Σελιδοδείκτες

Farmtastic

Εναλλακτικές ονομασίες: Farmtastic

Game Farmtastic - αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα browser-based παιχνίδι, το οποίο βασίζεται στην αρχή του προσομοιωτή.

Farmtastic online - αυτό είναι ένα από τα πολλά παιχνίδια του αγροκτήματος, όπου θα έχουν να αντιμετωπίσουν όχι μόνο τη γεωργία, αλλά και σε άλλες δραστηριότητες.

Σε Farmtastic καταχώριση δεν είναι ένα δύσκολο βήμα, μετά την οποία μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε Farmtastic. Για να εγγραφείτε θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

1. Βρείτε παιχνίδι site Farmtastic.

2. Αριστερά στην κεντρική σελίδα θα δείτε τη φόρμα εγγραφής. Δύο υπο μορφή επιλέξτε « Εγγραφή ».

3. Γράψτε το όνομα χρήστη σας.

4. Εισάγετε τη διεύθυνση e-mail σας.

5. Γράψτε τον κωδικό πρόσβασης για το παιχνίδι. Προσπαθήστε να κάνετε τον κωδικό σας όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο.

6. Σημαντικό! Κατά την εγγραφή σας συμφωνείτε με όλους τους κανόνες του παιχνιδιού.

7. Κάντε κλικ στο « Εγγραφή » ..

Play Farmtastic Θα είναι μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο Internet. Ως εκ τούτου, πριν από την εγγραφή θα πρέπει να έχετε μια καλή διεύθυνση στο Διαδίκτυο το θέμα: Ελέγξτε την ταχύτητα του Internet, είναι επιθυμητό ότι ήταν 100 mega bits ανά δευτερόλεπτο.

Σε Farmtastic παίζουν θέλετε, όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ποικιλία εκδηλώσεων στο παιχνίδι. Δεδομένου ότι ένας γεωργός θα πρέπει να φροντίζουν για τη γη και το σπίτι σας, τα ζώα, και να εκτελούν διάφορες εργασίες, το ένα μετά το άλλο.

Στην προσομοίωση είστε ελεύθεροι Farmtastic αγοράσουν διάφορα προϊόντα. Κατ 'αρχάς, θα έχετε ένα μικρό κομμάτι γης, το οποίο θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του. Θα πρέπει να αρμέγουν τις αγελάδες, σκάβοντας στο χώμα, για να συγκομιδή - είναι όλα μέρος της καθημερινής ζωής. Η δουλειά που κάνετε κάθε μέρα.

Ως επαγγελματίας αγρότης θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το ναυπηγείο σας σε μια μικρή φάρμα εντυπωσιακό. Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο ποσό της προσπάθειας, θα έχετε σύντομα μια αύξηση και να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εργασίες στο αγρόκτημα. Επιπλέον, θα πρέπει να παρακολουθείτε τα ζώα και τα πουλιά τους στην εκμετάλλευση. Στο πρόγραμμα εργασιών σας, φυσικά, είναι επίσης αρμέγουν αγελάδες, επειδή οι πελάτες δεν θέλουν απλά φρεσκοκομμένα λαχανικά, αλλά και φρέσκο ​​γάλα από αγελάδες ευτυχισμένη. Σε ένα αγρόκτημα στο Farmtastic υπάρχουν αμέτρητες εργασίες. Μπορείτε να σπείρουν το κεχρί, και στη συνέχεια άλεσμα σε αλεύρι και πώληση.

Το αγρόκτημα Farmtastic παρουσίασε πολύχρωμα γραφικά. Θα πρέπει να αποδείξει τις ικανότητές σας στην εργασία με τα ζώα, και να δώσουν προσοχή στο γεγονός ότι όλα τα φυτά σας ευδοκιμούν - όλα σε ένα στυλ καρτούν. Μόνο μετά από να κάνει ένα τεράστιο αριθμό των θέσεων εργασίας που μπορείτε να πάρετε μια καλή συγκομιδή. Θα μάθετε μια ποικιλία καθηκόντων που σας περιμένουν στο αγρόκτημά σας Farmtastic. Θα πρέπει να συμμετάσχουν στις επενδύσεις στο αγρόκτημα.

Farmtastic σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας, να αναπτύξουν και να βελτιώσουν την επικράτειά τους.

Ένα μέρος του χρόνου θα πρέπει να δοθεί στην φύτευση λαχανικών και φρούτων, καθώς και τη συγκομιδή.

Μπορείτε να αγοράσετε μια ποικιλία των κτιρίων και για την παραγωγή αγαθών προς πώληση.

Farmtastic σε απευθείας σύνδεση αρέσει αναμφίβολα το πώς όλοι οι ενήλικες όσο και τα παιδιά. Εγγραφείτε στο παιχνίδι και έκανε λίγο φυτεία του.

Γυρίστε μικρά υπάρχοντά σας σε ένα τεράστιο αγρόκτημα ευημερούσα. Έκπληξη από όλη την εμπειρία και τα επιτεύγματα στο παιχνίδι τους.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more