Σελιδοδείκτες

Fortnite

Εναλλακτικές ονομασίες: Fortnite

Fortnite online είναι ένα φανταστικό παιχνίδι γελοιογραφία με στοιχεία επιβίωσης και shooter, που σχεδιάζονται σε στυλ κινουμένων σχεδίων. Ο συνδυασμός τέρατα τρομακτικό στην εμφάνιση τους και διάσπαρτα χιουμοριστικές στιγμές είναι η επαγγελματική κάρτα αυτής της διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Το παιχνίδι αποδείχθηκε πραγματικά πρωτότυπο. Τα εταιρικά παιχνίδια Epic, κατά την ανάπτυξη του έργου χρησιμοποίησαν το Unreal Engine 4, οπότε ο κόσμος του παιχνιδιού αποδείχθηκε ρευστός και δυναμικά μεταβαλλόμενος. Εδώ περιμένετε εκπληκτικές περιπέτειες. Μπορείτε να αισθανθείτε τα απίθανα λόγια του συναισθήματος!

Οι παίκτες πρέπει να επιστρέψουν στους εικονικούς χώρους, όπου είναι γεμάτοι τέρατα. Σε εκείνες τις στιγμές που πολεμάς μαζί τους, το παιχνίδι Fortnite μετατρέπεται σε τρίτο πρόσωπο. Διαχειριστείτε το χαρακτήρα σας, μπαίνετε σε ζεστές μάχες με διάφορα κακόβουλα πλάσματα που έρχονται σε πλήθος πλήθους. Αλλά θα έχετε την ευκαιρία να προετοιμαστείτε για αυτές τις μάχες. Το θέμα είναι ότι ο κόσμος εδώ είναι διευθετημένος με τέτοιο ενδιαφέρον τρόπο ώστε οι πράξεις σας να εξαρτώνται από την ώρα της ημέρας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ασχολείστε με την κατασκευή και την ενίσχυση των οχυρώσεων, καθώς και την προετοιμασία διαφόρων παγίδων για τέρατα. Και μόλις πέσει η νύχτα στο έδαφος, τα τέρατα σας κατακλύζουν με πλήρη ισχύ. Αυτή τη στιγμή είναι καλύτερο να βρίσκεστε σε ασφαλές μέρος και όχι να περιπλανηθείτε κάπου σε ανοιχτές περιοχές, επειδή αυτά τα τρομερά πλάσματα αισθάνονται οι ίδιοι οι κύριοι της κατάστασης και είναι έτοιμοι να καταστρέψουν όσους δείχνουν απρόσεκτα με ευκολία. Ξεκινώντας από το παιχνίδι Fortnite, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρεθείτε σε αυτά, για να μην τρέμουν με φόβο, μόλις έρθει μια άλλη ημέρα. Απεργία πυροβολούν ενοχλητικά τέρατα, αφού κάνουν ένα απόθεμα του επιθυμητού όπλου. Μην αφήνετε κακά πλάσματα τυχαία!

Αμέσως μετά την εγγραφή του Fortnite σε παίρνετε στον ανοιχτό κόσμο παιχνιδιών, αρχίστε να το συνηθίσετε. Παρόλο που είναι ελαφρύ στην αυλή, συλλέγει γρήγορα τους περισσότερους πόρους και μάλλον χτίζει το σπίτι σας. Θα χρειαστείτε οικοδομικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα, τούβλο. Η κατασκευή είναι μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου, καθ 'όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα βελτιώσετε τι θα μπορείτε να δημιουργήσετε. Οι αλλαγές υπόκεινται σε στέγες, σοφίτες, σκάλες και άλλα στοιχεία κτιρίων. Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο είναι τα όπλα. Και είναι επίσης αντικείμενο βελτίωσης. Διαθέσιμο για αναβάθμιση διαθέσιμων όπλων. Ας δώσουμε ένα παράδειγμα. Χρησιμοποιείτε ένα απλό βέλος, και με την πάροδο του χρόνου, προσθέτετε επίσης ένα όπλο αναισθητοποίησης σε αυτό, και εκεί βλέπετε ότι μπορεί να είναι εξοπλισμένο με εκρηκτικά. Παίζοντας το παιχνίδι Fortnite σημαίνει συνεχώς εξελισσόμενο και ισχυρότερο. Αλλά, θυμηθείτε ότι οι δοκιμές γίνονται όλο και πιο σοβαρές.

Η διαδικασία παιχνιδιού περιλαμβάνει τόσο μια ενιαία εταιρεία και ένα κοινό παιχνίδι. Προκειμένου να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την εισβολή τεράτων, οι παίκτες δημιουργούν συχνά συμμαχίες και ομάδες. Βρείτε τον εαυτό σας αξιόπιστους συντρόφους και ενεργήστε μαζί τους. Θα δείτε, θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον!

Μην ξεχάσετε τον αρχικό τρόπο κοπής με άλλους παίκτες. Δεν ρίχνεστε σε ένα νησί με 90 παίκτες και θα μείνει μόνο ένας νικητής. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να:

  • για την απόκτηση πόρων,
  • εύρεση κιθάρων με εξοπλισμό,
  • για την κατασκευή οχυρώσεων,
  • Πυροβολήστε και καταστρέψτε τους αντιπάλους,
  • κρύβονται από τους εχθρούς,
  • περιοχή έρευνας ·
  • πεθαίνουν από μια συνεχώς περιορισμένη περιοχή δράσης,
  • κερδίστε!

Fortnite θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε τον ελεύθερο χρόνο δωρεάν. Μην χάσετε άλλο λεπτό και συμμετάσχετε στην κοινότητα παιχνιδιών διασκέδασης. Μπορείτε όλες τις ελπίδες σας να γίνουν πραγματικότητα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more