Σελιδοδείκτες

Frost & Flame: King of Avalon

Εναλλακτικές ονομασίες:

Frost Flame: King of Avalon παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο με στοιχεία MMORPG για κινητές πλατφόρμες. Τα γραφικά δεν είναι ικανοποιητικά, η λεπτομέρεια εξαιρετική, ο παραμυθένιος κόσμος φαίνεται πολύχρωμος. Η μουσική ανεβάζει το ηθικό των πολεμιστών κατά τη διάρκεια των μαχών. Στο παιχνίδι θα εξοπλίσετε και θα αναπτύξετε την πόλη σας και θα φτιάξετε έναν στρατό ικανό να νικήσει κάθε εχθρό.

Για να ξεκινήσετε να παίζετε, θα χρειαστεί να κάνετε προπόνηση, χωρίς αυτό μπορεί να σας πάρει πολύ χρόνο για να κατανοήσετε όλες τις περιπλοκές του παιχνιδιού. Ευτυχώς, οι προγραμματιστές φρόντισαν παραδοσιακά να σας δείξουν τα βασικά του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι σας μεταφέρει πίσω στην εποχή του Βασιλιά Αρθούρου και των Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης. Συμβαίνει τραγωδία, ο Άρθουρ σκοτώνεται στη μάχη λόγω της προδοσίας του ανιψιού του Μόρντρεντ. Το σώμα του Άρθουρ αναπαύτηκε δίπλα στο διάσημο ξίφος Excalibur σε ένα φρούριο που βρίσκεται στο ιερό νησί Avalon. Μόνο όταν το Excalibur ανακτήσει τον κύριό του, το διάσπαρτο βασίλειο θα ενωθεί. Η αυτοκρατορία του Αρθούρου διαλύθηκε σε χωριστές πόλεις που διεξάγουν πόλεμο μεταξύ τους. Πολλοί ηγεμόνες θα ήθελαν να έχουν τη δύναμη του Excalibur, αλλά μόνο ένας ηγεμόνας μπορεί να πάρει στην κατοχή του το θρυλικό σπαθί.

Μη χάνετε χρόνο και αρχίστε να παίζετε Frost Flame: King of Avalon!

Πολλά πράγματα σας περιμένουν:

  • Επεκτείνετε, αναβαθμίστε και ολοκληρώστε την πόλη σας
  • Κατακτήστε νέα εδάφη
  • Χτίστε έναν πανίσχυρο στρατό
  • Κατακτήστε τις νέες τακτικές μάχης
  • Εκπαιδεύστε τον μαγικό δράκο
  • Λάβετε πόρους
  • Ρύθμιση της παραγωγής διαφόρων αγαθών
  • Πραγματοποιήστε εμπορικές συμφωνίες

Μην ανησυχείτε, δεν θα βαρεθείτε ποτέ, θα είστε πάντα απασχολημένοι με κάτι ενδιαφέρον.

Οι μάχες λαμβάνουν χώρα σε πραγματικό χρόνο. Πειραματιστείτε με διαφορετικές στρατηγικές και τακτικές για να νικήσετε τον αντίπαλό σας.

Κάθε τύπος στρατευμάτων έχει τα δικά του δυνατά και αδύνατα σημεία, χρησιμοποιώντας το σωστά μπορείτε να νικήσετε ακόμη και τον εχθρό που υπερτερεί αριθμητικά των στρατευμάτων σας.

Δεν είναι πάντα δυνατό να αντιμετωπίσεις μόνο έναν δυνατό αντίπαλο. Κάντε συμμαχίες και επικοινωνήστε με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο.

Η βάση κάθε στρατού είναι η ανεπτυγμένη οικονομία του κράτους. Προσπαθήστε να ελέγξετε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές με πολύτιμους πόρους και αναπτύξτε την παραγωγή και το εμπόριο. Όσο περισσότερους πόρους διαθέτει το βασίλειό σας, τόσο πιο ισχυρό στρατό θα μπορεί να διατηρήσει.

Αγωνιστείτε με άλλους παίκτες σε μάχες PvP και PvE. Χωρίς αυτό, δεν υπάρχει τρόπος να ξέρετε ποιος δράκος είναι πιο δυνατός και ποιος από εσάς αξίζει να είναι ο ιδιοκτήτης του παγκοσμίου φήμης σπαθιού.

Μην ξεχνάτε να ελέγχετε το παιχνίδι κάθε μέρα και να λαμβάνετε ανταμοιβές για αυτό κάθε μέρα και περισσότερα πολύτιμα βραβεία μία φορά την εβδομάδα.

Στο κατάστημα του παιχνιδιού μπορείτε να αγοράσετε πολλά χρήσιμα αντικείμενα, πόρους και αναβαθμίσεις για τους στρατούς σας. Κάντε αγορές με νόμισμα εντός παιχνιδιού ή πραγματικά χρήματα της επιλογής σας.

Το παιχνίδι λαμβάνει τακτικά ενημερώσεις στις οποίες θα βρείτε ακόμη περισσότερους τύπους στρατευμάτων, νέες εργασίες και ευκαιρίες για κατάκτηση.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του

Frost Flame: King of Avalon δωρεάν στο Android κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο σε αυτήν τη σελίδα.

Ξεκινήστε να παίζετε τώρα για να δείτε αν μπορείτε να χειριστείτε το θρυλικό ξίφος Excalibur!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more