψης. Ναι, και κάθε ενημερώσεις, σοβαρό κατανάλωση κυκλοφορίας και riltayma στο παιχνίδι δεν θα δείτε. Ο λόγος είναι ότι το online FTW - δωρεάν παιχνίδι φυλλομετρητή, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Και ας το πρόγραμμα δεν τυφλώνει το μεγαλείο, αλλά το μάτι, όλα καλά, ευχάριστα. Αξιοπρεπής οικόπεδο και καλά αναπτυγμένη στο παιχνίδι κοινωνική συνιστώσα να τονώσει την φαντασία του κάθε σύγχρονο κινητήρα σκούπα με 3D-charms, αποσπούν την προσοχή από τα πιο σημαντικά - «ζωντανή» επικοινωνία. Και εδώ είναι σημαντικό. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει να FTW και οι Αυστραλοί, και οι Ισλανδοί, Αμερικανοί και άλλοι, διαφορετική εθνικότητα, το επάγγελμα και την κατάσταση στην κοινωνία. Που αναμφίβολα προσθέτει μόνο δριμύτητα στο gameplay.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει να FTW ή Dendrunom ή μηχανικό. Και αυτοί και άλλοι μπορεί να επαίρεται για το δικό του χρώμα, τις παραμέτρους της προσωπικότητας, διασύνδεση και των κτιρίων της. Fur κινητό, αγάπη για να πάει την τάξη και να ζήσουν κάτω από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς. Σε αντίθεση, η αργή και δυσκίνητη Dendruny εξαιρετικά φιλελεύθερος, και επειδή τα έσοδα της ζωής τους σε διαλογιστική αναρχία. Μηχανική θεότητα στέκεται Nanonirvana, Dendrunov - Αιώνια Καρποφόρα Πινόκιο. Προχωρώντας από τις ονομασίες που έχουν ήδη δικό του, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το παιχνίδι δεν είναι χωρίς ειρωνεία FTW σε απευθείας σύνδεση, μερικές φορές μαγευτικό σαρκασμό ή ακόμα και κάποιο μαύρο χιούμορ.

Τοπικό σύστημα μάχης δεν είναι περίπλοκη. Για να παίξετε FTW πλήρως, θα ριχτεί στη μάχη αρκετά συχνά. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε ένα θύμα (ή το όνομα της επικεντρώνεται κυρίως στο επίπεδο) και επίθεση. Η μάχη αρχίζει αυτόματα να έρθει σε ένα τέλος στο 15ο γύρο. Ελήφθη περισσότερο παρά να χάσει σημαντική ζημία ή κάποιον του οποίου η ζωή "πέφτει" κάτω από το 20.

Γνήσια πράγματα επηρεάζουν τα διάφορα χαρακτηριστικά, μπορείτε να αγοράσετε στο τοπικό κατάστημα σας. Pet, θα ξεκινήσει λίγο αργότερα, με την έλευση της επαρκούς εμπειρίας. Ορισμένα από τα κτίρια που χτίστηκαν από εσάς, θα αποφέρει οφέλη: στους τομείς των οικονομικών, των αποθεμάτων, των δεξιοτήτων.

Εκτός από ό, τι παίζουν FTW - δεν είναι μόνο λόγια ή αγώνα. Σημαίνει επίσης ... ναι, δουλειά! Dendruny να κερδίσουν τα προς το ζην στον κήπο, γούνα - επί του μεταφορέα. Ωστόσο, οι ειδικές εργασίες για εσάς προσωπικά, δεν θα κάνει. Το μόνο που χρειάζεται - για τον καθορισμό του χρόνου και συνεχίζουν να πηγαίνουν για την επιχείρησή τους. Πληρωμές που λαμβάνετε, όπως αναμενόταν, στο τέλος της εργασίας. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε με το να επιτίθεται σε άλλους παίκτες ή τη συμπλήρωση μίνι-αποστολές. Ωστόσο, κατά το παρελθόν, δεν μπορείτε πάντα να πάρετε τα χρήματα, αλλά και κάθε άλλο βοηθητικό πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων, και την εμπειρία.

Έτσι, εν συντομία για την ιστορία (και το πιο διασκεδαστικό που θα μάθετε τα πάντα για το gameplay). FTW online παιχνίδι θα σας προσφέρει σε αφάνταστα μακρινό γαλαξία ZaChuM (δηλαδή, μπαγιάτικος Ντουλάπα Universe). Ήταν εκεί και είχαν σταλεί προηγουμένως αναφέρονται στο παρόν φυλή, έχουν αναγνωριστεί ως απολύτως απελπιστική. Dendruny και γούνα όλη την ώρα στο χείλος ενός αδίστακτου πολέμου. Αποφασισμένος περισσότερα σχετικά με ποιανού το μέρος είστε, και - να μετατρέψει τη μοίρα του σύμπαντος FeTreeWar!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more