Σελιδοδείκτες

Fiesta σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Γιορτή

Fiesta Live - MMORPG παιχνίδι με τις διαθέσιμες στο κοινό πελάτη είδος fi δωρεάν. Ons Στις Soft Εταιρεία έχει από καιρό γνωστό για τις πρωτότυπες ιδέες του. Και τώρα οι οπαδοί μπορούν να απολαύσουν εικονική ψυχαγωγία ένα νέο ηλεκτρονικό προϊόν ομορφιάς που συνδυάζει σοβαρά γεγονότα με σχέδιο γελοιογραφία της διασκέδασης. Προγραμματίστε το παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο. Με 3-D εικόνα του την εντύπωση ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι πραγματικό. Οι επισκέπτες περιμένουν για τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες στον κόσμο των ονείρων και της μαγείας. Υπάρχουν τόσες πολλές αναζητήσεις που δεν μπορείτε να Minutka δεν μείνουμε απαθείς. PvP και PvE σύστημα είναι εξίσου καλά ανεπτυγμένο. Και τη δυνατότητα να επιλέξουν την κατεύθυνση της ανάπτυξης πολλών χρηστών ως βάλσαμο για την ψυχή. Εγγραφή για τους κατοίκους των μυστηριώδη γη για να κερδίσει σε επικίνδυνες μάχες, έχοντας διασκέδαση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των ειρηνευτικών θέσεις εργασίας, και απλά απολαύστε τη ζωή σε ένα τόσο όμορφο σύμπαν!

Πριν Fiesta Σε σύνδεση παιχνίδι, πρέπει να εγκατασταθούν σε μερικές ερωτήσεις. Πρώτα, ελέγξτε αν η ρύθμιση είναι κατάλληλη υπολογιστή. Δεύτερον, θα πρέπει να εγγραφείτε στο παιχνίδι Fiesta Σε σύνδεση . Τρίτον, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα-πελάτη. Κατάλογος των ελάχιστων απαιτήσεων συστήματος ευχαριστεί την πίστη τους: OS Windows 2000/XP, επεξεργαστής Pentium 4 1. 6GHz, AMD XP 2500 +, του AMD Athlon64 2800 + βίντεο GeForce MX 64MB, ακούγεται συμβατή με Direct X 9. 0, 3GB ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο και μνήμη RAM 512 MB. Fiesta Σε σύνδεση η καταχώριση συμπληρώνοντας μια φόρμα με τα παρακάτω πεδία: όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον κωδικό πρόσβασης, ημερομηνία γέννησης, το φύλο. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε την εμφάνιση του χαρακτήρα σας και να επιλέξετε κατηγορία αυτόματης πώλησης.

Fiesta παιχνίδι προσφέρει μαθήματα όπως πολεμιστής, μάγος, ομολογητής, βέλη και ένα τζόκερ. Για να κάνετε τη σωστή επιλογή, θα πρέπει να γνωρίζετε τι μοιάζουν.

1. Warriors είναι ισχυρή, γενναίος, επίμονη και σκληρή. Είναι διάσημη για την καταπολέμηση των δεξιοτήτων τους και την ικανότητα να οδηγήσει τη μάχη στα στενά τέταρτα. Εντυπωσιακή φυσική αντοχή τους επιτρέπει να αισθάνονται εμπιστοσύνη.

2. Μάγοι εντολή τα μυστικά στοιχεία. Αυτή η ικανότητα τους κάνει να ξεχωρίζουν μεταξύ των άλλων κατοίκων του κόσμου. Και αφήστε τους δεν είναι πολύ ισχυρή σωματικά, είναι σε θέση να φροντίσουν τον εαυτό τους με άλλο τρόπο.

3. Βέλη εμπνεύσει φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Δεξιότητές τους είναι ποικίλες και ευφάνταστο. Πλέον, θα βοηθήσει τις δυνάμεις της φύσης. Νιώστε πιο σίγουροι για τις μεγάλες μάχες. Σε αυτά τα μαχητές χρειάζονται κάθε ομάδα.

4. Ομολογητής συνδυάζουν την ικανότητα να θεραπεύσει και την επίθεση. Είναι σε θέση να βοηθήσουν τα θύματα συντρόφους, αλλά οι εχθροί τους να μην χάος. Επιπλέον, μπορούν να κάνουν ακόμη πιο ισχυρή συμμάχους, αυξανόμενες ζημίες τους.

5. Τζόκερ διαφορετική δεξιότητα να προκαλέσει μεγάλη ζημιά ακριβώς αμέσως. Για να ρίξει τους αντιπάλους τρομοκρατημένοι απαιτούν πολύ λίγο χρόνο. Είναι πολύ ευέλικτο και γρήγορο, είναι σε θέση να κρεμάσει τις δεξαμενές του εχθρού, το αποτέλεσμα της οποίας εμφανίζεται σταδιακά.

Παίξτε Fiesta Σε σύνδεση θα, κινούνται μέσα από τα επίπεδα. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο, τόσο πιο ισχυρό χαρακτήρα. Θα πρέπει να αντλεί παθητική, ενεργητική και αλχημικά δεξιότητες. Εκτελούν διάφορες εργασίες, και θα είναι σε θέση να πάρει τελικά τον τίτλο. Είναι πολύ ωραίο όταν ένα συγκεκριμένο τίτλο είναι συνδεδεμένη με το όνομά σας.

Περισσότερα στο Fiesta Σε σύνδεση έχει ωραίες στιγμές ως μια ευκαιρία για να βρει την αγάπη και να παντρευτούν, για να δημιουργήσουν το δικό τους σπίτι, βρήκε αξιόπιστους φίλους, για να κερδίσει τις δράσεις αξιοπιστία του ανάμεσα στους ντόπιους. Ωστόσο, κανένας από αυτούς που ανέλαβαν να παίξουν Fiesta Σε σύνδεση , δεν παραπονιούνται για την πλήξη! Πριν να ανοίγει πραγματικά πολλές ευκαιρίες! Επομένως, μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για να λαμπρύνει και χόμπι ελεύθερο χρόνο τους τόσο πολλή διασκέδαση! May πάντα και σε όλα τα τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more