Σελιδοδείκτες

Faor

Εναλλακτικές ονομασίες: Faor Online, FAOR

C Σήμερα, κοιτάζουμε τον κόσμο των ασυνήθιστων FAOR. FAOR σε απευθείας σύνδεση - είναι MMORPG (MassiveMultiplayerOnlineRole-PlayingGame), η οποία εκτελείται στο πρόγραμμα περιήγησης χωρίς εγκατάσταση πρόσθετου λογισμικού, μπαλώματα ή τους πελάτες. O nlayn παιχνίδι Faor σε Execute στο πνεύμα της φαντασίας, με χαρακτηριστική είναι πρωτότυπο και μοναδικό χιούμορ της. Το παιχνίδι διαθέτει ένα απλό, διαισθητικό interface και μεγάλη γραφικά.

Έτσι αρχίζουν να βυθίσει σε μυθικό κόσμο Faor σε απευθείας σύνδεση, θα πρέπει να πρώτα απ 'όλα μητρώο. Συμμετοχή στο παιχνίδι είναι αρκετά απλή και FAOR πρακτικά δεν προκαλεί προβλήματα, αλλά περιγράφουμε τη διαδικασία εγγραφής και πάλι. Αφού κάνετε κλικ στο "Εγγραφή" στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα προσωπικά στοιχεία σύνδεσής σας. Πρέπει να εισάγετε τη διεύθυνση του γραμματοκιβωτίου μέσω του οποίου η επικοινωνία θα είναι μαζί μας, επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης και να επιλέξετε μια μυστική ερώτηση για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας σε περίπτωση που ξεχάσετε. Θα πρέπει επίσης να καθορίσετε το χρήστη συμφωνία συμφωνία με online παιχνίδια FAOR και τη συμμόρφωση με τους κανόνες του ίδιου του παιχνιδιού. Φυσικά, διαβάστε το κείμενο των συμφωνιών που μπορείτε να κάνετε τη μετάβαση στον κατάλληλο σύνδεσμο. Σε περίπτωση επιτυχούς καταχώρησης θα πρέπει να ληφθούν στη σελίδα δημιουργίας χαρακτήρα, εάν υπάρχει μια απροσδόκητη κατάσταση (για παράδειγμα, επιλέγεται γραμματοκιβώτιο απασχολημένος), θα σας ζητηθεί να εισάγετε άλλα στοιχεία. FAOR online παιχνίδι είναι ένα από τα πρώτα, όπου μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση των παικτών, οπότε πολύχρωμες επιλογές. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας μερικά τσιμπήματα

Κατηγορία χαρακτήρων, η οποία καθορίζει το στυλ του να παίξει το χαρακτήρα σύνολο των όπλων, καθώς και τα χαρακτηριστικά του ήρωα. Στο παιχνίδι υπάρχουν 5 από τα μαθήματα "Warrior", "δολοφόνος", "Priest", "Mage" και "Ranger". FAOR online παιχνίδι παρέχει μια δίκαιη ισορροπία των κατηγοριών, όπως πολεμιστής αντιμετωπίζει εύκολα με τους δολοφόνους και τους Rangers, αλλά οι μάγοι επίθεση και ιερείς προκαλούν τεράστιες καταστροφές από τις οποίες οι στρατιώτες είναι ευάλωτοι. Ταυτόχρονα, οι ιερείς του χρόνου εξουδετερώσει εύκολα μάγοι επιθέσεις που τους προστατεύει ένα ισχυρό μαγικό ασπίδα. Πολεμιστής θα εξαντληθεί σε μια μάχη με έναν ιερέα από την ικανότητα να θεραπεύσει τον εαυτό του από το Priest. Συνδεδεμένοι FAOR παιχνίδι παρέχει ομοίως όλους τους άλλους χαρακτήρες δυνατά και αδύνατα σημεία. Επίσης, κάθε τάξη έχει το δικό της υποκατάστημα των δεξιοτήτων κατηγορίας - ειδικές δεξιότητες.

- Όνομα: επιλέξτε ένα μοναδικό ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν τα λατινικά ή κυριλλική γραφή.

FAOR εγγραφής σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την εμφάνιση του χρησιμοποιώντας διάφορες επιλογές για την επιλογή που μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ίδιες ή να αναθέσουν την απόφαση στον υπολογιστή. Υπεύθυνος για την εμφάνιση του

- Το σχήμα και το χρώμα των ματιών.

- Μορφή χτενίσματα.

- Μαλλιά.

- Μορφή γενειάδα. (Για τους άνδρες χαρακτήρες)

- Το χρώμα του δέρματος.

- Το χρώμα των ρούχων.

Ολοκληρώθηκε επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα, κάντε κλικ στο κουμπί "Δημιουργία".

FAOR online εγγραφή δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας, έτσι δεν είναι φοβάται δυνατά λέξη «εγγραφή».

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση, μπορείτε να FAOR από οποιονδήποτε υπολογιστή που έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, επειδή οι απαιτήσεις του συστήματος είναι τόσο μικρές που τώρα μετά βίας ανταποκρίνονται σε έναν υπολογιστή που δεν τους ικανοποιεί. Περισσότερα πάρει εξοικειωμένοι με το περιβάλλον του παιχνιδιού με την οποία πρέπει να εργαστούμε. Υπάρχουν πολλά λειτουργικά παράθυρα και drop-down μενού. Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση FAOR πρέπει να θυμόμαστε κάποια σχετικά στοιχεία του περιβάλλοντος εργασίας. Κάτω από την οθόνη βρίσκονται τα κουμπιά για πρόσβαση σε σημαντικές ελέγχους. Εδώ θα δούμε την πρόσβαση στις ικανότητες του χαρακτήρα, σακίδιο του, σε χάρτη ή λίστα των αναζητήσεων, κλπ. Πληροφορίες χαρακτήρας δείχνει το επίπεδο της ζωής, μάνα, την εμπειρία, καθώς και ένα πορτρέτο του χαρακτήρα. Χρησιμοποιώντας το chat θα είστε σε θέση να παίξει FAOR επικοινωνώντας με άλλους παίκτες στην ομάδα να οργανώσει αγώνες ή αντιπαράθεση 1 on 1.

Τώρα Λεπτομέρειες για τον κόσμο FAOR, είναι ένας από τους κόσμους της ισορροπίας, η οποία είναι το βασίλειο της Αρμονίας και το κάτω μέρος των Κόσμων. Είναι κατ 'οίκον σε πολλά διαφορετικά πλάσματα από διαφορετικές φυλές. Εδώ μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους, μαγικά ξωτικά από το Μαγεμένο Δάσος, αν θέλετε μπορείτε να δείτε τους κατοίκους πρόποδες - ξωτικά και νάνους, καθώς και σκυθρωποί ορκ, οι οποίοι ασχολούνται με το κυνήγι, την αλιεία και άλλες αλιευτικές δραστηριότητες.

Σε FAOR μια τεράστια ήπειρος, η οποία εκτείνεται από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Το νερό του ωκεανού γύρω του, αν και κανείς δεν ξέρει αν υπάρχουν και άλλα νησιά και ηπείρους σε αυτό το απέραντο σώμα του νερού. Έως τα μέσα της γης αυξήθηκε μόνο ορεινού όγκου - κορυφογραμμή του Δράκου, η οποία έδωσε καταφύγιο σε ξωτικά ροκ και νάνους. Δυτικά βρίσκεται το οροπέδιο και το ανατολικό τμήμα της Αρκαδίας - η χώρα έχει καταληφθεί από τα στρατεύματα Hunt δυνάμεις του σκότους. FAOR σας επιτρέπει να παίξετε και να ξεχάσουμε την γκρίζα καθημερινότητα του πραγματικού κόσμου και να βυθίσει το κεφάλι σας στην αντιμετώπιση των πέντε αγώνες, υπάρχει μια θέση ακριβώς όπου ο χαρακτήρας σας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more