Σελιδοδείκτες

Fable: The Lost Chapters

Εναλλακτικές ονομασίες: Fable: The Lost Chapters

Συζήτηση σχετικά με όλες τις αρετές του συλλογή παιχνιδιών Ο μύθος απλά δεν έχει νόημα, επειδή παίκτες από όλο τον κόσμο γνωρίζουν πολύ καλά από αυτά. Ξεχωριστά, με λίγα λόγια, θα ήθελα να πω σε όλους το ίδιο ότι είναι ένα παιχνίδι Fable: The Lost Chapters. Είναι μια θαυμάσια κονσόλα παιχνιδιών, που στο είδος RPG (καλά, ότι κατάφερε να ιντριγκάρει; ). Το έργο αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα παρέμεινε ένα παιχνίδι για XBOX, και προσαρμόστηκε για τους υπολογιστές μόνο καιρό μετά την επίσημη παρουσίασή του κόσμου. Αλλά εκτός από την πολυαναμενόμενη έκδοση των παικτών του υπολογιστή περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη - ένα επικαιροποιημένο και βελτιωμένα γραφικά. Θα πρέπει να το Fable: The Lost Chapters κατεβάσετε μόνο λόγω των γραφικών: εδώ όλα τέλεια υλοποιηθεί, τις δυναμικές σκιές, απολαμβάνοντας δημοτικότητα σε σύγχρονα παιχνίδια θαμπάδα αποτελέσματα, shaders. Μπορείτε να δείτε τη σκιά του κάθε δέντρο ή θάμνο, και πεζοπορία στο δάσος παιχνίδι αψηφά ακριβώς η περιγραφή - δεν χρειάζεται μόνο για να δει με τα ίδια μου τα μάτια.

Θα πρέπει να εκτελέσετε το Fable: The Lost Chapters αποστολές, η οποία, παρεμπιπτόντως, υπάρχουν πάρα πολλά. Αυτό το μέρος του παιχνιδιού - αυτό είναι ένα εξαιρετικό κόσμο όπου κάθε σας ενέργεια θα προκαλέσει μια αλλαγή στην πορεία των γεγονότων. Κάθε νέα δουλειά θα σας αλλάξει, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες σας. Ανάλογα με τις ενέργειές σας, μπορείτε να γίνετε είτε γενναίος και θαρραλέος στρατιώτης, στέκεται σταθερά στο πλευρό της δικαιοσύνης, ή στο διάβολο, συμβάλλοντας στην εξάπλωση του κακού σε όλες τις εκτάσεις στον κόσμο του παιχνιδιού.

Οικόπεδο fabliau εκτυλίσσεται ως εξής: ο κύριος χαρακτήρας έχει χάσει όλη την οικογένεια μετά από τους ληστές σφαγή με όλους τους κατοίκους της πατρίδα του. Μετά από αυτή την τραγωδία, το αγόρι έρχεται στο διάσημο ήρωα που ονομάζεται Maze, που τον έκανε προσφορά για να προσχωρήσει το λεγόμενο ήρωες του τάγματος κάνει. Με την έγκριση αυτής της πρότασης, το αγόρι πέφτει στη σειρά των προπονήσεων και της κατάρτισης, κατά την οποία βίωσε στη μάχη θρυλικό ξίφη Fable: The Lost Chapters και γίνεται ένας αληθινός ήρωας, ικανή κατορθώματα και την εκδίκηση.

Θα ήθελα να τονίσω την προσοχή σχετικά με το επικαιροποιημένο και βελτιωμένο σύστημα αποστολές. Τώρα, ο ήρωας πρέπει να πάρει όλες τις εργασίες τους στη συντεχνία των ηρώων σε μια ειδική κάρτα αποστολές. Πέρα από τις σοβαρές και υπεύθυνες αποστολές και καθήκοντα ο πρωταγωνιστής θα είναι διαθέσιμα mini-games και επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως το ψάρεμα ή κυνήγι θησαυρού. Ο χαρακτήρας σας θα είναι πλέον σε θέση να δέσετε τον κόμβο με ένα κορίτσι που αγαπούσε και να ζήσουν μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Ιδιαίτερη γοητεία δίνει την ευκαιρία να "καυχιέμαι" - μπορείτε να στοιχηματίσετε με οποιοδήποτε από τους συμμετέχοντες που εκτελούν μια συγκεκριμένη εργασία, χρησιμοποιώντας μόνο κάποια συγκεκριμένα σε Fable: The Lost Chapters όπλα.

Εφαρμογή των αγώνων και μονομαχίες στο παιχνίδι είναι εξαιρετικά ρεαλιστική και απλά κόβει την ανάσα. Ωστόσο, η σοβαρότητα εδώ μόνιμα συνδεδεμένη με το χιούμορ και την ευκολία. Ορισμένες θέσεις εργασίας μπορεί να κρύβεται βρώμικα κόλπα και φάρσες - να είστε προσεκτικοί. Και να φανταστεί κανείς τι συμβαίνει, αναζητήστε το Fable: The Lost Chapters trailer video!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more