Σελιδοδείκτες

FIREFALL

Εναλλακτικές ονομασίες: Faerfoll

Firefall - παιχνίδι για πολλούς παίκτες από το πρώτο και το τρίτο πρόσωπο. Firefall παιχνίδι στο είδος της επιστημονικής φαντασίας και δεν είναι καμία επιλογές. Γη υπήρχε στην ειρήνη και την αρμονία έως ότου πέταξε κοντά στον μετεωρίτη. Και δεν είναι απλή, και φωτιά. Και αυτό έχει οδηγήσει σε ένα τέτοιο κομμάτι των επιπτώσεων χώρας. Nonhumans βασιλείας στη γη, και στην ομοιότητα των ανδρών ταιριάζει ρομπότ. Παίξτε το παιχνίδι Firefall αρκετά συναρπαστικό.

Όπως σε κάθε παιχνίδι Θα πρέπει να τοποθετήσετε τον χαρακτήρα σας στο παιχνίδι. Firefall εγγραφής είναι αρκετά πρότυπο εδώ και αρκετό μόνο

  • Δώστε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου?
  • Δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης.

Και είστε έτοιμοι να παλέψουν και φανταστικό ταξίδι. Ως συνήθως, για αρχάριους, όλα ξεκινούν με τη δημιουργία και την επιλογή του ήρωα. είναι όλα αρκετά παρόμοια, διακρίνει τους ανήκει μόνο σε μία από τις κατηγορίες:

  • Μηχανικός?
  • Επίθεση?
  • Biotech?
  • Scout?
  • Dreadnought.

Μηχανικός - ισχυρή σε οποιαδήποτε κατάσταση, επειδή έχει μια καλή συσκευή και μηχανισμών.

Assault - όπως ένα φυσιολογικό άτομο για το πεζικό, γρήγορη και ισχυρή.

Biotech - σχεδιασμένο για υποστήριξης μάχης, πάντα με τη βιοτεχνολογία, ενώ αγωνίζονται.

Scout - καλά στον τομέα τους, δεν είναι καθόλου έτοιμη να σπάσει τον εχθρό.

Dreadnought - ανθεκτικό σε όλα τα είδη των δοκιμών, πάντα με ένα πολυβόλο, που θα καταστρέψει τον εχθρό.

Η λειτουργία αυτή μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά μάλλον να αλλάξει battlfreymov - φορεσιά.

Το παιχνίδι θα είναι σε θέση να παίξει Firefall πραγματική στρατηγός και τεχνίτης διαχειρίζεται τέτοιες μηχανές, σαν ρομπότ. Είστε αγωνίζονται για τα απομεινάρια της κανονικής πολιτισμού, επειδή όλα ήταν ακόμα να μην επανέλθω.

Τι θα επιβιώσουν στον πλανήτη σας είναι συνεχώς τροφοδοτείται ένα αντικείμενο όπως Christie. Αλλά ήσουν ανησυχούν ότι η προσφορά μπορεί να σταματήσει αποφάσισαν να φέρουν τα δικά τους. Αλλά στην τελευταία δημιούργησε το πλοίο και την κατάρρευση της οδήγησε σε παραβίαση του συστήματος της Γης, και την αρχή μιας άλλης μετάλλαξης.

Ο κόσμος είναι πάντα γεμάτο από εχθρούς, αλλά εδώ, όλα τα έμβια όντα, έγινε επιθετικός, βίαιη. Έχουν μια προσαρμοσμένη εμφάνιση, έτοιμη να υπερασπιστεί και επίθεση. Αντίθετα, ακόμη και μόνο για να επιτεθεί.

Καθώς το παιχνίδι Firefall σε απευθείας σύνδεση, αυτό συνδέεται με μια βάση οπαδών, όχι μόνο ψέματα μας έφεραν πιο κοντά τις χώρες, αλλά και το πιο απομακρυσμένο. Μπορείτε επίσης να καλέσετε τους φίλους σας και ευτυχώς έτσι τη φαντασία τους. Ενταχθούν σε μια ομάδα και να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.

Game Firefall παρακαλώ παίκτες ποιότητας γραφικά του. Είναι πολύ φωτεινό και πολύχρωμο. Τέρατα, σαν ειδικά φαίνονται πιο φωτεινά και αμέσως εμφανής. Δεν περνούν απαρατήρητα. Ειδικά στο gameplay δεν υπάρχει μουσική υπόκρουση. Ίσως αυτό θα ήταν καλύτερα να ακούσει την αναπνοή τους αντιπάλους, και ο ήχος του πυροβολισμού στην απάντησή σας. Αλλά μπορείτε να ακούσετε με ασφάλεια τη μουσική σας.

Game Firefall Δωρεάν παρέχει μια ευκαιρία όχι μόνο για να παίξει, αλλά και στη διαδικασία του να κάνει κάτι χαρακτηριστικά του παιχνιδιού και οι αλλαγές, είτε αυτό ή preobretat.

Σε γενικές γραμμές, λοιπόν, έχετε ήδη ήξερε ότι ήταν έτοιμοι να αρχίσετε να παίζετε. Προχωρήστε στην εγγραφή, μην τους αφήσουμε να κερδίσουν. Επιτυχής παίζετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more