Σελιδοδείκτες

Far Cry 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Far Cry 2

Far Cry 2 - ένα παιχνίδι στον υπολογιστή στο είδος των first-person shooter. Παιχνίδι Far Cry 2 είναι το δεύτερο μέρος μιας σειράς παιχνιδιών Far Cry, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη διάφορες προσθήκες. Αλλά δεν υπάρχει πιο σκούρο από τη συνέχιση των γεγονότων της ιστορίας, και δεν υπάρχει σύνδεση με το δημόσιο. Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο δημοφιλής, αλλά εξακολουθεί να έχει επίσης ένα μεγάλο αριθμό των οπαδών του. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιαιτερότητα του. Απλά προσπαθώ να καταλάβετε από πού προέρχονται, ποια είναι η προσέλκυση όλα στο παιχνίδι. Παίξτε Far Cry 2 μπορεί να είναι μόνο και μόνο, επειδή μόνο με τη λειτουργία του σχεδιασμού ενός χρήστη. Ο χαρακτήρας σας περιμένει.

Μπορεί ήδη να είναι σε μια βιασύνη για να κατεβάσετε γρήγορα Far Cry 2, και χάνεται στο gameplay. Ή μπορείτε να εξοικειωθούν με το παιχνίδι αρχικά, την ανάγνωση και την αναθεώρηση των σχολίων. Και με τόλμη με την εμπιστοσύνη κατεβάσετε το παιχνίδι Far Cry 2.

Είστε εδώ εμφανίζονται στο έδαφος μιας αφρικανικής χώρας, όπως οι στρατιωτικές, και έναν κύριο στόχο - την εξάλειψη από τον κόσμο της παράνομης έμπορος όπλων. Μετά από όλα, σε κάποιο βαθμό, ήταν από τον συνεχιζόμενου εμφυλίου πολέμου βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών: Ofoten - Ενωμένου Μετώπου Εργασίας απελευθερωτές και SNA - Ένωση Λαϊκής Αντίστασης. Περίκλειστης πόλης, και μην αφήνετε κανέναν να μην κυκλοφορήσει. Αλλά το όπλο απλά δεν τελειώνει. Περισσότερες επιζώντες και οι πολίτες υπό την απειλή της μόλυνσης των διαφόρων ασθενειών. Σε γενικές γραμμές, όλα σε μια μοιραία κατάσταση. Υπάρχει μόνο δεν είναι αρκετό και, ή μάλλον το χαρακτήρα σας.

Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν οι εν λόγω χαρακτήρες:

• Jackal?

• Ruben Oluvagembi?

• Addy Mbantuve?

• Oliver Tambossa?

• Leon Gakumba?

• Prosper Kouassi.

Jackal - ο κύριος κακοποιός στο παιχνίδι. Προμηθευτής όπλων προς την πόλη. Η μοίρα εξαρτάται από τον πρωταγωνιστή.

Ruben Oluvagembi - δημοσιογράφος επιζώντων που ζητά τον ήρωα για να βοηθήσει στην αναζήτηση για τα αρχεία μια συνομιλία με τον Jackal. Επέζησε σε αυτές τις συνθήκες.

Addy Mbantuve - σκληρή και αυταρχική χαρακτήρα. Ofoten επικεφαλής μιας οργάνωσης. Χτυπήθηκε στο θάνατο εχθρούς.

Oliver Tambossa - Σημαντικές διαχειρίζεται SNA. Δεν επέζησε του πολέμου.

Leon Gakumba - γιατρός, στη συνέχεια προστίθεται στο Ofoten. Υπέφερε το θάνατο.

Prosper Kouassi - οδήγησε δρόμο απατεώνες στο Πάλε. Περιλαμβάνεται στο ΣΕΛ σκοτώθηκε αργότερα.

Όλα παραδοθεί σε εσάς Far Cry 2 είναι αποστολές πραγματοποιούνται με δυσκολία. Και εκεί στο δρόμο για να κινηθούν προς τον κύριο στόχο. Στο τέλος, θα φτάσουν στη διαπίστωση ότι, επίσης, πρέπει να πεθάνει, γιατί ίσως είναι μολυσμένα.

Προς την επίτευξη όλων των στόχων σας για το Far Cry 2 όπλα όπως μαχαίρια, τουφέκια και πολυβόλα, τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών, πιστόλια - πολυβόλα, τουφέκια, ελαφρά εκτοξευτές χειροβομβίδων, πιστόλια, εκρηκτικά, φλογοβόλα, κονιάματα, και πολλά άλλα. Επίσης, πρόσθετη έκδοση μπορείτε να πάρετε μια ξαναγέμισμα.

Έχει επίσης διάφορες μεταφορές, η οποία βοηθά να ξεπεραστεί η μεγάλη απόσταση από το στόχο.

Σε παιχνίδι Far Cry 2 δεν είναι δύσκολο, απλά να φροντίζει για τη ζωή. Ένα παιχνίδι Far Cry 2, από την πλευρά της, με πολύ καλά γραφικά, με τη μέγιστη δυνατή πραγματικότητα μετάδοση εκδηλώσεων θα σας βοηθήσει.

Good game! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more