Σελιδοδείκτες

Far Cry 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Far Cry 3

Far Cry 3 - ένα παιχνίδι στον υπολογιστή στο είδος του ανοιχτό κόσμο FPS με στοιχεία RPG. Far Cry 3 παιχνίδι περιλαμβάνει ένα ταξίδι επιβίωσης στο νησί, ένα τροπικό παράδεισο στη Γη, Νησί χέρι. Παιχνίδι χαρά τους οπαδούς της πρόσβαση στο όχι μακρινό 2012. Αυτό είναι το τρίτο μέρος μιας τέτοιας ενδιαφέρουσα ιστορία των παιχνιδιών Far Cry. Αλλά δεν είναι η συνέχεια, γιατί δεν έχει τίποτα να κάνει με τα προηγούμενα μέρη, εκτός από το ότι η δράση που συμβαίνει σε όλα τα παιχνίδια για τα νησιά, στη ζούγκλα. Το παιχνίδι κέρδισε τη δημοτικότητα, δεν μπορεί, όπως ο προκάτοχός του. Ο ήρωας σας θα αντιμετωπίσει όχι μόνο τους εχθρούς. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ξεχωρίζει.

Γρήγορα να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και να κατεβάσετε το Far Cry 3. και πριν δεν έχει ξεχάσετε να διαβάσετε την αναθεώρηση και να παρακολουθήσετε το βίντεο - σχόλια. Και τότε μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι και το Far Cry 3.

Παίξτε Far Cry 3 ξύπνιοι στο νησί, το οποίο ήρθε για να ξεκουραστούν με τα αδέλφια και τους φίλους του. Αλλά δεν είναι επιτυχία να πάρει στα χέρια των επαναστατημένων φυλή των τοπικών πειρατές.

Όταν ξεφύγει με τον αδελφό του, θα καταφέρουν να ξεφύγουν, και ο αδελφός σου πεθαίνει. Και θα τρέξει σε πειρατές που αντιτίθεται στην οργάνωση - την τοπική αντίσταση.

Ως αποτέλεσμα, έχουμε τα παρακάτω στο παιχνίδι χαρακτήρες:

• Jason Brody,

• Waas Μαυροβούνιο?

• Grant Brodie?

• Dennis Rogers?

• Lisa Snow?

• Oliver Carswell?

• Keith Ramsey?

• Daisy Lee?

• Riley Brodie?

• Sam Baker.

Jason Brody - πρωταγωνιστής του παιχνιδιού. Δεν είναι πραγματικά επίγνωση του τι είναι ικανή στη μάχη.

Waas Μαυροβούνιο - οδηγεί μια συμμορία πειρατών, πολύ σκληρή.

Grant Brodie - έχετε ένα μεγαλύτερο αδερφό Jason. Waas τον σκοτώνει.

Dennis Rogers - ο ηγέτης της εξέγερσης, γίνεται φίλος του Jason.

Lisa Snow - αγαπημένη Jason. Η μοίρα εξαρτάται από την επιλογή σας, το παιχνίδι τελειώνει.

Oliver Carswell - ένας φίλος του πρωταγωνιστή.

Keith Ramsey - φίλος Jason.

Daisy Lee - κορίτσι Granda.

Riley Brodie - έχετε έναν μικρότερο αδελφό με τον πρωταγωνιστή.

Sam Baker - εξοικειωμένοι με το παιχνίδι κατασκόπων και γίνεται ένας σύντροφος για τον Jason.

Ως αποτέλεσμα, το Far Cry 3 αποστολές που θα προκύψουν στο δρόμο σας θα πρέπει να συνδέονται με την επίτευξη του κύριου στόχου - η απελευθέρωση του νησιού από τους πειρατές για να αντισταθεί.

Και έχω δώσει για να βοηθήσει Far Cry 3 όπλα στο ποσό των περίπου 39 είδη. Είναι αρκετά ισχυρό για να υπερασπιστεί το νησί.

Σε παιχνίδι Far Cry 3 μπορεί να παίξει με πολλούς τρόπους: single-player, multiplayer και co-op. Συνεταιρισμός εσάς και άλλους τρεις συντρόφους παρέχει για την εκτέλεση ορισμένων αποστολών. Α αντίστοιχα multiplayer λειτουργία περιλαμβάνει τις ομάδες των ηρώων, επίσης συνδέονται με το δίκτυο.

Δεν προβλέπεται επίσης, κατά την κρίση σας, δύο τρόποι εξέλιξη των γεγονότων στο τέλος του παιχνιδιού. Ζει εξαρτώνται από πολλούς χαρακτήρες.

Παιχνίδι Far Cry 3 ευχαριστεί εξαιρετικά γραφικά για καλύτερη υπερκατανάλωση τροφής εκδηλώσεις πραγματικότητα. Και η μουσική αραιωμένο ολοκληρώνει τη συνολική εικόνα των γεγονότων στο παιχνίδι.

Οι κάτοικοι του νησιού έπρεπε να βοηθήσει, επειδή εσείς ο ίδιος αισθάνεται το μίσος και τη βία απέναντι στους ανθρώπους πειρατές. Μόνο εσείς και οι σύντροφοί σας και δεν υπάρχει αρκετό. Γρήγορα να ενταχθούν στην ροή των γεγονότων.

Επιτυχής gameplay! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more