Σελιδοδείκτες

Football Manager

Εναλλακτικές ονομασίες: Football Manager

Διευθυντής Ποδοσφαίρου σε απευθείας σύνδεση - είναι ένα σπορ σε απευθείας σύνδεση στρατηγική που θα είναι ενδιαφέρον για τους οπαδούς των ποδοσφαιρικών αγώνων. Αυτό το παιχνίδι ποδοσφαίρου έχει αναπτυχθεί από την Sports Interactive και είναι μια τακτική σειρά, η διάσημη σειρά του ποδοσφαίρου Football Manager, η οποία ξεκίνησε το 1992 (με το όνομα Championship Manager). Αυτό το παιχνίδι ήταν η πρώτη που η διοίκηση έχει θέσει σε εφαρμογή μια ποδοσφαιρική ομάδα ...

Για να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση διευθυντής ποδοσφαίρου, πρέπει να Εγγραφή μάνατζερ ποδοσφαίρου, η οποία έχει ως εξής: για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό του παιχνιδιού που χρειάζεστε από την αρχική σελίδα ή κάνοντας κλικ σε αυτό σύνδεσμο http://store. steampowered. com / about /, κατεβάστε πλατφόρμα online gaming Steam, με την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, θα Καταχωρήστε παιχνίδι προπονητικής ποδοσφαίρου σας.

Οι απαιτήσεις συστήματος για την εγκατάσταση του Internet platfomy Steam:

- Windows XP, Vista ή 7?

- 512 MB μνήμης RAM

- Επεξεργαστή με συχνότητα χρονισμού του 1 GHz ή καλύτερη.

Για Mac - Intel Mac, OS X Leopard 10. 8, Snow Leopard 10. 3 ή νεότερη έκδοση.

Συνιστάται έντονα το ποντίκι με δύο κουμπιά, και takzhe1 GB ελεύθερου χώρου στο σκληρό δίσκο και

Ευρυζωνική σύνδεση στο Internet.

Online παιχνίδι Football Manager προσφέρεται να λειτουργήσει ως προπονητής ποδοσφαίρου ενός των ποδοσφαιρικών συλλόγων. Η επιλογή είναι μεγάλη, καθώς θα προσφέρονται περισσότερες από πενήντα χώρες του πλανήτη, γι 'αυτό θα ήταν να επιλέξετε μια ομάδα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι προπονητικής ποδοσφαίρου έχει ένα αρκετά καλό σύστημα για τη βοήθεια και την κατάρτιση. Χάρη στις πληροφορίες σε αυτό το σύστημα θα είναι σε θέση να καταλάβει τι συνέβαινε σε αυτό το παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι το σύστημα αυτό έχει σχεδιαστεί κυρίως για τους αρχάριους, έμπειρους παίκτες, οι πληροφορίες αυτές μπορούν επίσης να είναι χρήσιμη, ως διευθυντής ποδοσφαίρου online παιχνίδι αναβαθμίζεται συνεχώς, και κάθε φορά που εμφανίζεται μερικές νέες ευκαιρίες. Με αυτή τη γνώση, θα είστε σε θέση να ζήσουν μια πιο επιτυχημένη και γεμάτη παιχνίδι.

Σε αυτήν την έκδοση, αυτό το παιχνίδι (Football Manager 2012), υπήρξαν κάποιες καινοτομίες και βελτιώσεις. Εδώ είναι τα βασικά, το οποίο σας καλώ να ανταποκριθεί

- Η ικανότητα να κατευθύνει όπου και όταν θέλετε?

- Η δυνατότητα συμμετοχής των μεταβιβάσεων και των συμβάσεων?

- Βελτιωμένη απόδοση Προσκόπων?

- Βελτίωση στην προβολή της 3D μηχανισμό του κινητήρα?

- Πιο έξυπνο interface?

- Τονισμός?

- Η παρουσία ενός νέου καθεστώτος κατάρτισης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις καινοτομίες μπορούν να βρεθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Διευθυντή Ποδοσφαίρου.

Εκτός από αυτές τις καινοτομίες, ο διαχειριστής online παιχνίδι ποδοσφαίρου έχει τροποποιηθεί σημαντικά πολλές περισσότερες πτυχές, όπως το έργο των μέσων ενημέρωσης, συνεντεύξεις τύπου, junior συστήματος και του συστήματος για τη δημιουργία νέων παικτών. Εκτός αυτού, υπήρξαν αλλαγές στην ικανότητα να ενσωματώσουν με τα κοινωνικά δίκτυα, τους μηχανικούς των φιλικά, ομάδες διαχείρισης, ακόμη και ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού. Για λεπτομέρειες σχετικά με κάθε μία από αυτές τις πτυχές που μπορείτε να μάθετε από μια σειρά βίντεο που θα είναι σύντομα διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Παίξτε το παιχνίδι προπονητικής ποδοσφαίρου σε απευθείας σύνδεση μπορείτε να λύσετε διάφορα προβλήματα και λήψη σημαντικών αποφάσεων, όπως για παράδειγμα, που παράγουν στο γήπεδο, και ποιον να αφήσει στον πάγκο. Θα πρέπει να ορίσετε την τακτική παιχνιδιού, κάνουν αντικαταστάσεις, να δίνει οδηγίες, παρακολουθώντας τον αγώνα ...

Ως αρχηγός, διευθυντής ποδοσφαίρου παίζουν έχετε στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και εκτός γηπέδου. Για παράδειγμα: να κάνετε την επιλογή των παικτών για τα παιχνίδια, να συμμετέχουν σε μεταβιβάσεις, να επικοινωνήσει με τον Τύπο, κλπ.

Σε παιχνίδι μάνατζερ ποδοσφαίρου θα είναι ενδιαφέρουσα, δεν είναι καμία κατάπληξη αυτό το παιχνίδι είναι μακράν ένα από τα καλύτερα σε αυτό το τμήμα. Έτσι, αν σας ενδιαφέρει σε αυτό το παιχνίδι, ο διευθυντής ποδοσφαίρου εγγραφής θα σας επιτρέψει να νιώσετε σαν το ποδόσφαιρο pro!

Ο σκοπός του παιχνιδιού, νομίζω ότι καταλαβαίνετε, είναι να κερδίσουμε όπως πολλοί τρόπαια κύπελλο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more