Σελιδοδείκτες

Fly για διασκέδαση

Εναλλακτικές ονομασίες: Flyff

Είστε κουρασμένοι από τη μονοτονία της καθημερινότητας; Θέλετε να πετάξετε; Συναναστρέφονται με φιλικούς ανθρώπους, χωρίς το φόβο της λειτουργίας σε βλασφημία; Στη συνέχεια, μπορείτε - εδώ. Fly για διασκέδαση online παιχνίδι, Anime μαγευτική καραμέλα του, πολύχρωμο και ποιότητα των γραφικών, διαθέσιμων στο κοινό πτήσεις και όλα τα είδη διασκέδασης μαζί με διάφορες δοκιμές.

Αυτό είναι ένα δωρεάν MMORPG για να παίξετε όπου θέλετε να κατεβάσετε τον client, αλλά πριν - πάμε βήμα Εγγραφή Fly for Fun. Για να το εφαρμόσει, κατευθυνθείτε προς το επίσημο site και να πάει στην αντίστοιχη σελίδα. Συμμετοχή στο παιχνίδι Fly for Fun απαιτούν από εσάς να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα: το όνομα, τον κωδικό πρόσβασης, μυστική απάντηση που έχετε επιλέξει για τον εαυτό σας, εισάγετε τον κωδικό από την εικόνα και την αποδοχή της συμφωνίας χρήστη, μαζί με τη δέσμευση να πληροί τους κανονισμούς. Τέλος. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη του πελάτη Fly for Fun καταχώρηση παρέχει επίσης την ευκαιρία να μάθουν άμεσα από τις υπάρχουσες ποικιλίες των χαρακτήρων, έτσι ώστε να μπορεί να αποφασίσει ποιος θα συνεχίσουν να κατακτήσει τις τοπικές κορυφές. Σε γενικές γραμμές, η εγγραφή flyff δεν απαιτούν μεγάλες δαπάνες χρόνου και προσπάθειας.

Game Fly για διασκέδαση Online και αν είναι καταπληκτικά στην ουσία του, αλλά δεν είναι το ελαφρύτερο μεταξύ MMORPGs. Διαδρομή του μεγάλου πολεμιστή αρχίζει σε όλους εξίσου. Στην αρχή, τη δημιουργία ενός χαρακτήρα, δεν μπορείτε να τον επιλέξετε για κάθε επάγγελμα ή την τάξη. Απλά παίξτε το παιχνίδι Fly for Fun απευθείας σύνδεση, επειδή αυτό δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα. Ωστόσο, στο επίπεδο 15, θα πρέπει να τρέξει ανεκπαίδευτο καρότσι, και μόνο αυτός μπορεί να επιτύχει θα επιλέξει ένα επάγγελμα. Ένα ενισχυθεί πάνω από την 60η, έχεις την ειδικότητα. Ωστόσο, μην ανησυχήσετε: ισοπεδωτική δεν παίρνει πάρα πολύ χρόνο, και τα «φτερά» μπορούν να ληφθούν από την αρχή του παιχνιδιού για να παίξει flyff Σε ένα τέτοιο σύστημα κατηγοριών και επαγγελμάτων - είναι μόνο ένα συν. Μπορείτε να πάρετε ένα επαρκές χρονικό διάστημα για να εξερευνήσετε το gameplay που δίνει τον προσδιορισμό της πιο άνετο στυλ των μαχών. Δηλαδή, χωρίς καμία βιασύνη που μπορεί με βεβαιότητα να αποφασίσει ποιον να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Fly for Fun - το αν ο γιατρός, αν η δεξαμενή.

Επιπλέον, το online παιχνίδι flyff αρκετά δημοκρατική άποψη της μετάβασης από τάξη σε τάξη. Για παράδειγμα, ένας μάγος, μπορείτε εύκολα να «επανεκπαιδεύσει» για την παροχή βοήθειας ή ακροβάτης, το οποίο είναι ένας τρόπος, το μοναδικό στην πιο αγνή της μορφή ... γιατί οι άνδρες και οι μάγοι (γόητες) - είναι παντού και είναι στάνταρ. Και Fly για διασκέδαση σε απευθείας σύνδεση ... ακροβάτης ειδικεύεται αποκλειστικά στην δικαιοδοσία κυμαίνονταν. Αυτό που είναι ενδιαφέρον, διότι είναι το όπλο του - τους εχθρούς του, θα εξουδετερώσουν ή να χρησιμοποιούν τόξα (πρέπει να αναπτύξουν δεξιότητα στην προκειμένη περίπτωση), ή ... Yo-Yo (και εδώ η δύναμη δεν βλάπτει)! Και αν αποφασίσετε να παίξετε στο Fly για διασκέδαση Assist, τότε - καθαρό νερό βαγόνι. Με ένα μαγικό ραβδί στο χέρι, μπορείτε όλοι να ενισχύσουν ή να θεραπεύσουν, και γάντια - ευαίσθητη bash. Θα είναι με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να ξεκινήσει πριν από όλα την ταυτόχρονη ήττα πολλά τέρατα. Τι αξίζει πολλά, πιστέψτε με.

Και τώρα λίγο για τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της flyff online - στις πτήσεις. Το κύριο πράγμα είναι εδώ, σε αντίθεση με άλλα «θανατηφόρα» παιχνίδια είναι η ποικιλία των οχημάτων. Για κάθε γούστο - σκούπα του σκάφους στούπα. Στο κατάστημα αυτό το πολύ καλό. Το μόνο που είναι απαραίτητο - να κατανοήσουν την τεχνική της εφαρμογής και να πάει ιστιοπλοΐα. Στο Fly για διασκέδαση παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά απίστευτα ωραία: και το μάτι είναι στην ευχάριστη θέση, και το μυαλό δεν είναι τεταμένες.

Με την ευκαιρία, για την ιστορία. Flyff παιχνίδι αφηγείται την ιστορία του κόσμου της Rondo δημιουργήθηκε πέντε θεούς. Αρχικά διαχειριστεί τη δημιουργία τέλεια χαρά του και στη συνέχεια, θα βαρεθεί και αποφάσισε να αποσυρθεί, αφήνοντας μια μπάλα ρύζι. Ποια, αισθάνονται μοναξιά, έχει χτίσει ένα φίλες, που ενσωματώνει τις ιδιότητες του δικού της. Όλος ο θυμός και το μίσος πήρε Shadows, το οποίο αμέσως έσπασε μακριά από Rondo της ηπείρου, αφήνοντας την να ανεβαίνουν ψηλά πάνω από το έδαφος. Αργότερα Madrigal με αποτέλεσμα το νησί χωρίζεται σε τρία μέρη. Σκιά κατάφερε να εκδιώξει από τα νησιά, αλλά σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Fly for Fun «παρακαλώ» απομεινάρια του πολέμου ενάντια στο κακό - τα τέρατα, και το οποίο θα πρέπει να πολεμήσουμε για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του παιχνιδιού σας. Με την καλή έννοια!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more