Σελιδοδείκτες

Farm Town: Ευχάριστο χωριό κοντά σε μικρή πόλη και πόλη

Εναλλακτικές ονομασίες: Farm Town: Ευχάριστο χωριό κοντά σε μικρή πόλη και πόλη

Classic παιχνίδι Αγρόκτημα και η πόλη: ένα αγρόκτημα κοντά στην πόλη - ένα καλό αγρόκτημα.

Προσφέρουμε ένα χαρούμενο και πολύχρωμο project foranj Farm and the City: ένα αγρόκτημα κοντά στην πόλη είναι ένα καλό αγρόκτημα. Αυτό το απλό παιχνίδι στο Android θα είναι πάντα δίπλα σας, έτσι ώστε να μπορείτε να κοιτάξετε την Margaret και τον Peter οποιαδήποτε στιγμή και να τους βοηθήσετε με ένα νέο έργο. Θα βρείτε μια συναρπαστική διαδικασία φροντίδας για το αγρόκτημα. Αστεία μικρά ζώα, πλούσιες καλλιέργειες, αρωματικά λουλούδια και πάντα φιλόξενοι φίλοι, στους οποίους μπορείτε να δείτε τους επισκέπτες. Για να γίνετε μέλος μιας ευτυχισμένης οικογένειας, ήρθε η ώρα Ferma και η πόλη: ένα αγρόκτημα κοντά στην πόλη - ένα καλό αγρόκτημα για να κατεβάσετε, γιατί είναι εντελώς δωρεάν. Σε περίπτωση που το τηλέφωνό σας δεν έχει αρκετό χώρο για νέα διασκέδαση, μπορείτε να κατεβάσετε το Farm and the City: ένα αγρόκτημα κοντά στην πόλη - σε ένα αγρόκτημα σε έναν υπολογιστή.

Ένα πάτημα ενός δακτύλου στην οθόνη συλλέγει μια πλούσια συγκομιδή ώριμου σιταριού, καλαμποκιού, μήλων, όλων των ειδών μούρα, λαχανικά και φρούτα, αυγά και γάλα. Εγκαταστήστε πολυτελή τριαντάφυλλα, σπορά εκπληκτικά λουλούδια στα παρτέρια, κοτόπουλα φυτών, αρνιά, χοίρους, αγελάδες και άλλα ζώα.

Game Farm and City: αγρόκτημα κοντά στην πόλη - για ένα καλό αγρόκτημα, αυτό είναι:

Επειδή το κύριο σενάριο ενημερώνεται περιοδικά, οι παίκτες δεν βαριούνται ποτέ με το gameplay.

  • Φωτεινή γραφικά 3D
  • Communication with players
  • Διάφορα φυτών, ζώων και δυνατοτήτων
  • Προκαλυμμένες καλλιέργειες
  • Διαχείριση στην αγορά
  • Η κατασκευή κτιρίων και η βελτίωση τους
Έτσι, είναι απαραίτητο να εκτελέσετε διαφορετικά καθήκοντα για να πάρετε χρήσιμα δώρα γι 'αυτό.

Subject Φέρμα και η πόλη: ένα αγρόκτημα κοντά στην πόλη - στο αγρόκτημα παιχνίδι συνδέει την ύπαιθρο με μια μητρόπολη. Για να κάνουν τους κατοίκους της πόλης να αισθάνονται ευτυχείς, χρειάζονται νόστιμα και φρέσκα προϊόντα. Ποιος θα αρνηθεί το γάλα γάλακτος, μια αρωματική φράουλα ή ένα γλυκό καρότο; Αλλά όχι μόνο τα προϊόντα πηγής είναι γνωστά για τα χωριά. Εάν δοκιμάσατε κάποτε, πόσο νόστιμη είναι η μήλο πίτα από το φούρνο, δεν είναι ποτέ ξεχασμένη. Όπως υποθέσατε, δεν θα πρέπει μόνο να καλλιεργείτε, αλλά και να τα μετατρέπετε σε τελικά προϊόντα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο θα χρειαστείτε χρήματα ως αρχικό κεφάλαιο. Σταδιακά, θα υπάρχουν προσιτά κτίρια για το ψήσιμο του ψωμιού, το κτύπημα του βουτύρου, το μαγείρεμα και άλλα.

Έτσι, οι ανάγκες των κατοίκων της πόλης θα αυξηθούν και θα πρέπει να παράγετε περισσότερα αγαθά. Για να το κάνετε αυτό, σπάστε τα νέα κρεβάτια και βελτιώστε τα εργοστάσια και τα εργοστάσια σας έτσι ώστε να λειτουργούν ταχύτερα και πιο παραγωγικά. Η αποθήκη, όπου τα αγαθά παραδίδονται, πρέπει επίσης να επεκταθεί συνεχώς, αλλά αν δεν υπάρχει απολύτως τίποτα, δείτε τι έχει βρεθεί στα ράφια για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ανάγκη ή που έχει συσσωρευτεί σε υπερβολικό βαθμό. Ήρθε η ώρα να θέσετε τα πράγματα σε τάξη, στέλνοντας το πλεόνασμα στην αγορά, όπου είναι ακριβώς κάποιος που χρειάζεστε και θα λάβετε εισόδημα από την πώληση. Αν κατορθώσετε να φέρετε όλες τις βιομηχανίες στο μέγιστο επίπεδο, να δημιουργήσετε ένα δίκτυο συναλλαγών, να δώσετε στους κατοίκους της μητρόπολης την απαραίτητη θέση και να βρείτε φίλους ανάμεσα στους παίκτες, θα επιτύχετε τον κύριο στόχο του τίτλου του δήμαρχου της Farm Town.

Game Οι παίκτες αγρόκτημα όπως παίκτες διαφορετικών ηλικιών, ξεκινώντας από 3 ετών. Είναι κατανοητό, όμορφο, αναπτυσσόμενο. Σε περίπτωση δυσκολιών, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με τον προγραμματιστή για βοήθεια και το πρόβλημα θα λυθεί. Ομοίως, η εταιρεία λαμβάνει υπόψη τις επιθυμίες των παικτών που θέλουν να αλλάξουν, να συμπληρώσουν, να βελτιώσουν. Με τέτοια στήριξη, έχετε πολλές συναρπαστικές ώρες μπροστά από ένα από τα καλύτερα παιχνίδια αγρόκτημα. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να παίζετε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more