Σελιδοδείκτες

Fifa 13

Εναλλακτικές ονομασίες: Fifa 13, Fifa 2013, Fifa 2013

Επεξεργαστής: Core 2 Duo / Athlon X2 1. 8 GHz και άνω

RAM: 2 GB και άνω

Βίντεο: 256 MB μνήμη και μέχρι

Ελεύθερος χώρος στο δίσκο: 8 GB.

Game FIFA 13 - η τελευταία έκδοση της δημοφιλούς σειράς του αθλητισμού προσομοιώσεις και κάθε χρόνο οι προγραμματιστές προσπαθούν να φέρουν σε νέο παιδί τους κάποιες αλλαγές, χωρίς να χάσει το γενικό πνεύμα της σειράς. Δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα και Fifa 13. Το κύριο μέρος του FIFA 13, pc έκδοση δεν διαφέρει από τους ομολόγους της κονσόλας, είναι μερικές φορές σφάλουν προς την ανάπτυξη της EA Sports, άγγιξε βελτίωση της τεχνητής νοημοσύνης και μηχανή φυσικής μοναδικό κινητήρα επιπτώσεων.

Attack και Άμυνας

Η εξανθρωπισμό των εικονικών ποδοσφαιριστών, η οποία επηρέασε όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και τις ψυχολογικές πτυχές του παιχνιδιού και ωθεί πολλούς οπαδούς του show να πάει στο κατάστημα για να αγοράσει FIFA 13. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης οι παίκτες στο FIFA 13 είναι μοιάζει πλέον ρομπότ και αρκετά ικανή να κάνει λάθη στα προγράμματα, ή αντιστρόφως, για να δείξει ηγετικές ικανότητες. Σκέψη και πιο φυσική παίκτες - αυτό είναι το κύριο και πιο σοβαρή διαφορά που έχει το παιχνίδι FIFA 13 από τους συμμαθητές του και τους άμεσους ανταγωνιστές. Οι ίδιες αλλαγές έγιναν και τις δράσεις υπέροχα στην FIFA 13, η οποία θα παίξει πολύ «ανθρωπότητα», χάνοντας τη συγκέντρωσή και επιτρέποντας περισσότερα λάθη κατά τη διάρκεια παρατεταμένης ικανότητα να πιέσει τον εχθρό. Η συγκέντρωση και η δύναμη των αμυντικών παικτών σας θα πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις συχνές επιδρομές στο στρατόπεδο του εχθρού, να τους δώσει κάποια ανάπαυλα.

Ντρίπλα και ντρίμπλα

Φοβερή συγκρότημα προσποιήσεις και παραπλανητικές κίνηση - το πιο πολύχρωμο μέρος του ποδοσφαίρου και θα ήταν έκπληξη αν το παιχνίδι FIFA 13 δεν αντικατοπτρίζει την πτυχή αυτή του αριθμού ένα παιχνίδι. Διαχειριστείτε προσποιήσεις στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού έχει γίνει πολύ πιο διαφοροποιημένη και πιο εύκολο να εφαρμοστεί, ακόμη και FIFA 13, pc-εκδοχή του οποίου ήταν ποτέ γνωστή ευκολία της λειτουργίας, χωρίς τη χρήση απατηλών ελιγμών gamepad, αυτό το συστατικό έχει γίνει πολύ πιο δημοκρατική. Τώρα το παιχνίδι FIFA 13 προσφέρει όλες τις δυνατότητες για σας όταν ντρίμπλα δύο καθορισμένου συνδυασμού πλήκτρων που άλλοι έλεγχοι, και θα εμφανιστεί στο γήπεδο στα πόδια fielder σας, όπως τα εγκεφαλικά επεισόδια. Απλούστερη και πιο προσιτό σύστημα θα είναι πολύ δύσκολο να καταλήξουμε.

Έλεγχος της μπάλας

Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια που κάνει ακριβώς πρόκειται να το κατάστημα για να αγοράσει FIFA 13, είναι η πραγματοποίηση του γάμου στο πρώτο άγγιγμα της μπάλας. Τώρα υπάρχει ένα σημείο όπου είναι απολύτως κάθε παίκτης στο γήπεδο εξίσου καλά που με ένα γύρο αθλητικού εξοπλισμού. Όσο μικρότερες είναι οι τεχνικοί δείκτες της κατοχής, τόσο περισσότερος χρόνος χρειάζεται για να λαμβάνει και να επεξεργάζεται ο παίκτης μπάλα, το κύπελλο θα κάνουν λάθη κατά τη λήψη. Είναι αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο αποτελεσματικά, ενώ τη αμυντικές ενέργειες της ομάδας του, την πιο πυκνοκατοικημένη παίζουν με τη συσκευή που δέχεται την μπάλα, με αποτέλεσμα να προλαμβάνουν τους αναγκαστικούς λάθη.

Μηχανή επιπτώσεων

Σοβαρές καινοτομία, καθιστώντας FIFA 13, ένα παιχνίδι στο οποίο γίνεται πολύ πιο ευχάριστη, ακόμη και από αισθητικής άποψης, κάνει μια μηχανή φυσικής και αναθεωρήθηκε Engine επιπτώσεων. Με τη βοήθειά του, ο κάθε παίκτης έχει τα χαρακτηριστικά της κίνησης, το τρέξιμο, το άλμα και την επιλογή. Σε επαφή με άλλους παίκτες, αν πάλη για την εξουσία ή σύγκρουση, οι παίκτες θα συμπεριφέρονται πολύ διαφορετικά, ανάλογα με την κατάσταση και τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη παιχνίδι. Όλες οι κινήσεις συνεργάστηκε με αξιοσημείωτη προσοχή και λεπτομέρεια που παίρνει μερικές φορές την εντύπωση βλέποντας πραγματικό ποδοσφαιρικό αγώνα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more