Σελιδοδείκτες

FIFA MANAGER 13

Εναλλακτικές ονομασίες: FIFA MANAGER 13

Game FIFA MANAGER 13 είναι ένας διάσημος μάνατζερ ποδοσφαίρου, το οποίο αναπτύχθηκε από την Electronic Arts. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για διαφορετικά λειτουργικά συστήματα Windows. Μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε το FIFA MANAGER 13 σε δοκιμαστική έκδοση, όπου η ικανότητά τους να ελέγχουν το ποδόσφαιρο και καλή τύχη.

Γραμμή pro παιχνίδι ποδοσφαίρου FIFA MANAGER 13 μπορείτε να το κατεβάσετε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού ή σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα που παρέχει αυτή τη δυνατότητα. Επίσης να κατεβάσετε το FIFA Manager 13, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αρχείο torrent, αλλά γι 'αυτό θα χρειαστεί να κατεβάσετε εγκαταστήσετε το πρόγραμμα.

Μπορείτε να παίξετε online στο FIFA MANAGER 13 ΔΩΡΕΑΝ μητρώο στο φόρουμ όπου μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους παίκτες. Για να εγγραφείτε για το φόρουμ FIFA MANAGER 13, πρέπει να καθορίσετε:

1) Η διεύθυνση e-mail σας.

2) Ο κωδικός πρόσβασης και το όνομα.

Πριν από το παιχνίδι ή demo σε πλήρη θέα του παιχνιδιού FIFA MANAGER 13 βίντεο που αποκαλύπτει τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού και τις δυνατότητες τυχερών παιχνιδιών. Η γνώση αυτή θα σας φανεί χρήσιμο στο μέλλον να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Επίσης, σημειώστε τις απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι FIFA MANAGER 13. Ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις ακόλουθες παραμέτρους:

1. Intel Pentium 4 2.4 GHz - Επεξεργαστής.

2. 1 GB - RAM.

3. 8 GB - HDD.

Κάθε παίκτης στο παιχνίδι FIFA MANAGER 13 έχει ένα σκοπό. Εσείς και εκείνη πρέπει να αποφασίσει κατά την έναρξη του παιχνιδιού: την επιθυμία να είναι στην πρώτη ομάδα, τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους, τη δυνατότητα να παίξει στην ομάδα και πρωταθλήματα.

Ως διαχειριστής, ο στόχος σας πρέπει να είναι να διατηρηθεί η αρμονία στην ομάδα και να καλύψει όλες τις ανάγκες και τα αιτήματα.

Μπορείτε στο παιχνίδι FIFA MANAGER 13 θα είναι βοηθός σας, ο οποίος θα σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους:

- Επιχειρηματικής Ευφυΐας με τον σύλλογο,

- Δημιουργία ψυχολογικό πορτρέτο του παίκτη?

- Κατά την επίλυση των συγκρούσεων.

Στο παιχνίδι FIFA MANAGER 13 θα βελτιώσουν την τέχνη τους από τη διαχείριση μιας ομάδας ποδοσφαίρου.

Το παιχνίδι έχει ένα ειδικό τμήμα που ανοίγει μπροστά σας:

1) Προσωπική αντιπαλότητα μεταξύ των εταίρων στο club?

2) Οι στόχοι του παίκτη?

3) Σχέσεις με παρτέρια παίκτης για την ομάδα?

Η ενότητα αυτή θα σας δείξει τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την κατάσταση της ομάδας σας και την εσωτερική ατμόσφαιρα σε αυτό.

Μπροστά σας στο παιχνίδι Ταχυδρομική νέα χαρακτηριστικά - είναι μια ευκαιρία να μιλήσει με τους παίκτες. Μπορείτε να μιλήσετε με τους παίκτες του για την προσωπική τους στόχους και τις επιθυμίες, καθώς και να τους προσφέρει νέα καθήκοντα για την αυτο-βελτίωση.

Επίσης, πριν στείλετε τη συσκευή αναπαραγωγής σε αποθεματικό, ενοικίαση ή πώληση, μπορείτε να μιλήσετε μαζί του για το θέμα αυτό και να λύσει όλες τις αποχρώσεις.

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι να αυξηθεί η οθόνη του παιχνιδιού σε ανάλυση 1280x1024. Αυτή η καινοτομία επιτρέπει σε σας για να επεκτείνει το χώρο των τυχερών παιχνιδιών.

Game FIFA Manager 13 είναι ακόμα γεμάτη από πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες. Το πιο σημαντικό πράγμα για σας να αναδείξουν ένα μεγάλο διευθυντή, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Μελέτη της πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, να δείτε ταινίες που θα σας βοηθήσει σίγουρα στο μέλλον για να πάρει την κατάσταση από τις καλύτερες διευθυντής ποδοσφαίρου.

Καλή τύχη στον αθλητισμό sostezaniyah!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more