Σελιδοδείκτες

FIFA 14

Εναλλακτικές ονομασίες: FIFA 14

Game FIFA 14 - το ποδόσφαιρο σπορ προσομοιωτή, και απαιτούν την εφαρμογή της τακτικής. Έργο από τον δημιουργό του μια σειρά από παιχνίδια - της EA Canada. Σε σύγκριση με το παιχνίδι προκατόχου Fifa 14 έχει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα. Focus του παιχνιδιού είναι στην ομαδική εργασία, και τη χρήση της τακτικής. Τα πλεονεκτήματα του έργου είναι εξαιρετική φυσική μπάλα και ρεαλιστικές κινήσεις, ντρίμπλα ταχύτητα, και τις διαφορετικές τεχνικές του ντρίμπλα, επίσης, την ευκαιρία να εκτελέσει ανατροπές περνάει, τον πλήρη έλεγχο γνησιότητας της κατάστασης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και η ταχεία ανάπτυξη από την άποψη της ανάπτυξης της σταδιοδρομίας. Οι αντίπαλοί σας έχουν νοημοσύνη, οπότε η μάχη πραγματικά ενδιαφέρουσα και πλούσια. Καθ 'όλη τη ιστός είναι μια συναισθηματική ένταση και από κάθε νίκη είναι ακόμη πιο γλυκιά. Επίσης, είναι ένα μέρος του FIFA 14 πρωταθλήματα, μπορείτε να συζητήσουν τις εμπειρίες με το ίδιο το ποδόσφαιρο τρελών nick, για να αλληλεπιδρούν με τους συμμαθητές, εκφράζοντας τη γνώμη του για κάθε θέμα. Η παρουσία μιας κοινωνικής συνιστώσας κάνει το gameplay είναι αρκετά διασκεδαστικό, επειδή δεν αισθάνονται αποκομμένοι από τον κόσμο, αλλά αντίθετα - την αίσθηση ότι είστε στη μέση από τα πιο καυτά γεγονότα. Εάν σας αρέσουν τα παιχνίδια των συναφών θεμάτων, σίγουρα θα πρέπει να κατεβάσετε FIFA 14, για να βυθίσει στην ατμόσφαιρα ενός μεγάλου αθλητισμού, έτσι φωτίζει τις μεγάλες βραδιές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Απαιτήσεις χαμηλής σύστημα σας επιτρέπει να κατεβάσετε Fifa 14 όλους τους ελθόντες. Μόλις εγκαταστήσετε το παιχνίδι στο PC σας, μπορείτε να πάρετε αμέσως κάτω στην επιχείρηση. Θα πρέπει να προσπαθήσει να χτίσει μια καριέρα, και αυτό συμβάλλει σε κάθε νέα νίκη. Σημαίνει ότι οι περισσότεροι αγώνες, όσο καλύτερες οι πιθανότητές σας. Απλά θέλω να πω ότι η FIFA 14 είναι διαθέσιμο για να παίξετε σε διαφορετικούς τρόπους. Νέα είναι η μόνη. Αυτή η σεζόν να παίζουν μαζί. Η ιδέα είναι ότι μπορείτε να συνδυάσουν τις προσπάθειές τους με έναν φίλο και τον αγώνα ενάντια στην ίδια τους αντιπάλους δίδυμο. Άλλοι τρόποι πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τα προηγούμενα παιχνίδια. Επιλέξτε οποιαδήποτε που θα είναι όπως: απευθείας εποχές, γρήγορη αγώνες με AI, το offline καριέρα προπονητή και φιλικά παίκτη. Εκτός από τη συμμετοχή σε παιχνίδια έρχονται εξαντλητικές, αλλά στο δικό του ενδιαφέρον προπόνηση. Ήταν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα ακονίσετε τις νέες δεξιότητες. Χωρίς αυτό απλά δεν θα κάνει. Και μια άλλη ωραία στιγμή. Εγκατάσταση FIFA 14 για PC, μπορείτε να αναπτύξουν και να βελτιώσουν το δίκτυο των προσκόπων. Δελεαστική προσφορά, έτσι δεν είναι;

Και όμως, πριν να ξεκινήσει σε πλήρη ισχύ για να παίξει Fifa 14, θα πρέπει να κατανοήσουν κάποια από τα στοιχεία. Θα πρέπει να είστε ενήμεροι για τις δυνατότητές τους. Λόγω του γεγονότος ότι οι προγραμματιστές έχουν εργαστεί σε μια σειρά από βελτιώσεις, FIFA 14 pc επιτρέπει τα εξής: ". Κολάρο" κέρλινγκ την μπάλα, χτυπώντας την απόσταση, χαμηλών πτήσεων μπάλα που συγχέει κλωτσιές τερματοφύλακας Και επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό παιχνιδιού και με επιτυχία κυριαρχήσουμε των αντιπάλων θέση. Δεδομένου ότι οι παίκτες μπορούν τώρα να αλλάξετε το πλάτος του γηπέδου και να επιλέξετε τη γωνία προσέγγισης της μπάλας, το παιχνίδι παίρνει πραγματικά απροσδόκητα από τη ρεαλιστική. Σκεφτείτε πάνω από κάθε βήμα, γνωρίζοντας ότι στρεβλή τροχιά της μπάλας δεν θα αποτύχει εδώ, διότι αντιστοιχεί στην πραγματική φυσική της πτήσης. Ελάτε γρήγορα στο Fifa 14 ομάδες και να πάρει ευχαρίστηση από το gameplay. Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more