Σελιδοδείκτες

Fatecraft

Εναλλακτικές ονομασίες: Destiny Craft

Fatecraft

Game Fatecraft - είναι εντελώς δωρεάν browser παιχνίδι έπος. Τεράστια κόσμο πολυσύμπαν με τεράστιες πόλεις με NPC, αναζητήσεις και PvP σημαίες, οι οποίες πρέπει να τηρούνται δολοφόνοι από μια ασφαλή θέση (παρόμοια θα πρέπει να είναι με το αρχικό σύστημα Ultima Online PVP).

Συμμετοχή σε αυτό το παιχνίδι δεν παρουσιάζονται στα ρωσικά, έτσι πρέπει να κάνει ειδικές εργασίες. Σε Fatecraft εγγραφής έχει ως εξής:

1. Θέλετε να βρείτε την κεντρική σελίδα του παιχνιδιού.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο «Connexion».

3. Από εκεί και πέρα, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Créez le maintenant». Η σύνδεση αυτή, η οποία είναι κάτω από τη φόρμα για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα.

4. Αφού πατήσετε το κουμπί, πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας.

5. Παρακαλώ γράψτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην επόμενη γραμμή.

6. Πληκτρολογήστε το μοναδικό κωδικό πρόσβασης σας.

7. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά να εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης. Αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να γνωρίζουμε εάν έχετε πληκτρολογήσει τον κωδικό πρόσβασης για την πρώτη φορά.

8. Αν ο φίλος σας σας έχει προσκαλέσει για να παίξει αυτό το παιχνίδι, στη συνέχεια, στο επόμενο κελί για να καθορίσετε το όνομα της.

9. Στη συνέχεια, μετά από αυτό κάντε κλικ στο «Κρι mon compte».

Play Fatecraft Θα είναι μέσω ενός browser, οπότε το πιο σημαντικό πράγμα - θα φροντίζει για τη σύνδεσή σας στο Internet.

Σε Fatecraft παίζουν θα τροποποιηθεί έντονα Minecraft server που έχει δεκάδες plugins ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία.

Χρησιμοποιεί RPG σύστημα ισοστάθμισης για να επιτρέπουν στους παίκτες να ελέγχουν το επίπεδο και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες στις διάφορες κλάσεις, και, τελικά, ένα επάγγελμα που τους επιτρέπει να χτίσει τον χαρακτήρα σας γύρω από το μοναδικό στυλ του παιχνιδιού.

Για τις φονικές τα σημεία του παιχνιδιού κυλήσει στο χρόνο, και υπάρχει ταχεία τρόποι για τη μείωσή τους, καθώς, για παράδειγμα, το σωφρονιστικό σύστημα έχει προγραμματιστεί. Υπάρχουν custom υλικά, προσαρμοσμένη μουσική, τα προσαρμοσμένα στοιχεία, προσαρμοσμένα όπλα, και πολλά άλλα. Οι παίκτες που υποστηρίζουν το παιχνίδι, να γίνονται δήμαρχοι, και να αναπτύξουν τις δικές τους πόλεις που επεκτείνονται σε μέγεθος, καθώς και η δυνατότητα σε όλο και περισσότερους κατοίκους θέλησε να κινηθεί σε αυτά.

Ανειδίκευτου παίκτης ξεκινά στην τάξη και να ευθυγραμμιστεί με την κορυφή θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις τρεις κύριες κατηγορίες στο παιχνίδι.

Μόλις χτυπήσει το πρώτο επίπεδο, τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε την κύρια κατηγορία και να εργαστούν σε επαγγέλματα που είναι διαθέσιμες σε κάθε περιβάλλον.

Basic 3 τάξη στο παιχνίδι Fatecraft σε απευθείας σύνδεση:

1. Fighter - Μαθήματα Weapon - έχουν ένα μεγάλο αριθμό όπλων.

2. Magic - Magic Μαθήματα - μαγεία τους μπορεί να σπάσει κανείς.

3. Μαθήματα Τέχνη - - Crafter μόνο που τώρα είναι δυνατό να προκαλέσουν ζημιά.

Fatecraft online - αυτό είναι ένα απίστευτα καταπληκτικό παιχνίδι που θα σας δώσει μια μεγάλη εμπειρία. Θα νιώσετε όλη την μυστηριώδη κόσμο, όπου πολύ περισσότερο στη συνέχεια, ανεξερεύνητες.

Game Fatecraft δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στις ενέργειές τους, να εξετάσει προσεκτικά τη στρατηγική.

Ας σας συνοδεύουν μια πραγματική επιτυχία και που τα πάντα όμορφο που βλέπετε στην igreyu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more