Σελιδοδείκτες

FlatOut 2

Εναλλακτικές ονομασίες: FlatOut 2

Παιχνίδι FlatOut 2 είναι ένα online παιχνίδι στον υπολογιστή για τον αγώνα. Αυτό το παιχνίδι έχει κερδίσει τη φήμη όχι χειρότερα από ό, τι το πρώτο μέρος. FlatOut2 παιχνίδι φήμη έχει την πιο καταστροφική αγώνες σε όλο τον κόσμο.

FlatOut 2 παιχνίδι, μπορείτε να κατεβάσετε από την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού ή σε κάθε άλλο χώρο που παρέχει την πρόσβαση αυτή. Εκτός Flataut 2 Μπορείτε να κατεβάσετε μέσω torrent, πριν από αυτή την προ-ρύθμιση στο πρόγραμμα για να κατεβάσετε torrents.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε απευθείας σύνδεση για δωρεάν FlatOut 2. Για να εγγραφείτε στο FlatOut 2 πρέπει να καθορίσετε:

1) Η διεύθυνση email σας.

2) Το όνομα και τον κωδικό πρόσβασης.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το παιχνίδι δεν είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμο όχι μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, αλλά και μέσω του online καταστήματος Μπούκα.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε, ελέγξτε το pro παιχνίδι

FlatOut 2 βίντεο. Εδώ για τον εαυτό σας, μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για το παιχνίδι.

Σε παιχνίδι FlatOut 2 θα παίξει στις πιο ασυνήθιστες διαδρομές, που είναι γεμάτη από κινδύνους, τα όμορφα τοπία, δυναμικά αντικείμενα και διάφορες διαλογικές ζώνες. Θέμα αυτού του παιχνιδιού - είναι σκληρή και επιθετική οδήγηση, η οποία δεν είναι κάτω από τη δύναμη των αδυνάτων.

Σε Flataut 2 Θα παίξει εναντίον επτά αντιπάλους, κάθε ένα από τα οποία έχει τις δικές της μεθόδους, τις παραμέτρους, και το στυλ οδήγησης.

Δεν είναι κάθε παίκτης θα έχει την ευκαιρία να φτάσει στη γραμμή του τερματισμού, ο παίκτης μπορεί να χαθεί από το σκληρό δίσκο και θα πάρει μακριά από το δρόμο σε μια νεκροφόρα.

Λόγω των φυσικών μοντέλο του παιχνιδιού FlatOut 2, μπορείτε να δείτε όλες τις ζημιές που παίρνει ο παίκτης και το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι για το λόγο αυτό, το παιχνίδι αυτό είναι ένα από τα πιο θεαματικά στον κόσμο.

Παιχνίδια Flataut 2 εισιτήρια από τους παίκτες για τα αυτοκίνητα δεν ήταν τόσο θεαματική ανάπτυξη, αλλά τώρα όλα έχουν αλλάξει. Δώδεκα mini-games FlatOut 2 γεμάτο με αυτό το ακραίο και εδώ είναι που θα είστε σε θέση να βασανίζει τον οδηγό του για ό, τι παραμελεί ζώνη.

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε μία από τις λειτουργίες του παιχνιδιού: δώδεκα mini-games ή μια νέα έκδοση του ντέρμπι.

Σε παιχνίδι 2 Flataut έχουν τόσο single-player και multiplayer λειτουργίες. Οι προγραμματιστές συμβούλευσε να περάσουν το πρώτο παιχνίδι σε λειτουργία ενός παίκτη για να ακονίσει τις δεξιότητές τους, και στη συνέχεια να προχωρήσει στο multiplayer mode. Μέσω του Διαδικτύου, έχετε την ευκαιρία να ανταγωνιστούν τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο για το παιχνίδι FlatOut 2.

Flataut 2 Χαρακτηριστικά:

1) Τα ατυχήματα και οι καταστροφές θα σας φέρει χρήματα.

2) Μπορείτε να πάρετε ένα Grand Prix για τη νίκη επί του αντιπάλου της οικογένειας.

3) Ένα τεράστιο παρκάρετε το αυτοκίνητο με μια ποικιλία των κατηγοριών των οχημάτων.

4) Νέες τοπία για τους αγώνες.

5) Η δυνατότητα να καταλήξουμε σε μια τιμωρία για τους οδηγούς που αναχωρούν.

6) έως οκτώ παίκτες στο multiplayer mode μέσω του Internet ή LAN.

Μπείτε στον κόσμο του FlatOut 2 - απίστευτα τρελό αγωνιστικά. Βελτιώστε τις ικανότητές σας για να κερδίσετε σε διαγωνισμούς και να τους πάρει για το Grand Prix.

Προσκαλέστε τους φίλους σας στο παιχνίδι για σας έχει γίνει πιο συναρπαστικό και απίστευτο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more