Σελιδοδείκτες

Far Cry

Εναλλακτικές ονομασίες: Far Cry

Far Cry - ένα παιχνίδι στον υπολογιστή στο είδος των first-person shooter. Far Cry παιχνίδι αρκετά φωτεινό και περιπετειώδη. Όπως σε κάθε παιχνίδι του είδους του υπολογιστή Ο στόχος σας είναι να μείνεις ζωντανός. Αυτό, φυσικά, εκτός από τους στόχους που πρέπει να επιτευχθεί στο παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι πήρε εξωπραγματικό δημοτικότητα μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες μετά την πώληση. Κάτι ασυνήθιστο κρύβονται σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα έχετε ήδη γεμάτη με περιέργεια, και έχετε καεί στον κόσμο του παιχνιδιού και να κατεβάσετε το παιχνίδι Far Cry.

Θα σας δώσει συμβουλές και σε καμία βιασύνη για να αρχίσει να εξοικειωθούν με το παιχνίδι, τουλάχιστον επιφανειακά, με σχόλια του κειμένου και βίντεο σχόλια. Και τότε μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε το παιχνίδι Far Cry. Στο Far Cry παίζουν το παιχνίδι αμέσως μετά θα ξεκινήσει η διαδικασία λήψης.

Όλη η πλοκή του παιχνιδιού σας λέει για τη ζωή του πρώην κομάντο. Παίξτε Far Cry Μπορείτε Θα σε αυτούς, ο κύριος ήρωας του παιχνιδιού, δεν είναι να απορεί κανείς που έχει εμπειρία στον στρατιωτικό τομέα. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στην όμορφη έκταση των τροπικών νησιών παράδεισος στον Ειρηνικό Ωκεανό Kabat. Οι αντίπαλοί σας θα είναι οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην ανάπτυξη της μετάλλαξης του ιού. Θα συναντήσει στο δρόμο που έχουν ήδη μολυνθεί πρωτεύοντα.

Συμπεριλαμβανομένου του χαρακτήρα σας για να σας και να σας βοηθήσει στο φράγμα, δηλαδή, οι εχθροί θα είναι αυτοί οι χαρακτήρες:

• Jack Carver?

• Valerie Κωνσταντίνου?

• Doyle?

• συνταγματάρχης Richard Crowe?

• Δρ Krieger.

Jack Carver - στην πραγματικότητα χαρακτήρα σας. Ενοικίαση ιδιοκτήτη της εταιρείας ναυσιπλοΐας. Που συμμετείχε στην αποστολή που ήδη φθάνουν στο νησί.

Valerie Κωνσταντίνος - CIA πράκτορας μυστικός. Jack ζητάει βοήθεια για την εκπλήρωση της αποστολής του. Μετά το σχέδιο αποκαλύπτεται παραβιάσεις Jack.

Doyle - μηχανικός, μυστικός. Εστάλη να αποσαφηνίσει την κατάσταση στο νησί. Jack σκότωσε.

Συνταγματάρχης Richard Crowe - μισθοφόρος, το κεφάλι για την προστασία του νησιού.

Δρ Krieger - ο κύριος εχθρός στο παιχνίδι. Πλοίαρχος του όλα τα εργαστήρια του νησιού για την ανάπτυξη ειδικών υλικών.

Εκτελέστε κάθε αποστολή Far Cry είναι υψίστης σημασίας για την περαιτέρω εξέλιξη των γεγονότων. Επίσης, όλα αυτό οφείλεται στα επίπεδα των διόδων. Τα πάντα, ως συνήθως, αρχίζει με ένα τρόπο κατάρτισης. Προγραμματιστής σας προσφέρει μια επιλογή από τους πολλούς τρόπους για να επιτευχθεί ο στόχος του παιχνιδιού.

Για όλες αυτές τις περιπέτειες, ο ήρωάς σας, φυσικά, δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς όπλα. Αυτό το όπλο Far Cry παρουσιάζονται, μπορεί να μην είναι μια κολοσσιαία ποικιλία, αλλά το πιο απαραίτητο.

Και πάντα με τον Jack Carver σας εκεί είναι να αποκτήσει στοιχεία: κιάλια, φακό, τη νυχτερινή όραση, που εκρηκτικών, κουτί πρώτων βοηθειών, σώμα πανοπλία, κάρτες πρόσβασης και επικοινωνίας.

Παιχνίδι Far Cry χρησιμοποιώντας εκφραστική και καθαρά γραφικά θα σας συμμετοχή στον κόσμο του ταξιδιού τόσο καταπληκτικό παράδεισο στη Γη. Όλο και μουσική, καλά-επιλέχθηκε υποστηρίζουν η συνολική κατάσταση υπογραμμίζει το σημείο. Όλα γύρω από την πραγματική και θέλουν να απολαύσουν, αλλά η αποστολή σας δεν θα σας δώσω ανάπαυση. Πρέπει να βιαστούμε. Γρήγορα και εσείς, γιατί ο καθένας είναι σε αναμονή για τη βοήθειά σας. Μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε το παιχνίδι Far Cry τους συντρόφους του. Ο καθένας θα πρέπει να αισθάνονται σαν ήρωες.

Καλή παίζετε! Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας!

 

Far Cry