Σελιδοδείκτες

Γεωργία Simulator 2011

Εναλλακτικές ονομασίες: Γεωργία Simulator 2011

Farming Game Simulator 2011 είναι ένας προσομοιωτής στο Διαδίκτυο στα αγγλικά. Αυτό το παιχνίδι είναι μια συνέχεια του διάσημου εξομοιωτή, η οποία έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο.

On-line παιχνίδι Farming Simulator 2011 download στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού ή σε άλλες ιστοσελίδες που προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Επίσης

Λήψη δυνατόν και με torrent site που προσφέρει δωρεάν download διαφορετικά παιχνίδια και άλλα αρχεία ήχου και βίντεο

Γεωργικός Simulator 2011.

Σε παιχνίδι Farming Simulator 2011 για δωρεάν, μπορείτε να εγγραφείτε στο site. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχετε τα ακόλουθα στοιχεία:

1) το όνομα χρήστη σας.

2) Η διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασης.

Επίσης, πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι θα έχετε την ευκαιρία να δούμε την περιοχή για Farming Simulator 2011 βίντεο. Θα περάσει όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού Farming Simulator 2011, ίσως θα βρείτε εδώ τις απαντήσεις στις ερωτήσεις.

Μετά από αυτό, ελέγξτε τη λειτουργικότητα του υπολογιστή σας, εάν οι παράμετροι της πληρούν τις απαιτήσεις του παιχνιδιού:

1. Intel 2 GHz - επεξεργαστή.

2. 1 GB - RAM.

3. 1 GB - HDD.

Πελάτη παιχνίδι online παιχνίδι Farming Simulator 2011 δεν είναι δωρεάν, έτσι ώστε να αρχίσει να παίζει Farming Simulator 2011 θα χρειαστεί να αγοράσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Στη Γεωργία Simulator 2011 θα συμμετάσχουν σε διάφορες γεωργικές εργασίες. Θα πρέπει να φροντίσουν για τα ζώα: για την καλλιέργεια τροφίμων για τα ζώα, τον ταΐζεις, να αγοράσουν νέα ζώα, δημιουργούν τις πιο άνετες συνθήκες.

Εκτός από το ζωικό κεφάλαιο θα πρέπει να αυξηθούν διαφορετική κουλτούρα, τη συγκομιδή και να γονιμοποιήσουν, άροτρο και χοιρομητέρα. Και πολλές διαφορετικές λειτουργίες που πρέπει να εκτελέσει ως ένα πραγματικό αγρότη.

Τα ζώα σας θα σας φέρει έσοδα, όπως μια αγελάδα δίνει γάλα, κότες γεννούν αυγά με γούνα κουνελιού που θα λάβετε. Όλα αυτά μπορείτε στη συνέχεια να πουλήσει και να πάρει χρήματα.

Νέα για το παιχνίδι Farming Simulator 2011 είναι ένα multiplayer. Ο στόχος σας σε Farming Simulator 2011 για να δημιουργήσουν το δικό τους μοναδικό αγρόκτημα που σας επιτρέπει από ένα μικρό οικόπεδο για να κάνει μια τεράστια φυτεία, να κερδίσουν πολλά χρήματα και να γίνει η πιο σημαντική καλλιέργεια Farming Simulator 2011.

Farming Game Simulator 2011 προσελκύει όλα τα χαρακτηριστικά του:

1) Διαχωρισμός λειτουργία σταδιοδρομίας.

2) Δυνατότητα multi-user mode. Παίζοντας στο LAN είναι στη διάθεσή σας μόνο αφού έχετε αγοράσει μια άδεια χρήσης για το παιχνίδι.

3) Ένα τεράστιο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων με διάφορες τεχνικές.

4) Ευρύ φάσμα καλλιεργειών.

5) Θα πρέπει να δοθεί βοηθούς.

6) Μπορεί μηχανές φόρτωσης.

Εγγραφείτε σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι για το αγρόκτημα Γεωργία Simulator 2011 μαζί με τους φίλους σας. Μαζί, θα διαδραματίσει έναν πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Δώστε στον εαυτό σας ένα εικονικό διακοπές στις φυτείες τους χρώματα, διαφορετικές κουλτούρες. Φανταστείτε ότι είστε σε αυτού του είδους, μαζί με την Γεωργία Simulator 2011.

Ανάπτυξη αγρόκτημά σας, τη φροντίδα των ζώων και των φυτών τους, να γίνει ένας πραγματικός αγρότης!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more